Zunka vyrástla. A má taký rozumný výraz :) a ušká ňuňuňu
A musím ju pochváliť že sa tak pekne o Blacka stará. Je fakt lepšie, že nieje sám.
A o Amy sa nebojím, teda bojím ale, klinika je fakt dobrá so samými dobrými referenciami.
Zunka vyrástla. A má taký rozumný výraz :) a ušká ňuňuňu
A musím ju pochváliť že sa tak pekne o Blacka stará. Je fakt lepšie, že nieje sám.
A o Amy sa nebojím, teda bojím ale, klinika je fakt dobrá so samými dobrými referenciami.
brach ma mopsika, ktery uz taky hodne spatne vidi, v neznamem prostredi se boji a mota se kolem nohou cloveka, ale na vanoce, kdyz jsme byli u moji mamy, kde on byva casto a je to takovy typicky zastaveny panelakovy byt, pro skoro slepeho psa bych rekla jedna prekazkou za druhou, lital jako strela, nikdo by nepoznal, ze ma nejaky problem
Já tu frustraci chápu, ale fakt je to tím, že to bereš podle sebe. My lidi na zrak hodně spoléháme, tak to pro nás je hodně děsivá představa, ale oni to mají jinak. Ber to tak, že kdyby Black věděl, jak ty vnímáš pachy, teda cítíš, tedap ro něj absolutně necítíš, tak by vůbec nechápal, jak můžeš ve světě fungovat! :-)
Mno, peníze lítaly, že by za to byli 2 noví Terci hned první měsíc jeho pobytu u nás :-D. Ad Cid - jsem pověrčivá, tak nebudu nic moc psát, ale zatím si to, že nás potkaly jen nějaké trávicí potíže, dost užívám.
Amynce držím pěsti, po operaci se jí určitě uleví
A Black má nejlepší parťačaku, jakou by si mohl přát, takže radost ze života ho jen tak nepřejde!
Já držím palce všem těm našim marodům, pozdravujeme Amyinku, ať se vše brzy srovná.
A pokud se vám povede otevřít následující odkaz, určitě se pobavíte. Já se u toho smála nahlas ![]()
https://www.facebook.com/valentino.VIP.fan.page/videos/503311603201709/
Kamarád šíří na facebooku hru "přidejte fotku vašeho psa s obrázkem, který představuje jeho jméno".
V našem případě je to zcela přesné.

:-) skvělé!!
pozor pozor! dnes jsem se pokusila vyfotit pupíka i kočičku! pokud z toho večer něco dostanu (protože mám obavy, že tam budou jen konce ocásků, záda nebo fleky
) tak se můžete večer těšit na velké odhalení!
když z toho nic nedostanu, asi sem dám i ta záda ![]()
tak k tomu bych neco malo mela ![]()

má čím dál lepší fotky...jen jestli to náhodou neužívá vnitřně ![]()
a jedna palačinka ![]()

to ne, ale to bude jen tim, ze nic takoveho doma nemam. Ovsem nedavno jsem ji pristihla jak ochutnava kusmi tea a pak byla pekne akcni, asi ze tein ![]()
Ten výraz Bourbon je úžasný! A video s káčatky moc roztomilé. Hned je veseleji
.
boží:-) a vtipně to obě mají spojené s chutí ...
Hned bych Bourbon dala pusu na čumáček
A Suzettka je přímo k sežrání ![]()
Tak Elzička má meno viete po kom???

diky, ony jsou proste milacci ![]()
Já myslela, že ridgeback byl vyšlechtěn pro lov lvů, ne pro jejich imitaci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.