tu Nevestu hol alebo Harryho Pottera?
Chlpáči a iné
perfektne!!! :-D :-D obe verzie :-)
Haha, vlastně obojí. Harryho tedy o dost později![]()
Jinak těžko bych našla nějakou vtipnou fotku pro Tymiána a Rozinku. I když v jejím případě ty, co znají můj vztah k rozinkám v buchtě, volba jména dost překvapila. Ale mám tu pro vás aspoň vysvětlení, proč se nejmenuje tak, jak se původně jmenovat měla.![]()

Ale to jméno by jí slušelo, určitě víc než mně!
Kokoska? ![]()
Jo jo, je to tak. V té době jsem se zrovna začala vykecávat na mp, takže při slově "kokoska" mi jako první naskakovala jistá diskutující, ačkoli koťátko bylo dozlatova vypečené.![]()
"Po tý babě se naše kočička jmenovat teda určitě nebude!" ![]()
:-D :-D ![]()
!
A Berta (2 a půl chlapa)

Ještě k Blackinkovi: také jsem zažila pejska, který postupně ztrácel zrak, my lidí jsme se s tím smiřovali mnohem hůř než on. Kdo nevěděl, nepoznal to.
kocuři

Haha, vlastně obojí. Harryho tedy o dost později![]()
Jinak těžko bych našla nějakou vtipnou fotku pro Tymiána a Rozinku. I když v jejím případě ty, co znají můj vztah k rozinkám v buchtě, volba jména dost překvapila. Ale mám tu pro vás aspoň vysvětlení, proč se nejmenuje tak, jak se původně jmenovat měla.![]()

Chudinka vypadá jak připravená v pekáči. ![]()
Áno je! ![]()
Jasně. Není nad teplý pelíšek![]()
Neznáte někdo nějakou malou psí holčičku, která by unosila tenhle obleček? Netopýrce je trochu těsný. Je to vel.27.

pan kanál
případně také pan kocour.
a paní colombová
na všech ostatních fotkách je pověstná šmouha, ocas, nebo konec zadních nohou, ach jo, já chci taky hezké fotky.
vlastně vůbec nechápu, jak děláte fotky spících nebo ležících zvířat. ať dělám co dělám, když se k nim přiblížím, hned se ke mně vrhonu a je po focení. kočka začala olizovat foťák, pupík zdrhá nebo se ho snaží ukrást. i když v okamžiku, kdy se k nim blížím, leží, hned pak se zdvihnou a jsou v pohybu.
Krasni! Oba ....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.