A já si naprosto vážně myslela, že má jméno po téhle postavičce.
Rodičovská deformace...

A já si naprosto vážně myslela, že má jméno po téhle postavičce.
Rodičovská deformace...

A u našich je to taky jasné.

Som až po zadaní jej mena do vyhladávača zistila, že mi to vyhadzuje akési kreslené postavičky. :D Máme chlapca, tak som mimoň.
Mne sa práve ten kontrast mena levice a pôvodu plemena páčil .
![]()

Tak my, jo!
(Dočetla jsem se, že ruff je takovej ten vysokej límec a jmenuje se po jespáku bojovném, kterej má límec z peří. Ten límec dost sedí, haha)

Bourbon aj Suzette sú krásne
, a urobila si mi veľkú chuť na palacinky

to je fakt skvělá hra... amy, rufík a goliáš - LOL![]()
a ostatní jsou taky skvělí
Godziláááááááááááááááá. ![]()

Jezis ta mysutka ale jako
a vlastne vsichni ![]()
Ahahahah to je boží ty obrázky, kdo je kdo, a vono to sedí!
A Godžila vede teda ![]()
všichni jsou boží :-D
Já se musím vždycky smát v Aeru, jak tam mají před filmy reklamu na kino odolné proti braku, jak tam Godzilla demoluje Žižkov :-D

Tak my máme tohohle.. oba jsou Dadoo. Jistou podobnost bych tam viděla ![]()

uklízím ve fotkách a u téhle jsem se musela smát. Osvětová přednáška o nebezpečí klíšťat ![]()

Vypadá to jak kouzlo s vlasem!
(vaším teda :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.