Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 15:02

Dekujeme vam vsem! V sest rano se probrala, nazrala a napila a vlezla k nam do postele, to bylo jasne, ze uz je OK. Byli jsme na prevazu a pro antibiotika, zatim se vsechno vyviji dobre. Jak to dopadne s packou, to zatim tezko rict.

A vsichi tady drzime pesti Dadulce a Otickovi.

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 15:14
Reakce na Berta:

A kdo je tatínek?  Mně totiž přijde, jakoby ani nebyly její a jen jste jí je tam podstrčili   Po mamince se moc nezdají :-)

Tatínek je taky australák :) Teď už v té bedně nevartuje celý den, jen jak se k ní přiblížíme tak honem za něma běží a hlídá situaci.

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 15:23

No tak jsem to teď dočetla a všem marodům držím palce.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 17:58
Reakce na dzizisketa:

Tak to je jasný, v posteli se to bude hojit nejlíp! A jak se jí to vlastně přihodilo?

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 19:10
Reakce na barbucha:

Teda, jsem se tu zrovna chtěla zase rozplývat nad Amy a Goliáškem a ty teď s takovou jobovkou. Usilovně držím Otíčkovi palce.

Aspoň, že Dadoo a Bonnie je už lépe.

Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 19:36

Ach jo, člověk by ta ty chlupáče i dejchal, kdyby to šlo.

A stojí to za to, bez nich by to bylo tak chudé. Držím všem vašim marodům palce!

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 20:01

Myslím na všechny marody i jejich lidi, držte se!

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 21:45

Docetla jsem prispevky za poslednich par dni a musela jsem se jit na chvilku uklidnit do jineho vlakna...

Otickovi, Dadoo a Bonnie drzim palce a Friga tlapky! 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 21:52

Tady uz je to prej v pohode

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 00:52
Reakce na dzizisketa:

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 01:11
Reakce na dzizisketa:

pusinka malá.

jednoho našeho psa přejelo auto přímo přede mnou, bohužel nepřežil, budu to mít před očima do smrti, takže soucítím v podobné situaci.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 07:39

to jsou tady teda zpravy, drzim vsem palce, at je jim lip

a urcit to stoji za to, i pres ty tezke konce

my jsme se tey po 3 mesicich po smrti naseho prvniho pejska rozhodli jit do toho znovu a za 14 dni si vyzvedneme tady toho mazlika

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 07:50
Reakce na baltik:

No to je pupicek!!!!!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 08:27
Reakce na barbucha:

Ježiš, to mě mrzí..tak na vás myslím..

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 08:32
Reakce na dzizisketa:

Opožděně přeju brzké uzdravení! 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 11:28
Reakce na andulka01:

Byli u Delta, MVDr. Michael Růžička? To je můj kamarád, jsou velmi pečliví a schopní, tam bude opravdu v dobrých rukou. Udělají maximum.

Jo, byli u něj.

Bohužel se obávám, že toho moc dělat asi nemůžou, nad tím nálezem se nedaj zavírat oči a pochybuju, že by se spletli... to maximum pro něj budeme spíš dělat my. Naštěstí si to můžem zařídit, aby nebyl ani chvilku sám - poslední dobou je extrémně přítulnej (to mi bylo taky divný).

Dneska nám ho mladí přivezou, a právě vysílám milostpána pro grilovaný kuřátko, pacholíky a zmrzlinu... kdybych věděla, že Otíček bude chtít kaviár a slavičí jazýčky, dostane je taky.

Mimochodem milostpán, když jsem mu to řekla, se beze slova pevně zavřel ve svým pokoji a celej den se nevynořil. Synek se slečnou choděj brečet do koupelny, aby je Otíček neviděl... Bude to těžký pro všechny. Jestli se nestane zázrak, tak se holt budeme muset jen snažit, aby mu s náma bylo co nejlíp, dokud to půjde. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 12:02
Reakce na barbucha:

Taky jsem chodila brečet do koupelny. Je to těžké. Myslím na vás. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 12:37
Reakce na barbucha:

ono se ani nic jinýho nedá dělat. no...

já jsem večer před tím, než šel Čenda na operaci (a u nádoru na slezině jsou ty prognozy hodně špatný, ale veterinář radil zkusit mu dát šanci s tím, že když se ukáže, což se nakonec ukázalo, že má metastáze a operovat nemá význam, tak ho dál netrápit a z narkozy ho už nebudit), pozvala mého bývalého, se kterým jsme byli spolu prvních 6 let Čendova života a Čenda ho měl moc rád, koukali jsme na film a Čenda ležel zadkem na mě, hlavou na bývalém .... vlastně to byla taková pohoda a bylo to strašně dojemný. Ale mám z toho vlastne hrozně dobrej pocit doteď, že jsem udělala, co jsem mohla a vlastně to bylo takový hezký. 

Tu teď bulim jak želva, ale co se dá dělat. Zas už se mi to trápení dost vynahradilo dalším úplně nejbožejším psem. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 13:10
Reakce na Potrefenáhusa:

Já jsem hrozně litovala naše, když už měli s tím naším berňákem stanovený termín, kdy pojedou na poslední návštěvu. Když už bylo po všem, tak mi máma říkala, že poslední týdny byly strašný, protože kdykoliv s ním něco podnikala, tak si v duchu říkala, že už to má spočítaný a za 4, 3, 2 atd. týdny už tady s nimi nebude. To čekání je fakt hrozný, ještěže to zvíře o ničem netuší.

Jinak musím říct, že jsem ocenila, že mu vlastně nejdřív doktor píchl injekci na uspání, a teprve až pak tu poslední, to mně přišlo nějak humánnější než kdyby ji dostal rovnou ( nevím, jestli to je běžná praxe, náš první rotvajler kždopádně dostal jen jednu ). Možná je to nepodstatný detail, ale nějak jsem se pak cítila líp, že vlastně spal, když k tomu došlo. A taky ji dostal ve svém milovaném autě, takže ho ani nemuseli vodit do ordinace.

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 13:14
Reakce na Emerald:

U kocourka to bylo taky tak, dvě injekce. Třeba už je to běžný postup.