Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 22:45
Reakce na dzizisketa:

Ach jo!

Online Dadoo
11689 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 23:02
Reakce na dzizisketa:

Kruci, to je pech! Strašně moc držím palce. Hlavně hladit a hladit, Dadoo bylo taky líp, když jsem na ní měla položenou ruku a celou noc ji hladila a dotýkala se jí.

Bonnie je silný, zdatný pejsek, ona to zvládne. Určitě líp než vy. Tak se držte všichni! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 23:03
Reakce na dzizisketa:

to je teda fakt pátek 13., tohle 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 23:32
Reakce na Jiná Realita:

A ještě Godzilla s ukousnutou hlavou!!! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 00:21
Reakce na Potrefenáhusa:

při vší úctě k rufíčkovi se obávám, že tu tlamičku až tak moc otevřít nedokáže  to je ta výhoda být tlu...ehm, velkej 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 00:40
Reakce na barbucha:

boze, mam za sebou priserny vecer a ako to tu docitavam... SILNO drzime palce + labky, aby bolo Otickovi najlepsie, ako sa len da. gentleman maly uchrochtany... to zvladnete, drzte sa vsetci  myslim na vas.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 00:46
Reakce na dzizisketa:

jemine, este aj nasa sportovkyna Bonnie mala nehodu, a sakra. Bonnie ma perfektnu kondicku, je na vrchole sil a ma super starostlivych panickov. vsetko dobre dopadne, myslim aj na vas a drzim palce + labky. pomojkajte ju za uskom aj za mna   drzte sa.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 06:47
Reakce na barbucha:

V prosinci mu bylo 7. Věděla jsem, že buldočci nejsou moc dlouhověký, ale tohle je prostě asi vždycky moc brzo. 

Všem děkuju za držení palců a útěchu... teď se samozřejmě masochisticky věnuju studiu všech stránek o psí leukémii a moc růžově to nevidím. Prognózy jsou celkem neúprosný.

Jediná otázka zní: bolí ho to?!

Do tý středy, než přijdou definitivní výsledky, to bude teda sakra dlouhý...

to me opravdu mrzi, ach jo. 

K te leukemii - nevim, jaky je rozdil mezi leukemii u psu a kocek, ale nas milovany kocour, uz to bude par let, na leukemii umrel. A doktor, kdyz to tehdy diagnostikoval, tak nas ujistoval, ze zadne bolesti nema, ze bude jen cim dal unavenejsi a cim dal vic bez zajmu a ze az nastane ten okamzik, ze to urcite pozname a mame hned zavolat a prijet. No dozvedeli jsme se to asi dva dny pred stedrym dnem, takze jsme s mamkou delaly salat a bulely do nej... prislo to asi za tri tydny, ale kocourka evidentne celou tu dobu nic nebolelo a netrpel. 

Drzte se! 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 06:50
Reakce na dzizisketa:

ach jo, tak at se ji to brzy zahoji! to byl den vcera teda.

Online Allysa
897 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 07:01

Ach jo!  Všem psím marodům držím palce!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 07:06
Reakce na barbucha:

jej, tak to je mi líto

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 07:07
Reakce na dzizisketa:

tak snad jste to přes noc všichni nějak zvládli a bude brzo líp...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 07:39
Reakce na dzizisketa:

To sú správy teda, prajem Bonnie skoré uzdravenie. Držte sa. Držíme palce aj labky 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 07:39

Myslím na Otíčka a na Bonnie a na jejich lidi ať to zvládnete v rámci možností co nejlépe.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 07:43

To nám ten rok teda začal. Ja pevne verím a dúfam, že sa Bonnie, Dadoo a Otíček zotavia.  A všetkým prajem veľa zdravia hlavne, už žiadne zlé správy prosím. 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 10:03
Reakce na barbucha:

Máš od doktora pro Otíčka nějaké speciální žrádlo nebo něco jiného? Když jsme měli doma kočku po těžkém úrazu a operaci, doporučil nám veterinář speciální kočičí malou konzervu, a opravdu jí to chutnalo a pomáhalo na rozdíl od běžného jídla. Anebo je dobrá vitamínová energetická pasta, existuje určitě i pro psy. Je hodně výživná a dochucená tak, aby zvířátkům voněla a chutnala.

A jak Otíček pije? Je důležité, aby nebyl dehydratovaný. 

Moc vám všem držím palce, ať to zvládáte co nejlíp. 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 10:05

A všem marodům i jejich lidem přeju hodně sil a taky, aby bylo všechno co nejdřív v pořádku (anebo aspoň dobré).

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 10:57
Reakce na dzizisketa:

No teda to ne. Tak fakt moc držíme palce, ať to brzy běhá.

Offline black cat
114 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 12:02

Je mi líto všech, kteří prožívají taková trápení a přeji hodně sil k uzdravování a zvládnutí smutných chvil.

Sleduji toto vlákno už dlouho, i dříve na MP a těším se vždy na virtuálně známé tváře ale také soucítím s každou

bolístkou chlupáčů a trápením páničků.  Ať je lépe všem.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 14:16
Reakce na dzizisketa:

No teda, to je smůla. Hlavně že nemá nějaká vnitřní zranění, věřím, že noha se dobře zahojí.