tak dobrý, ne? :-D
Chlpáči a iné

Vidiac Tvoje videa mam pocit,ze pozeram moje,len s inou hlavnou ucinkujucou
Ta neutichajuca vasen,akou lomcuje tym kobercekom
Amy je proste hviezda.
Noo dnes už jej je lepšie tak robí vylomeniny. Tak teriér sa nezaprie. Ja som ale rada ze dnes už má lepšiu naladu.
No a Lily by si nám mohla ukázať. Akosi jej tu je málo
Som rada,ze sa Amy citi lepsie.Rovnako skore uzdravenie zelam vsetkym chlpacom ![]()
Co sa tyka Lily- je na dlhsich "prazdninach" u mojich rodicov.Vdaka novej praci a dochadzaniu som od rana do vecera mimo,tak ju nechcem tyrat tym,ze by bola zrazu cele dni sama doma.Je mi bez nej smutno,ale pravidelne spolu telefonujeme.Mamin telefon nebol nikdy taky cisty
Ked sa situacia vo firme ukludni (udajne docasne nam znizili pocet home office-ov),rozmaznavanie u rodicov skonci a bude viac moznosti na nove foto.
Bonnie má venku stehy, jupí!
Pravidelne spolu telefonujete :D Aspoň že si ju mala kam dať. U rodičov sa má určite super, rozmaznávanie v plnom prúde :)
No to je super, a ako to vyzerá s labkami. Všetko v poriadku?
No prave,rozmaznavanie ...Moji rodicia,ktori mi v detstve nikdy psa nedovolili a boli proti psovi v byte,ju priam zboznuju.Lily som mala len kratko,ked som sa rozhodla vratit spat do Londyna.Inu moznost ako si ju adoptovat v podstate nemali.A teraz,hoci som spat v SR,opat je u nich.Viac-menej je to tak,ze oni sami neboli nakloneni myslienke,ze by bola "chudatko cele dni sama doma.Ona ma tak rada spolocnost".A tak ju doma rozmaznavaju a hocikedy,ked spomeniem,ze by som ju uz zobrala k sebe,netvaria sa prilis nadsene.Tak som im navrhla "striedavu starostlivost"
Doteraz vzdy,ked bola u mna,volali pomaly kazdy den,ako sa ma,co robi,ci je v poriadku a kedy ju prinesiem spat (to ako sa mam ja,nebolo take dolezite).Nasa mala VIP
dobre spravy,tak nech je co najskor v plnej sile ![]()
Všichni ti místní chlupáči jsou dokonalé hvězdy. Kdyby tak věděli, kolik udělají radosti i zcela neznámým lidem, nejen vlastním "spolubydlícím".
Však Vaša Šiška je tiež hviezda. Ja sa tu teším každému chlpáčovi. O všetkých je tu pekne postarané a majú lásku. Škoda že nie všetci majú to šťastie no.
Podle toho videa to není koberec, ale kůže z ledního medvěda, kterého Amy právě zakousla!
![]()
![]()
To snad ani nejde je nemilovat. ![]()
Prosím, kde že se v Kotvě kupujou ty psí hračky? Zítra jdu kolem, nakoukla bych. Před Vánocemi jsem to nestihla.
je to obchod hlavně s biokosmetikou Biooo, je to první krám vpravo, když vlezete do Kotvy za zadní strany (Jakubská? Štupartská?). A stojánek Beco mají hned vpravo jakoby za rohem a ještě nějaké věci mají v polici vedle toho (myslím misky a nějakej malej pelíšek), byla jsem tam totiž zrovna včera, teda ne pro Beco, ale on je ten obchod fakt hodně chytlavej. Koupila jsem si tam strašně příjemnej krém na obličej Nobilis Tilia:-)) No pokaždý aspoň za pětikilo, včera jsem byla ještě slušná docela ![]()
ta Amy je fakt boží...
to je fajn, ta Bonnie, ještě, že se jí nestalo nic vážnýho - teda vážnějšího
vyslovila jsem obavu, jestli topení nebude brzo krátký - tak prej spíš, aby vydrželo tu váhu!!!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my