tak psí pohled má terry zmáklý ![]()
Chlpáči a iné
Opožděně, ale myslím na Mišutku!
Děkuji všem, co drželi palce, naše venkovka Sofie se prý před chvílí vrátila (jsem v práci, tak to mám jen zprostředkovaně). Je prý černá od nějakých sazí, kdoví kde se schovala. Musíme ji pak prohlédnout, pokud ji odchytime, ale jinak prý vypadá ok. Uf, odlehlo mi, co si budeme povídat!
Držím palce zas já všem ostatním marodům, ať vše zlé zmizí!
No tak to jsem ráda! Super jméno pro venkovní kočku ![]()
Držím palce...
Tahle jsem radostí poskočila. A i zaslzela. Asi byla hodně vyplašená. Teď jen vymyslet, aby se kuny nevrátily.
To je super správa. Zázraky sa stávajú. Pozdravujem Sofiu
Chcela som sem dať ešte bundu Zero Dc. Je úplne skvelá a kvalitná. Pomer cena/výkon je parádny. Tento týždeň by mala prísť aj jarná bunda tak ju sem hodím.

Diky všem. Večer vložím fotku, té naší bojovnice. Ježíš jak já jsem ráda...
A keď už robím recenzie (mala by som si urobiť blog :D), tak Kong Squeaker vydržal asi hodinu v pôvodnom stave. A to berme v potaz, že hračku len jemne žužľala. Takže tak no ... ![]()

měl bych tu takovou stížnost...

Ja som ho videla na insta. Smiešne je :D Ale nikde som ho nevidela. Odkiaľ že je?
to je obyčejný z Ikey :-D Rufík je pečlivej vykuchávač, ale prase si nežere.
Škoda, ja už nič vypchaté nekupujem. Ona by to vykuchala a zjedla. A na gastro už sme boli tak stačí. Ale máme opicu, tú si nežere. Ale už som dala do narodenín stop stav na hračky :D Aj tak teraz nemá chuť na nič :(
hybaj přitopit!!!!!
koukám, že se vejde na ten úzkej radiátor, my máme naštěstí širokej jeden a půl, tak si může Godzilla líp opejkat pupíček. A v jednom pokoji je tenhle úzkej, ale je tam psací stůl, takže se dá přetejkat.

no praveze se moc nevejde, je jak zagroskudla a stejne mu capky trci a balancuje tam jak vosa na bonbone. golias se ma:-)
já jsem dostala takovou závěsnou věc na topení, sousedovic kočky v tom jsou furt, ale Goliáš do toho nevlezl ani jednou, tak třeba byste je tím uctila?
Ale je to s těma kočkama kříž, jak jim nic není dost dobrý a pak si klidně vytuhnou třeba v květináči (čti kde to člověk fakt nejmíň potřebuje)
.jpg?5284c03f)
Měkký myš z Ikey bylo jediný, co nám z plyšáků vydrželo, jinak odolá akorát ten úplně základní KONG a morková kost. Jo, a ještě míč pro pitbully Terkovi vydržel, ale jak se s ním v podstatě nedalo nic dělat, protože byl moc velkej a nešel nijak vzít do tlamy, tak si s ním vlastně vůbec nehrál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.