Jeee, oni fakt existují!
a oba fešáci. U nás nezdrhají ,ale zásadně odvrací hlavu. Pes i kocour.
Náhodou pupíček krásně pózuje!
Jeee, oni fakt existují!
a oba fešáci. U nás nezdrhají ,ale zásadně odvrací hlavu. Pes i kocour.
Náhodou pupíček krásně pózuje!
Zdravíme rodinu Colombovic! Krásní jsou oba. Mně taky přijde, že všichni ostatní se fotí líp než naše smečka. Kočky se odvracejí, černá se fotí obzvlášť blbě. A Jackie se zase hrne do objektivu.
...se odvrací...cože? ![]()

obaja su nadherni, Pupicek je do-ko-na-ly!!!
mam slabost na cierne psy, ehm ehm.
to s fotenim velmi dobre poznam, preto pridavam viac fotiek Zuny ako Blacka - zakladom fotky s Blacikom je najcastejsie cierna rozmazana smuha, takze verejne su tie fotky nepouzitelne, pre mna vsak maju velku citovu hodnotu, vsakze (a B. na nich viem dokonale identifikovat). Zuna rada pozuje + je farebna, takze to sa foti lahko.
nádhernej!!!
jinak ta fotka vznikla jen proto, že jsem nad ním mávala rukou plnou granulí ![]()
![]()
Milacikovia sú to. Pupicek vyzerá trochu ako čert . ![]()
no, kdyby jen vyzeral, bylo by to super ![]()
na pupíkovi je nejlepší, když si ho lidi hladí.
ta změna výrazu v šokovanou blaženost ("jeee, on má tak skvělý kožíšek", "jeee, ten je měkoučký").
asi se to ještě dospíváním změní, ale teď má kožich fakt luxusní, na první pohled se to nezdá, ale má ho super hustý a přitom velmi jemný. předchozí hovi ho měl hrubší.
Ten roztomilý černý psíček s oddanýma očičkama, to že je ten ďáblův zplozenec, o kterém jste tu dokonce psala, že půjde na pekáč???
batman

Pupíček je kouzelnej. A zrovna jsem chtěla napsat, že tu skoro šmátrám po monitoru, jak ten jeho kožich láká zajet do něj oběma rukama a hladit a drbat![]()
A kocour...vůbec se nedivím, že si ochočil tatínka!
skoro, jen barevná škála je nějak posunutá ;)
Kokoska. paktofonika, baltik, Zina & Sweet Potato dakujem za pripomienky, mile slova i skusenosti so starsimi psikmi. zijem s nim takmer polovicu mojho zivota (a on so mnou cely zivot :-)), je to moj najvacsi partak a nikdy ma nesklamal a neublizil mi (ano, personifkujem ho, viem), je to moj vysnivany a prvy pes, na ktoreho som sa vzdy a vsade mohla spolahnut nielen ja, ale ktokolvek, pri nom uz dlhe roky ani nemusim hovorit nahlas, lebo on vsetko vyciti - pozriem na neho a sadne/pocka/cokolvek, chodil so mnou vsade mozne - od kaviarni cez restauracie az po dovolenky..., a preto sledovat, ako sa mu zivot (sice prirodzene, ale predsa) stava tazsim, je pre mna narocnejsie, ako som si myslela. ako introvert nie som velmi spolocenska a zdielna, ale s nim som nikdy nebola ani sama, ani osamela.
jinak ta fotka vznikla jen proto, že jsem nad ním mávala rukou plnou granulí ![]()
![]()
Na nás chtějí na cvičáku oční kontakt, že na vybranej zvuk, třeba ts, se musí podívat do očí, místo aby fixoval ruku s uzeným (a když se podívá, tak ho odměnít z druhý ruky). Docela to jde a jde to pak použít i při focení, akorát že pak sice kouká od objektivu, ale je to stylem "týýýýýdéén jseééém nežráááál, dej mi to uzenýýýýýý!!!"
Jinak na Ciďáka platí na utavení jen cvičák, ne hromadnej, kde je jich 6 - 10, ale skoroindividuálka, kde cvičí jen dva psi. Tam se musí buďto 100% soustředit a makat, nebo si "musí" v pauzách šíleně hrát s tím druhým psem, a večery jsou tu pak ve stylu, že by si ho všcihni vzali domů, jak je roztomilej, vláčnej a hajá.
já mám u něho se soustředěním neskutečný problém.
někdy mu to jde krásně, ale zpravidla kolem jede traktor, letí pták nebo cokoli, a on prostě hledí na to :(
nezufajte, stale je mlady ;-) ked som to zvladla ja so Zunou (ktora ma mala uplne, ale totalne v pazi), tak to zvladne kazdy. Vy a Pupicek tiez.
my sme v zaciatkoch tiez cvicili ocny kontakt ako absolutny zaklad. Zuna sedela/lezala/motala sa pri mne a vzdy, ked sa mi pozrela do oci, dostala pamlsok a naucila sa mi do nich pozerat.
to u nás platí taky a je to taky důvod, proč mám skoro po všech kapsách uzenou kachnu
ja mam vsade piskoty, vsade :-/ a slovo "piskotka" je u nas nieco univerzalny kluc: staci povedat to bajne slovo a je na mna sustredena, kym ju nedostane :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.