včera manžel chytil do pastičky myš, tak ji večer naservíroval pod pergolu. Adresátka ji našla...
barfujete,jo? ![]()
včera manžel chytil do pastičky myš, tak ji večer naservíroval pod pergolu. Adresátka ji našla...
barfujete,jo? ![]()
To je super, že je Dadoo v poriadku a spokojná. A dosť ma pobavila veta, že celú cestu držkovala. Si to tak predstavujem ![]()
Podle toho videa to není koberec, ale kůže z ledního medvěda, kterého Amy právě zakousla!
Ľadového medveďa som musela odložiť na skriňu, by asi nedočkal rána. ![]()
Som rada,že Dadoo sa cíti opäť dobre :)
Lily prišla pozdraviť všetkých miestnych miláčikov :)

Malinká
A aký nevinný pohľad má. Obdivujem striedavú starostlivosť, ja by som to nevydržala, bolo by mi smutno
Ani mi nehovor.Je mi smutno,no na druhej strane viem,že momentálne je to pre ňu lepšie.Len keby naši nebývali 200km odo mňa :(
No a nevinný pohľad? Ona je herečka,ako mama hovorí "líška prefíkaná"...Po tom nevinnom pohľade nastúpil tento naštvaný so zúbkami (chcela som jej zobrať priateľovu šľapku z pelechu.

tak jsem dostali od chovatele fotku, jak nam stenatko roste a on uz je to takovyto masozravec :)
Děkujeme! Teď nás čeká pomalé navyšování zátěže podle možností. Včera, jak doktor ukazoval, že na vnitřní straně kolem kotníku jí vlastně úplně chybí vazivo, bylo to dost nechutné, jak se ta packa nepřirozeně třepala. Tak se uvidí, jestli nebudu třeba později udělat nějakou plastiku apod.
No ten je ňuňuňu
. Kedy si po neho pôjdete? Určite už sa neviete dočkať!!!
Haha herečka. Tie zuby hovoria za všetko :D
To je krásnej bobek ![]()
.
Bonnie sa určite nevie dočkať kedy sa už poriadne prebehne čo? Prajem aby sa všetko pekne zahojilo. Ja keď som videla Amy jazvu takmer som v ordinácii odpadla takže viem si predstaviť že trepajúca sa labka je tiež dosť desivá.
Úžasné šteňa...Len bude mať drobček asi neskôr väčšiu spotrebu maska ako celá rodina,keď už teraz si pochutnáva na takom kusisku ;)
chlpatý chameleón :D
tak jsem dostali od chovatele fotku, jak nam stenatko roste a on uz je to takovyto masozravec :)
No, tak to začněte pomalu plnit mrazák! A koukněte po nějaké brigádě, ať to nebohé stvoření uživíte ![]()
jedeme si pro nej az pristi vikend
chovatel rikal, ze nam k nemu da granule, na ktere bude zvykly, tak ted nevim, jestli nam da pulku kravy? ![]()
Masožravec ![]()
máme doma zimu, musíme sedět u topení!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.