S tím zvykáním si jsem docela optimistická, akorát si myslím, že nejdřív bude třeba ochočit tu kočičku, aby se dala nosit, chovat a tak, a pak to půjde i s Pupíčkem. Takhle se to povedlo u našich na chalupě, ale právě jen s ochočenýma koťatama a kočkama s těma polodivokýma, co se daly pohladit jen u žrádla, to neklaplo.
Chlpáči a iné
Dadoo spí a chrápe TAK, že muž musel zvýšit hlasitost TV na 24 bodů, aby ji vůbec slyšel. Ale to chrápání mu přijde, naštěstí, ohromně uklidňující. Ač poněkud hlasité.. ![]()
Jen ať chrápe, hlavně že je jí dobře!
Přesně... Moje záliby jsou - hadry, psi a kočky ![]()
![]()
To je nádhernej bobek - snad se teď neurazí
.
Rozinka dovedla krabicofilii k naprosté dokonalosti.

Urputné ladění
.
To je mi ale roztomilé zvěřátko
tomu bych i tu korunu dala ![]()
To je mi ale roztomilé zvěřátko
tomu bych i tu korunu dala ![]()
Však už mu nadbíhám, hned o víkendu jsem musela zakoupit nějakou tu novou hračku, aby jen nedědil :)
To je hezký čumáček! ![]()
Už Vás má obtočenou ![]()
NO teda, konecne jsem dohnala zvireci vlakno, jsem 14 ani nemohla vlizt, protoze proste ne. A koukam, ze krom dobrych zprav i nejaky spatny, tak to me moc mrzi a drzim vsem pesti! Oticek me dostal! Ach jo, to je fakt k vzteku. Ale ma se urcite paradne. Jsem se malem rozervala v praci.
Vsem to moc slusiiiiii.
Nam odesel 27 prosince Arnold. Mel skoro 15 a umrel doma s mamou a jejim pritelem, ale stejne je to na houby, ach jo :(
No a ted hodte nekdo honem nejaky vtipny fotky nebo veselou prihodu!

Je mi to ľúto ![]()
Ach jo ... Ovšem dožil se krásného věku a jistě měl spokojený život.
Dočítam a držím všetkým marodom všetky palce. Nejako nám ten rok začal divoko teda. :(
Tlapkáme...
Vono i v 15 je moc brzo, co? ![]()
Mizerové malí. To je vlastně poprvé (a naposled), co člověka s odpuštěním fakt naserou...
slečna mi tu dela urazene scény, protože jsem šla přiložit, místo toho, abych si ji nechala na klíně a ten oheň nechala vyhasnout. :D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.