A von se to ještě nenaučil?
Náš Ryš se naučil otvírat dveře, jakýkoli, takže musíme všude zamykat. Já když přijedu k mámě a von je na noc doma, tak se musím v pokoji zamknout, janak tak ve čtyři ráno nazná, že už toho spaní bylo dost. Že nutně potřebuje ke mě do pokoje ![]()
Chlpáči a iné
To je jasný,tymián musi vonět!
Jizva se zahojí, hlavně, ať je v pořádku. Určitě jí sebevědomí opět brzo stoupne.
Přiznám se, že jestli mi někde chybí ramínka (nebo cokoli jiného), tak je to v tomhle vlákně. Páč já se sem dostanu vždycky po x stránkách a pak nestíhám dočítat, natož psát pochvalné eseje, takhle bych jen flákala ramínka nebo dolejvala voňavku a bylo by :). Takže souhrnem - všichni máte zelený, palec, voňavku, prostě co kdo chcete :). Fotky jsou úžasný, od zrzounka přes černobílou přes pejsky... krása.
A slíbila jsem že dodám fotku té naší znovunalezené venkovky Sofie - našla jsem jednu, kde je i s tehdy ještě malou Bonnie, která nám z koťat jediná zbyla.

Sofie je ta trošku větší vzadu, vpředu kouká krásná divoká Bonnie, dnes už slečna drsňák.

Jejich příběh je takový hořkosladký...
Uložit
A ještě jednou naše Bonnie... pravá venkovní drsná kočka. Myšilovka. Samozřejmě jsou obě kastrované, to také vydalo na příběh.

Sofie i Bonnie jsou dokonalá stvoření. Bonnie mi připomíná naši Piškvorku, včetně toho výrazu na druhé fotce.
A ještě jednou naše Bonnie... pravá venkovní drsná kočka. Myšilovka. Samozřejmě jsou obě kastrované, to také vydalo na příběh.

To je fotka jak z nějakého kalendáře...
Tím chci říct - krásná kočka
Ten náš poslední berňák taky dost smrděl, ale vzhledem k tomu, že byl hlavně venku, tak to extra nevadilo. Podle doktora za to mohlo ucpávání análních žláz, které mu čas od času vyčistil. Já si myslím, že to u něj souviselo i s citlivou kůží. Když třeba zmokl, tak se mu na hlavě udělal mokvající exém a nic jiného než ATB nepomohlo.
Teda ta venkovní šelma Bonnie, ta je! Vždycky se mi líbí, jak se kočky klidně procházejí a udrží se tam, kde to zdánlivě nejde. Např. všema čtyřma na jednom sloupku drátěného plotu.
ta je krásná, taková správně divoká!
Na té samostatné fotce je jak z "Lovy beze zbraní"
. Má nádherné oči a vypadá opravdu jako šelma.
Díky, ono bohužel moc fotek Bonnie ani Sofie nemám, ony jsou poměrně nekontaktní, bohužel. A vyfotit je jde jen na dálku, jak se přiblížím, prchají. Na jednu stranu je to dobře, protože aspoň vím, že jim nikdo neublíží - nenechají se chytit, ale na druhou stranu, když je potřeba pomoci, nebo se něco děje, jsou to manévry jak u Verdunu - půjčit sklopec, odchytit... Bonnie prokousla naposled manželovi palec přes tlustou koženou rukavici. A to už se občas při jídle nechají pohladit... po pěti letech pokrok. Žijí v dílně, mají přísun jídla, volnost, teplé vyhřívané pelíšky. Dílnu snad letos doděláme a pokud vše klapne, pokusíme se je odchytit a nechat jim dát čipy, aby se přes čipová dvířka dostávaly do té dílny jen ony dvě a nikdo tam na ně nemohl. Snad to klapne.
a vypadá to, že máme s Goliáškem stejný volební preference :-D

To Vaše duo je vždy neodolatelné
.
Abyste měli představu, jak Bonnie běžně vídáme. Typický obrázek - hledej kočku.

mám! ![]()
Hofawarti jsou uzasni chlupati hebci vonavi mazlove! :-D

Jojo. Takhle nahoře ji vídáme často.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY