Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 20:29
Reakce na Jiná Realita:

Jeee, oni fakt existují! a oba fešáci. U nás nezdrhají ,ale zásadně odvrací hlavu. Pes i kocour.

Náhodou pupíček krásně pózuje!

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 20:36
Reakce na Jiná Realita:

Zdravíme rodinu Colombovic! Krásní jsou oba. Mně taky přijde, že všichni ostatní se fotí líp než naše smečka. Kočky se odvracejí, černá se fotí obzvlášť blbě. A Jackie se zase hrne do objektivu.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 20:42

...se odvrací...cože? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 20:43

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 20:49
Reakce na Jiná Realita:

obaja su nadherni, Pupicek je do-ko-na-ly!!!  mam slabost na cierne psy, ehm ehm.

to s fotenim velmi dobre poznam, preto pridavam viac fotiek Zuny ako Blacka - zakladom fotky s Blacikom je najcastejsie cierna rozmazana smuha, takze verejne su tie fotky nepouzitelne, pre mna vsak maju velku citovu hodnotu, vsakze (a B. na nich viem dokonale identifikovat). Zuna rada pozuje + je farebna, takze to sa foti lahko. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 20:50
Reakce na Jiná Realita:

nádhernej!!!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 20:52

jinak ta fotka vznikla jen proto, že jsem nad ním mávala rukou plnou granulí 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 20:55
Reakce na Jiná Realita:

Milacikovia sú to. Pupicek vyzerá trochu ako čert . 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 20:57

no, kdyby jen vyzeral, bylo by to super 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 20:59

na pupíkovi je nejlepší, když si ho lidi hladí.

ta změna výrazu v šokovanou blaženost ("jeee, on má tak skvělý kožíšek", "jeee, ten je měkoučký").

asi se to ještě dospíváním změní, ale teď má kožich fakt luxusní, na první pohled se to nezdá, ale má ho super hustý a přitom velmi jemný. předchozí hovi ho měl hrubší.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:01
Reakce na Jiná Realita:

Ten roztomilý černý psíček s oddanýma očičkama, to že je ten ďáblův zplozenec, o kterém jste tu dokonce psala, že půjde na pekáč???

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:02

batman

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:04
Reakce na Jiná Realita:

Pupíček je kouzelnej. A zrovna jsem chtěla napsat, že tu skoro šmátrám po monitoru, jak ten jeho kožich láká zajet do něj oběma rukama a hladit a drbat

A kocour...vůbec se nedivím, že si ochočil tatínka!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:04
Reakce na moora:

skoro, jen barevná škála je nějak posunutá ;)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:07

KokoskapaktofonikabaltikZina & Sweet Potato dakujem za pripomienky, mile slova i skusenosti so starsimi psikmi. zijem s nim takmer polovicu mojho zivota (a on so mnou cely zivot :-)), je to moj najvacsi partak a nikdy ma nesklamal a neublizil mi (ano, personifkujem ho, viem), je to moj vysnivany a prvy pes, na ktoreho som sa vzdy a vsade mohla spolahnut nielen ja, ale ktokolvek, pri nom uz dlhe roky ani nemusim hovorit nahlas, lebo on vsetko vyciti - pozriem na neho a sadne/pocka/cokolvek, chodil so mnou vsade mozne - od kaviarni cez restauracie az po dovolenky..., a preto sledovat, ako sa mu zivot (sice prirodzene, ale predsa) stava tazsim, je pre mna narocnejsie, ako som si myslela. ako introvert nie som velmi spolocenska a zdielna, ale s nim som nikdy nebola ani sama, ani osamela. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:10
Reakce na Jiná Realita:

jinak ta fotka vznikla jen proto, že jsem nad ním mávala rukou plnou granulí 

Na nás chtějí na cvičáku oční kontakt, že na vybranej zvuk, třeba ts, se musí podívat do očí, místo aby fixoval ruku s uzeným (a když se podívá, tak ho odměnít z druhý ruky). Docela to jde a jde to pak použít i při focení, akorát že pak sice kouká od objektivu, ale je to stylem "týýýýýdéén jseééém nežráááál, dej mi to uzenýýýýýý!!!"

Jinak na Ciďáka platí na utavení jen cvičák, ne hromadnej, kde je jich 6 - 10, ale skoroindividuálka, kde cvičí jen dva psi. Tam se musí buďto 100% soustředit a makat, nebo si "musí" v pauzách šíleně hrát s tím druhým psem, a večery jsou tu pak ve stylu, že by si ho všcihni vzali domů, jak je roztomilej, vláčnej a hajá.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:12

já mám u něho se soustředěním neskutečný problém.

někdy mu to jde krásně, ale zpravidla kolem jede traktor, letí pták nebo cokoli, a on prostě hledí na to :(

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:23
Reakce na Jiná Realita:

nezufajte, stale je mlady ;-) ked som to zvladla ja so Zunou (ktora ma mala uplne, ale totalne v pazi), tak to zvladne kazdy. Vy a Pupicek tiez.

my sme v zaciatkoch tiez cvicili ocny kontakt ako absolutny zaklad. Zuna sedela/lezala/motala sa pri mne a vzdy, ked sa mi pozrela do oci, dostala pamlsok a naucila sa mi do nich pozerat.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:25
Reakce na Jiná Realita:

to u nás platí taky a je to taky důvod, proč mám skoro po všech kapsách uzenou kachnu

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:28
Reakce na Zina:

ja mam vsade piskoty, vsade :-/ a slovo "piskotka" je u nas nieco univerzalny kluc: staci povedat to bajne slovo a je na mna sustredena, kym ju nedostane :-D