Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:31
Reakce na palahniukowa:

nezufajte, stale je mlady ;-) ked som to zvladla ja so Zunou (ktora ma mala uplne, ale totalne v pazi), tak to zvladne kazdy. Vy a Pupicek tiez.

my sme v zaciatkoch tiez cvicili ocny kontakt ako absolutny zaklad. Zuna sedela/lezala/motala sa pri mne a vzdy, ked sa mi pozrela do oci, dostala pamlsok a naucila sa mi do nich pozerat.

Ten oční kontakt je dobrej, jsem to vůbec neznala a fakt se to docela hodí a jde nám to, Co nám ale vůbec nejde, jsou otočky, občas mám pocit, že je to fakt nad moje síly. Klasicky Cid je šikovnej, ale ta osoba na tom druhým konci vodítka, to je . Nemáte na to se Zunou nějaký fígl?

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:37
Reakce na Zina:

ake otocky presne myslis? :-) zmena smeru pri nohe? alebo aby sa otocil okolo vlastnej osi? alebo spolocne celom vzad? 

Online Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:47
Reakce na Jiná Realita:

Krasny to mate!!!!!pupicek je k sežrání.

a k tomu foceni,ja mam jen mobil a proste je to rychlejší a pohodlnější nez foťák. Ale ne vsechno jde vyfotit.vyhodou je,ze nase zvířata fakt pozujou :-)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 21:53
Reakce na palahniukowa:

No, čelem vzad nejde hlavně mně, dělám tam místo toho oblouk. A pak vlevo vbok, zatím statický, měla bych ho tam navést pamlskem, ale on se točí jak kohout Emil na obrtlíku a ten zadek nezvedne :-D.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:00
Reakce na Potrefenáhusa:

Krasny to mate!!!!!pupicek je k sežrání.

a k tomu foceni,ja mam jen mobil a proste je to rychlejší a pohodlnější nez foťák. Ale ne vsechno jde vyfotit.vyhodou je,ze nase zvířata fakt pozujou :-)

Prázdná miskaaaaa!!!! Copak to nevidíš!?

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:04
Reakce na Zina:

celom vzad je narocne aj pre mna - som strasne drevo. no, neviem presne, ci rozumiem, ale pokusim sa :-) my sme najprv cvicili take nieco, aby sa Zuna prisposobovala mojej nohe, a to sme robili tak, ze som sa postavila vedla targetu (target bol v nasom pripade okruhly dreveny pnik o vyske cca 5 cm), dostala povel k nohe a sli sme proti smeru hodinkovych ruciciek (to bolo lahsie, lebo som si ju vlastne cez pamlsok navadzala ku mne) a v smere hodinovych ruciciek - tazsie, lebo som ju musela od seba telom odtlacat (samozrejme, ze som pouzivala pamlsky). s plynulymi otockami nemame problem, asi je to aj zasluha tohoto cvicenia, resp. pripravy. 

edit: chodili sme teda vlastne do kruhu, kedze ten target bol okruhly.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:07
Reakce na Potrefenáhusa:

myslela som, ako krasne symetricky Goliasek sedi... a to je chvost!!! :-D 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:20
Reakce na Jiná Realita:

Konečně je vidím  a je to pěkný pohled. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:20
Reakce na Berta:

To jste vystihla přesně.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 06:51
Reakce na Jiná Realita:

Krásní jsou oba.  Pupíček se nechal vyfotit zepředu, zleva, zprava, aby všichni věděli, jak je krásný.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 07:43

Kotě i Pupíček jsou prostě

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 07:56
Reakce na Kokoska:

Ten roztomilý černý psíček s oddanýma očičkama, to že je ten ďáblův zplozenec, o kterém jste tu dokonce psala, že půjde na pekáč???

To nemuze byt on!  Takovy broucek

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 09:09

Už bude večeře?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 09:22
Reakce na bram:

Ano, pečený holub už letí!!!!!!

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 09:49

Otíček pookřál a značně se rozveselil - jednak asi po těch práškách a zcela určitě po doporučení neomezeného jídelníčku. Veterinář pravil, že kdyby nevěděl... tak se vsadí že vidí zdravýho veselýho psa. Převážili ho a nevěřili vlastním očím, protože (i přes děsnou šavli, kterou hodil včera ráno) od pátku přibral kilo a půl  No bodejť by ne, když jsme mu podávali každičký sousto vybraných lahůdek ručně, div ne v uctivým pokleku a průběžně celej den.

Uzliny mu splaskly. Nicméně výsledky ze vzorků byly neprůkazný (opět s upozorněním že důvod k radosti to není), takže příští středu půjde na odběr znova...

A ještě ke všemu se na RTG ukázalo obrovský srdce, jaký ještě neviděli (a budou prezentovat kolegům kardiologům: "ti budou zírat" ). Jelikož se ale neví jestli je to vrozený nebo důsledek kdovíčeho, řešit se to nebude. Akorát mu to údajně může vadit i v zažívání, protože mu to tlačí až na žaludek nebo co. Ergo konec žranic, naopak vyfás dietu, pouze třikrát denně nadrobno nasekaný kuře s rýží. No, ten bude mít radost

Takže pořád víme kulový v podstatě.  Jen se těšíme, že mu už aspoň není tak strašně blbě.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 09:54
Reakce na barbucha:

Vím, že žádný ideál to není. Ale je veselý a spokojený - to je teď hlavní.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 10:05
Reakce na barbucha:

Ale zas to s tou dietou nepřežeňte! Ať se mu nepřitíží! Úplně bych delikatesy nevysadila.  Přece jen, pořád je to marůdek.  Ale hlavně, že je mu líp.

Online Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 10:08
Reakce na barbucha:

vím, že je ještě předčasný jásat, ale i tak je to důvod k velký radosti!!!

Online Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 10:08
Reakce na Berta:

Ano, pečený holub už letí!!!!!!

Kde, kde??!!!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 10:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Kde, kde??!!!

Godzilko, zlato, tobě by ho měli doma také servírovat, vždyť na tobě ta kůže úplně visí! Zjednej si tam pořádek!