A čo oranžová lopta. Už ho to chytilo alebo nie? Ma znovu napadla tá sóda, ako si písala že veľmi intenzívne vonia tak potrieť to sodou a tak vykefovať? Možno by to pomohlo.
Chlpáči a iné
teď je i ve slevě :-D má pogumovanej spodek, takže neklouže, prát se dá dobře. my se na něm taháme i s přetahovadlem, protože jinde na podlaze je to fakt silně unfair :-D
ještě ne, ale já jsem mu ho teď nedávala, ani jsem to nezkoušela ještě umýt. Taky do toho musim dát něco dobrýho.
asi záleží na spacích zvyklostech, my se o tu peřinu nijak netaháme, ale už dost lidí jsem slyšela, že to nesnesou a furt se o tu peřinu perou.
U syna bych spíš mluvila o spacích nezvyklostech...
Možná záleží i na té výšce - manžel měří 193, já těch 175-6, takže přece jen potřebujeme víc materiálu, že jo.
Vidíte, já si zas neumím představit spát ve dvou pod dvěma peřinami, to mi přjde, že bysme rovnou mohli mít oddělený ložnice... je to asi fakt o zvyku. Nám u té jednopeřiny škodí hlavně pes, protože hlavně k ránu, kdy je chladno, se vpašuje do postele a lehne si na peřinu, čímž ji zatíží a značně znemožní případný změny polohy :-).
Náhodou, oddělené ložnice nejsou vůbec špatný nápad ( manželství máme spokojené
)...
Omezení hybnosti vlivem zalehnutí peřiny funguje i u dělených peřin, akorát tedy nevím, proč si vždycky musí vybrat zrovna tu mou peřinku ![]()
no, že jo, je to strašně příjemný.

Mám svou peřinu 200 x 200, partner svou 230 x 210 :-) Spaní pod jednou peřinou už ne, hrozně na mě táhne, já potřebuju mít peřinu jakoby utemovanou okolo sebe. A ostatně, s čím bych odcházela do druhé ložnice když 1/ chrápe 2/ nemůžu spát 3/ chci se mazlit s kočkou :-) Oddělené ložnice vůbec nejsou špatná věc.
A pracujeme...

To je celá Bonnie, i s tím obojkem ![]()
Fusakle je krasna, taka zamatová ![]()
Tak taky je dobře (a hodně) živená :-)
Ta je úžasná, chtěla bych jí poňuchňat
.
Krásná a ještě pracovitá, vražedná kombinace. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my