Minimálně můžete být ráda, že se té první kočičce tenkrát nic nestalo :-) Snad ji někdo najde i podruhé.
Chlpáči a iné
Ano, v to jsme celou dobu doufali a teď mi volal přítel, že soused přinesl zprávu, že se kočička našla. Hlavně, že je v pořádku. Tady je ta
ztracenka ...
A tady naše "nová" členka domácnosti: 

Jsou krásné obě. Podobná se tám taky kdysi ztratila. A taky se dodnes utěšujeme, že se jen někam přestěhovala.
Ono tohle nevědět (plus nejhorší představy) je totiž horší, než pohřbít a oplakat.
nám se stalo to samé, hledám kotě a slyším ho mňoukat na okně vedlejšího domu a prej dětem se líbilo tak si ho vzaly domů. normálně věděli že je náš. a s vrácením nemínili spěchat, až jsem udělala virvál že zavolám policii. neskutečný
Někteří lidé jsou fakt zvláštní. Ten soused má navíc psa, tak by mohl být soudnější, protože kdyby se zaběhl jeho mazlík, také by mu jistě chyběl. ![]()
Damy, mohly byste mi prosim dat nejake uvodni rady ke stenatku? Minule psa jsme meli az jako dospeleho, takze nemam zadnou zkusenost.
U takových bych se hlavně obávala, že až se kotě omrzí, vykopnou ho.![]()
Po divocejsi noci v baru vypadam dost podobne ![]()

Suzettka je ponekud elegantnejsi ![]()

S Otickem me to fakt mrzi
Potrefenáhusa kdyz jsem to cetla o Cendovi, malem jsem se rozbrecela,dtto ten post od Dadoo , ty konce jsou strasne smutne.
Jsou krásné obě. Podobná se tám taky kdysi ztratila. A taky se dodnes utěšujeme, že se jen někam přestěhovala.
Ono tohle nevědět (plus nejhorší představy) je totiž horší, než pohřbít a oplakat.
Ano, ta nejistota je hrozná a může trvat tak nesnesitelně dlouho... Když se mi ztratil kocour, četla jsem na diskusích hodně příběhů. Někdo dokonce psal, že se kocour ztratil, za dva roky!!! se objevil, zamířil doma přímo na místo, kde míval misku s jídlem, a pak zase zmizel. Co to má znamenat, že?
To naše pako se teda objevilo po necelém měsíci v naprosto luxusním stavu. Taky moc nechápu. Kdyby byl za kočkama nebo někde zavřený, takhle by rozhodně nevypadal. Tak nevím, je dost atraktivní
, jestli se třeba někdo nesnažil si ho ochočit. Pátrali jsme hodně, nejvíc mě dostalo, když jsme vylepovali inzerát vedle jiné pohřešované kočičky.
uff, nekdo si jen tak privlastnit moje kocky s vedomim, ze jsou me, no to bych ho roztrhala na kusy a ty jeho haranty taky ![]()
Jsou to obě krásný holky, bíloflekatý jsou tak kočičí a nězný. Doufám, že jednou budu zase takovou mít, považuju je za esenci "kočičenství". Ta naše mívala hrozně hebký kožíšek. Už to není doma tak vyvážené, ta černější je prostě jiná, hrozně chytrá, silná, šikovná, přítulná, milá, ukecaná, úžasná, ale ne dámička. No a kocour, to je kapitola sama pro sebe...

Chvíli jsem v tomto vlákně nebyla a teď jsem z některých příspěvků vyčetla, že Čenda už není mezi námi? Pokud se nemýlím, je mi to strašně moc líto a soucítím s vámi, určitě celé smečce moc chybí. Z fotek bylo vidět, že to byl úžasný parťák. Posílám mu virtuální pozdrav do psího ráje.
no to leda byste v tomhle (a analogickým) vlákně nebylo už fakt hodně dlouho :-D Čenda umřel skoro před rokem a půl minulé září a máme více než důstojnou útulkovou náhradu Rufíka. Ale moc jsme se od našeho standardu neodchýlili :-D

Krásné princezny :-). S tou hebkou srstí naprosto souhlasím. Rodiče mají mourovatou kočku a její srst je naprosto odlišná, povaha rovněž. Nevím, jestli je to běžné (tolik koček jsme zase neměli), ale ty dvě aktuální jsou strašně nafoukané, např. mazlení připadá v úvahu, jen a pouze, když mají náladu ony a to, že by se rád poňuchňal i "spolubydlící", to je vůbec nevzrušuje. Miluju její ranní rituál, kdy jsem kvapem odvedena ke skřínce, kde má kapsičky a granule a pokud nejsem dost hbitá, vysloužím si tak nevraživý pohled a zvukové projevy, že si vlastně ani nedovolím tento první krok odsunout
(a to nemá misku prázdnou, jen už to asi není dost fresh).
Bože, odpusťte, jsem asi přetažená. Ano, jistě ... záměna osob a obsazení. Nevím proč, ale jak teď stále vídám Rufíka, tak jsem to celé pomotala. Hrozně se omlouvám a nejraději bych ten svůj stupidní příspěvek smazala. Nezlobte se, prosím. ![]()
hlavně ho musíte honem naučit chodit čurat ven
náš předchozí s tím neměl žádný problém, ovšem pupíkovi to fakt trvalo.
kolem tří měsíců (po očkováních) by se mělo začít cvičit a socializovat - chodit mezi jiné (hodné) psy, lidi, kočky, jiná zvířata.
očkování vám poradí veterinář, ne všechna jsou nezbytná (nám třeba nabízel protitetanovku kvůli výměně zubů).
pokud si ho berete z chovatelské stanice, tam by vám měli poradit všechno možné, dávají i startovací krmení, na které je štěně zvyklé, deku od mámy (kterou pupík zcela ignoroval), malý obojek apod. pokud ne, tak vám poradíme tu :)
Ne,to neva,fakt ne, v pohode.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.