tohle u toho topení bych chtěla trochu delší a pro sebe :-D
Chlpáči a iné
lol
nejlepší je, jak zpod rufíka trčí ta kachní nožička ![]()
Základný Kong je držák, a aj Kong medveď statočne odoláva. Ja si nesťažujem ani na Beco hračky, zatiaľ všetky(až na lano)držia. No ale laná idú ako na bežiacom páse. To by trhala furt.
A čo Vaše sťahovanie? Ste to úspešne vyriešili?
já jsem na přetahovadlo koupila úplně nejlevnější flísovou deku v Jysku, nastříhala jsem ho na pruhy a upletla, zkuste, je to i trochu pružný, takže myslim i pro psa docela příjemný

Super, ďakujem. Ten druhý návod sa mi zdá lepší. A kedysi sme si so spolužiačkami na základnej podľa toho návodu robili prívesky na kľúče. buď zo šnúrok na topánky, alebo z takých farebných káblov :D
jeeeeej, to ma velmi potesilo, ze sa to stastne vyriesilo, parada! tak toho chlpateho utecenca pozdravujem :-)
Potrefenáhusa, Ounz, Torrah & paktofonika dakujem za mile komentare, fakt som velmi stastna :-) od rana mu hra album od Weekenda - ten ma taky vyssie polozeny hlas, ze ho Blačko moze pocut
:-D
Terry nech zavita castejsie
tie cokoladove ociska ![]()
Amy je Miss tohoto vlakna!!! ta je na pohlad taka vonava, makkucka a cista ![]()
a ta vesticka vyzera absolutne super, idem googlit. a okrem toho, ty & Amy ste moja najvacsia inspiracia z oblasti hraciek :-)
myslim na vas obe. vsetci traja u nas doma drzime palce a labky.
žejo, taky z ní mám takový pocit čistého měkoučkého psíka ![]()
absolutne :-) a ked pozriem na tu moju cierno-bielu partizanku... ktora je tiez cista, starana (ako kazdy chlpac tu)... jej ide z oci sibalstvo. to Amy je proste dama.
Držíme palce! Kdy budete vědět víc?
U nás vzalo Beco rychle za své, máme i jednu nápodobu Konga, držel se přes půl roku, ale už je ho cca půlka, to původní Kong, co jsem kupovala ještě Terkovi, je jako nový.
A k stěhování (asi to bude trochu elaborát, tak jenom pro ty, koho to zajímá, ostatní můžou přeskočit :-). Je to docela napínavý, 30. ledna se tu začíná bourat a ještě minulý týden jsem neměli vyřešený ani to náhradní bydlení, ani stavební povolení (od srpna jsme se vraceli ze stavebního úřadu s informací ve stylu "teď už máte opravdu, ale opravdu všechno, jen tohle jedno další vyjádření; celkově se to vleklo přes rok). Ohledně bydlení jsme nakonec měli tři možnosti, teda krom azylu u mužových rodičů, odkud by byl dojezd na stavbu cca 3,5 hodiny. První možnost byla u švagra čekatele, což je trochu blíž, ale pořád dost daleko na dojíždění na stavbu i do práce, pak byla ve hře jedna Praha a jedno vzdálenější okolí Prahy, bohužel trochu špatným směrem. Plus jsme teda dostali ještě jednu velkorysou, ale dost pankovou nabídku od kamarádů, ale ta by byla na další odstavec, a navíc jsme zjistili, že jsme na ni asi málo zocelení/pankoví/odvážní :-D. Nakonec jsme vybrali tu Prahu a teď ji jde muž podepsat, akorát paní domácí je milá, leč trochu svérázná, tak doufám, že nezahrne do smlouvy nějaké svérázné podmínky vystěhování, protože muž je také svérázný a bojím se, že by jí hned vysvětlil, co přesně může a co nemůže být důvodem vystěhování
.
To stavební povolení přišlo minulý týden a v sobotu se teda doufám! stěhujeme.
Jee no to sú milé slová. A Amy je naozaj voňavá. Nemyslím po šampóne a tak, ale ona má takú svoju vlastnú vôňu. Ňuňuňu.
Teraz je chudáčik veľmi nešťastná z košieľky čo má na sebe. Celkovo jej kleslo sebavedomie a tak trochu sa žiali. Dnes som jej merala jazvu 25cm...uff. No ale snažím sa ju povzbudzovať.
To je super, že sa to vyriešilo. Predsa len z dvoma psami je to určite obtiažnejšie nájsť azyl :D A už sa môžte tešiť do nového. Ja sa budem tešiť na fotky Cida a Terka, ako ste sľúbili :)
Tak se dvěma psy to složitější je, ale není to zas tak hrozné - Prahu máme v rozumném dojezdu a nabídka bytů je tam velká. Spíš byla smrtící tak celková kombinace: 2 psi + krátkodobý pronájem + plus že jsme to potřebovali vyřešit hodně rychle.
Každopádně díky, že jste na nás mysleli, pokusím se nějaké černé fleky dodat
To je skvělá zpráva!
25cm?
Tak dlouhá snad ani Amy není.
Ty copánky jsme pletly z bužírek, které jsme stahovaly z drátů. Dnes se dají koupit a říká se tomu scooby-doo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY