A toho Ovčáčka Goliáš objímal a líbal, nebo se mu snažil vyškrábat oči? Doufám, že to první NE!
Chlpáči a iné
Ne,to byl samozrejme pokus ho odkraglovat ...
závidím voňavého psíka. pupík většinou smrdí takovou nějakou divočinou ![]()
Tak ale pupík je vonku, to je jasne ze nebude voniat novotou :D
A Amy sa veľmi rada váľa v ho.... a iných podobných záležitostiach. Kúpem ju veľmi málo, väčšinou keď sa vyváľa. Ako suchý šampón používam jedlu sódu. Dobre pohlcuje pachy, používam ju bežne v domácnosti na čistenie. Pomohla odstrániť aj zápach z gauča, keď ešte malinkej Amy raz ušlo na ňom.
A najviac mi voňajú jej uši, ale to som asi nemala priznávať :D
A bohužiaľ som sa neupsala. Ďakujem všetkým za priania
. Jazva nevadí, len dúfam že sa dobre zrastie.
Vytuhson ![]()

krásný kočky! ![]()
:D Kolektívna deka z Jysku. Dnes sa tam chystám na vankúše tak dúfam, že nedotiahnem ďalšiu. Aj keď ľutujem že túto som nevzala rovno 2x
Kočička sa maskuje ![]()
ty deky maj fakt dobrý, ještě i polštáře a přikrývky mi přijde, ale třeba s povlečením mám zkušenost spíš špatnou, já si tam koupila tohle, naštěstí ve slevě, normálně za něj chtěj 849,-, ale kvalita je dost otřesná, je mnohem horší než nejlevnější povlečení Ikea (je fakt strašně řidký, lezou z něj nitě a nemá ani dobrý zapínání).
Povlečenie mám len Ikea, mám ten Ikea rozmer vankúša a to by som musela prešívať ak by som kúpila niekde inde, to sa mi veľmi nechce. Ale Ikea(nie najlacnejšie) sú fajn. Páči sa mi ľanové povlečenie, ale to tebe(budem tykať :D)tiež. Tak možno na leto? :)
Dneska ráno - odcházím do práce, samozřejmě pozdě, obě kočky venku. Odemknu barák, volám, nikde nikdo, zamknu barák, letím k brance, odemknu branku, zamknu branku a obě kočky se řítí přes ulici. Odemknu branku, jdu k domu, odemknu dům, kočky se prořítí okolo a mizí na zahradě. Volám. Kočky se honí ve sněhu. Volám "trhněte si nohou, potvory", zamykám dům, zamykám branku, odcházím. A v metru si říkám, snad nezmrznou, chudinky ![]()
no já ty větší povlaky jen tak zahrnuju dospod, ale taky mám většinou povlečení Ikea. Akorát teda my zas máme prodlouženou peřinu 200x220 (což je vtipný, protože průměrná výška v naší rodině je tak 1,70), což je u povlečení mírná komplikace)
Já mám teda ráda i ty nejlevnější (ale nesmí být s polyesterem), nějak mám pocit, že se na ně chytaj míň chlupy. Hned jak jsem dopsala ten předchozí příspěvek, tak jsem se začala koukat po tom lněným, akorát 3 tisíce za povlečení je pro mě docela moc. Ale koukám taď na Zaru home a maj tam krásný všechny možný :-D
A abych nebyla od věci, tak chudák Rufíček...

To víte, že nezmrznou :-D
Nezmrznou. Ale až přijdeš domů, strašně ti vynadají.![]()
Ale to ja by som tiež rada dlhšiu perinu, keď si ju nahrniem až k nosu tak nohy mrznú :D
Ja mám teraz len 2 povlečenia takže počkám až jedno odíde a potom uvidím. No a 3 tisíce to je dosť, to by som v ňom chodila aj do práce asi :D A zrovna som sa dozvedela že Zara home má eshop. SOm nevedela, že ho majú zvlásť.
A Rufík má aspoň hlavu na koberci aby mu nebolo tvrdo. To Amy si na zem neľahne pokiaľ tam nieje slnko. Aj pri povele ľahnúť robí niekedy drahoty. Ale na mäkkom povrchu nie. Asi jej prikúpim koberec
Ten len je drahej, v Ikee ho teda mají o levnější, jenže zas to neřeší náš problém s velkou dekou, musela bych koupit dvoje a sešívat (=taky drahý) nebo se už konečně vypravit do Drážďan, když už je ta dálnice :-D, protože v Německu velkej rozměr maj (ale stojí taky 99 E)
my na to cvičení koberec máme (ehm, z Jysku, takovej ten kulatej do koupelny), ale hlavně teda proto, že Rufíkovi na podlaze kloužou nohy a u toho cvičení to neni vždycky úplně vono.
...se přiznám, že vůbec nechápu, jak dva lidi můžou spát pod jednou peřinou - i když velkou. Když nás to s manželem někdy potká, tak je to v noci celkem boj. Jednou jsem takhle musela spát se synem a to jsem se za noc asi 10-krát probudila zimou, protože si miláček peřinu vždycky nenápadně zabral celou.
Koberček z Jysku :D Tak dobre ja sa po ňom dnes pozriem. Hlavne potrebujem taký čo sa dá prať. Podlaha doma by zniesla celá zakryť, je to ozaj nepekné ako schádza lak z parkiet. Ale škoda investovať do renovácie keď pôjdeme preč že ano.
Ľanové povlečenie veľkých rozmerov som videla u značky So linen, dokonca majú aj americké rozmery. Bohužiaľ nezasielajú do Čr ani Sr. Zaujímalo by ma koľko tak vydrží ten ľan. Mám doma len jedny šaty ktoré nosím občas a len v leta, a už majú 4 roky a sú ako nové.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my