Ten oční kontakt je dobrej, jsem to vůbec neznala a fakt se to docela hodí a jde nám to, Co nám ale vůbec nejde, jsou otočky, občas mám pocit, že je to fakt nad moje síly. Klasicky Cid je šikovnej, ale ta osoba na tom druhým konci vodítka, to je
. Nemáte na to se Zunou nějaký fígl?
Chlpáči a iné
ake otocky presne myslis? :-) zmena smeru pri nohe? alebo aby sa otocil okolo vlastnej osi? alebo spolocne celom vzad?
Krasny to mate!!!!!pupicek je k sežrání.![]()
a k tomu foceni,ja mam jen mobil a proste je to rychlejší a pohodlnější nez foťák. Ale ne vsechno jde vyfotit.vyhodou je,ze nase zvířata fakt pozujou :-)

No, čelem vzad nejde hlavně mně, dělám tam místo toho oblouk. A pak vlevo vbok, zatím statický, měla bych ho tam navést pamlskem, ale on se točí jak kohout Emil na obrtlíku a ten zadek nezvedne :-D.
Krasny to mate!!!!!pupicek je k sežrání.![]()
a k tomu foceni,ja mam jen mobil a proste je to rychlejší a pohodlnější nez foťák. Ale ne vsechno jde vyfotit.vyhodou je,ze nase zvířata fakt pozujou :-)

Prázdná miskaaaaa!!!! Copak to nevidíš!?
celom vzad je narocne aj pre mna - som strasne drevo. no, neviem presne, ci rozumiem, ale pokusim sa :-) my sme najprv cvicili take nieco, aby sa Zuna prisposobovala mojej nohe, a to sme robili tak, ze som sa postavila vedla targetu (target bol v nasom pripade okruhly dreveny pnik o vyske cca 5 cm), dostala povel k nohe a sli sme proti smeru hodinkovych ruciciek (to bolo lahsie, lebo som si ju vlastne cez pamlsok navadzala ku mne) a v smere hodinovych ruciciek - tazsie, lebo som ju musela od seba telom odtlacat (samozrejme, ze som pouzivala pamlsky). s plynulymi otockami nemame problem, asi je to aj zasluha tohoto cvicenia, resp. pripravy.
edit: chodili sme teda vlastne do kruhu, kedze ten target bol okruhly.
myslela som, ako krasne symetricky Goliasek sedi... a to je chvost!!! :-D
Konečně je vidím
a je to pěkný pohled. ![]()
To jste vystihla přesně.![]()
Krásní jsou oba.
Pupíček se nechal vyfotit zepředu, zleva, zprava, aby všichni věděli, jak je krásný. ![]()
Kotě i Pupíček jsou prostě ![]()
Ten roztomilý černý psíček s oddanýma očičkama, to že je ten ďáblův zplozenec, o kterém jste tu dokonce psala, že půjde na pekáč???
To nemuze byt on!
Takovy broucek
Už bude večeře?

Ano, pečený holub už letí!!!!!!
Otíček pookřál a značně se rozveselil - jednak asi po těch práškách a zcela určitě po doporučení neomezeného jídelníčku. Veterinář pravil, že kdyby nevěděl... tak se vsadí že vidí zdravýho veselýho psa. Převážili ho a nevěřili vlastním očím, protože (i přes děsnou šavli, kterou hodil včera ráno) od pátku přibral kilo a půl
No bodejť by ne, když jsme mu podávali každičký sousto vybraných lahůdek ručně, div ne v uctivým pokleku a průběžně celej den.
Uzliny mu splaskly. Nicméně výsledky ze vzorků byly neprůkazný (opět s upozorněním že důvod k radosti to není), takže příští středu půjde na odběr znova...
A ještě ke všemu se na RTG ukázalo obrovský srdce, jaký ještě neviděli (a budou prezentovat kolegům kardiologům: "ti budou zírat"
). Jelikož se ale neví jestli je to vrozený nebo důsledek kdovíčeho, řešit se to nebude. Akorát mu to údajně může vadit i v zažívání, protože mu to tlačí až na žaludek nebo co. Ergo konec žranic, naopak vyfás dietu, pouze třikrát denně nadrobno nasekaný kuře s rýží. No, ten bude mít radost ![]()
Takže pořád víme kulový v podstatě. Jen se těšíme, že mu už aspoň není tak strašně blbě.
Vím, že žádný ideál to není. Ale je veselý a spokojený - to je teď hlavní.
Ale zas to s tou dietou nepřežeňte! Ať se mu nepřitíží! Úplně bych delikatesy nevysadila.
Přece jen, pořád je to marůdek. Ale hlavně, že je mu líp.
vím, že je ještě předčasný jásat, ale i tak je to důvod k velký radosti!!! ![]()
![]()
![]()
Kde, kde??!!!

Godzilko, zlato, tobě by ho měli doma také servírovat, vždyť na tobě ta kůže úplně visí! Zjednej si tam pořádek!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.