Chlpáči a iné
a stejnej vyčítavej výraz byste ale sklidila, i kdybyste nechala kamna vyhasnout :-D
Ach na týždeň byť Goliášom. Nevadila by mi ani mierna šikana od Rufíka ![]()
prave! Ale ty scény jak drama queen. Přišla, odešla, seděla, vycitave hleděla a pak odešla do vedlejší místnosti, aby mohla zase přijít a jen sedět a vycitave koukat :D
Držím palce všem čtyřnožcům a dvounožcům, ať zažívají co nejmíň bolení a smutku a co nejvíc radosti a klídku! Vzpomínám na Zrzounka nalezence, kterého jsme museli nechat uspat zhruba asi v sedmi měsících, ale jsem si jistá, že toho půl roku, co byl s námi, si užil. (Nikoli poprvé jsem moc ráda, že jsem v kanclu sama...
)
ten byl taky boží!
nevím, jestli veselá, ale příhoda:
včera se vracím se psem. před odchodem jsem kotěti mocně naložila do misek. přicházím k jeho ležení a překvapuje mě, jak je velké. přímo obrovské. pak mi dojde, že ten slon není nebohé koťátko, ale obří cizí kočka, která to tam celé zasedla a nevím kolik mu toho snědla! vůbec se nebála a byla přímo arogantní. odešla milostivě, až jsem ji už skoro nakopla.
otec tajný kotěcí milovník nyní rozhodl, že kočka se musí krmit vevnitř
asi u ní bude vždycky čekat nebo co. jeho kancelář se pomalu mění v šílený kočičí pelech s rozkousanými ručníky, podrápaným křeslem a pošlapkanou podlahou (a prázdnými kočičími konzervami).
Za týden z ní bude kočka domácí (kancelářská)
.
S tím krmením venku je to blbý, zanedlouho byste taky mohli krmit kdejakou toulavou kočku z širšího okolí.
jj přesně proto není dobrý nápad mít výhradně venkovní kočku. gratuluji ke kočce domácí;-)
jinak kotě lze nechat klidně se žrádlem uvnitř samotné, krom podrápaného křesla by nemělo udělat větší škodu. popřípadě zajistit záchodek, kdyby hrozilo ;-)) že tam zůstane déle. obvykle stačí nechat ho prostě někde v místnosti
Tak dnes sme boli na kontrole. Amy ide v piatok na operáciu ![]()
![]()
Chudinka malá![]()
S tím abscesem? Beruška malá.
Ben zdraví všechny marody i kolegy lumpy :)
Ježiš, to je pohled k umuckání
. Ben je nádhernej. I na té další fotce. S takovým kukučem by si se mnou mohl dělat, co by se mu zlíbilo.
paktofonika Jej, už i Amy? Tak ať jí to chudince dobře dopadne. Myslím na ni.
Držím palce, ať beruška vše dobře zvládne
.
No má absces na chrbáte, a bohužiaľ sa jej to nehojí, stále jej tečie hnis, vrastajú jej chlpy dovnútra, už týždeň na antibiotikách. Celý týždeň nejedla poriadne, od včera zvracia a jedla iba raz.
A ví se, z čeho se jí udělal? Tak snad jí to vyčistí a bude dobře
Áno vie sa. Mala jazvičku už od malička, a všetko bolo fajn doteraz, no a začali jej ako keby spod jazvy rásť skrz jazvu chĺpky, to sa zapálilo, urobila sa jej fistula a začal jej vytekať hnis. Doktor doporučil otvoriť jazvu, vyrezať prípadnú časť z ktorej rastú chĺpky vyčistiť. No ja mám u veterinára čierno pred očami takže to vysvetľujem tak polopate.
A hej viem že sú aj horšie veci. Len keď ona nemá ešte ani rok a u veterinára už sme známa firma tak mi to je ľúto.
Ja viem citlivka.
Ale ďakujem všetkým.
Ach je, další marod. Tak ať to všechno dobře dopadne. Ono se jí operací rychle uleví, ten zánět v těle není nic příjemného.
silno myslim na vsetkych marodov (Amy, Bonnie, Oticek - preboha :-( drzim palce vsetkym stvornohym aj dvojnohym. sama mam posledne dni taku smutnu naladu a ked kliknem sem - ach jo. drzte sa vsetci.
ale mam radost z Dadoo :-)
bojim sa toho, co bude, ked Blackinko kvoli tomu zakalu nebude vobec vidiet, ked uz teraz nie najlepsie pocuje. fakt nechcem pomysliet na to, ze by bol slepy aj hluchy zaroven. posledne dni na neho prislo hranie. moja "uzasna" matka to komentovala ako "mozne posledne zasklby pred smrtou". snad ma len radost zo zimy a snehu :-) bombulik moj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.