Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:09
Reakce na Jiná Realita:

Emerald 

Já to chápu, dokud je to zdravý, tak je to velkej přínos, to teď vím. Ale i když jsem rozumně předpokládala, že to jednou skončí, tak teď nevím, jestli ty předchozí radosti za to stojej.

andulka01 

Nevím přesně, je to možný. Slečna si v každým případě pochvalovala, že už jí tam dřív (jejího) psa prakticky zachránili. V což teď nedoufám. Ale snad mu aspoň ulevěj...

Ach jo, veterinář jim prej kladl na srdce, ať mu daj cokoliv co by chtěl jíst, naprosto cokoliv... 

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:10
Reakce na barbucha:

Šmarjá, myslíme na vás!! A strašně držíme palce, ať se Otíček srovná!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:16
Reakce na barbucha:

stojej! stojej i za počůrané obýváky, rozkousané tenisky, ranní vstávání na venčení a tak. za ten drzý xicht, hebký kožich a vítací kvičení stojí všecko.

ještě to může dobře dopadnout, nechci vám dělat zbytečné naděje, ale ani zas malovat čerta na zeď.

kolik mu vlastně je? jestli se vám teda nechce psát, což chápu, tak to nepotřebuju vědět.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:23
Reakce na barbucha:

Tahle nevyhnutelna část lidsko-psího soužití stojí hodne za ho*no,ale i tak to za to uplne tisíckrát stojí!

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:28
Reakce na barbucha:

Určitě stojí! My měli v posledních 25-ti letech tři psy a vždycky to za to stálo. A měli bychom dalšího, kdyby to můj nevlastní otec nebojkotoval. Přeju Vám hodně sil do budoucna.

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:32
Reakce na barbucha:

Jestli Dědina, tak to bude ono. Je to fakt skvělej doktor. Otíček je opravdu v tom nejlepším zařízení, Mišut je neuvěřitelně pečlivý a houževnatý a zároveň velmi empatický, jak k majiteli tak ke zvířeti. Je mi to vážně moc líto, zatím to prosím nevzdávejte.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:37
Reakce na barbucha:

teďto teda vyzní blbě, ale tou větou, ať mu dají naprosto cokoliv, jste mi připomněla, jak mi tohle říkali v nemocnici o otci, a úplně mě obešel mráz. na tu větu a výraz lékaře u ní často myslím.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:45
Reakce na Jiná Realita:

V prosinci mu bylo 7. Věděla jsem, že buldočci nejsou moc dlouhověký, ale tohle je prostě asi vždycky moc brzo. 

Všem děkuju za držení palců a útěchu... teď se samozřejmě masochisticky věnuju studiu všech stránek o psí leukémii a moc růžově to nevidím. Prognózy jsou celkem neúprosný.

Jediná otázka zní: bolí ho to?!

Do tý středy, než přijdou definitivní výsledky, to bude teda sakra dlouhý...

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:46
Reakce na Jiná Realita:

No, mě ten mráz obešel taky.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:46
Reakce na barbucha:

Teda to je mi líto. Zeptám se asi blbě, ale lidi bez sleziny můžou docela dobře existovat, u psů to nejde? Nedalo by se to odoperovat?

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:49
Reakce na Kokoska:

Moje kamarádka je zrovna asi půl roku bez sleziny. Ale neměla k tomu ty další průsery... tady to vypadá spíš na jeden z příznaků, než na prvotní problém. 

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:50
Reakce na barbucha:

Ještě dám jeden tip na skvělou veterinu http://www.zvireci-doktor.cz/ Je to tedy na Kladně, ale z Prahy to není daleko. A Dr. Čučka je hodně dobře vyhlášený, slyšela jsem o něm už z více stran a jen samé superlativy a sama s ním mám jen tu nejlepší zkušenost. Navíc je to skutečně špičkově vybavené pracoviště.

Minimálně by to chtělo diagnozu a výsledky vyšetření alespoň s někým zkonzultovat.

Strašně moc držím palce!

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:53
Reakce na barbucha:

Třeba ještě nebude tak zle. Držím palce!

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 22:06
Reakce na barbucha:

Nebolí, ale asi je to stejně na pytel... je jim špatně, stejně jako nám. Omlouvám se, ale je to tak. Ale fakt moc doufám, že to zvládnete. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 22:21

Dík, holky.

Ono to bylo poslední dobou jak na houpačce - a jak jsem si vždycky stěžovala na tu vybíravost v jídle, tak jsem to chvíli přičítala tý celkový rozmazlenosti... ale jak se k tomu přidružily i ty zažívací problémy, tak fakt chudák schází před očima. Proto jsem měla takovou radost, když se pro jednou pořádně najed... dneska už to ale zase stálo za starou bačkoru. To se prostě nedá přehlídnout, že je to špatný... ráda bych byla větší optimista, ale po těch zprávách se mi to nějak nedaří. Chudák malej mizera... a chudák synek a slečna, ti jsou z toho na prášky... no já teda taky. 

Kdyby to mělo teda nedopadnout, tak mě napadá - chodí veterinář nakonec i domů? Abysme s ním nemuseli do hnusný ordinace, to bych nerada...

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 22:23
Reakce na barbucha:

ano, chodí

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 22:24
Reakce na barbucha:

to snad nebude problém. chjo, chůdě jedno malý chrochtavý, to je mi moc líto:-( držte se všichni. ale že si s váma užil krásnej psí život!

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 22:28
Reakce na barbucha:

Veterinář domů chodí, já jsem si to před pár lety všechno pozjišťovala, když mi odcházela Sára

Ale nakonec jsem se rozhodla jinak - z různých důvodů...

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 22:33

Boňuli při večerním pobíhání s kamarády srazilo auto. Má odštípnutý kus kosti a totálně pryč nějaký vaz u kotníku levé zadní nožičky, na sonu se naštěstí nic neukázalo, ale noc bude krušná. Naštěstí je prý moc silná a statečná, což my přece dávno víme. Tak abyste taky věděli.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 22:35
Reakce na dzizisketa:

pátek třináctýho:-(((