Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Ounz
20560 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:39
Reakce na Potrefenáhusa:

Mam uz prej neco pustit

A von se to ještě nenaučil?  Náš Ryš se naučil otvírat dveře, jakýkoli, takže musíme všude zamykat. Já když přijedu k mámě a von je na noc doma, tak se musím v pokoji zamknout, janak tak ve čtyři ráno nazná, že už toho spaní bylo dost. Že nutně potřebuje ke mě do pokoje 

Offline Potrefenáhusa
39142 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:39
Reakce na Sweet Potato:

To je jasný,tymián musi vonět!

Offline whiskas
21169 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:43
Reakce na paktofonika:

Jizva se zahojí, hlavně, ať je v pořádku. Určitě jí sebevědomí opět brzo stoupne. 

Offline Torrah
3476 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:52

Přiznám se, že jestli mi někde chybí ramínka (nebo cokoli jiného), tak je to v tomhle vlákně. Páč já se sem dostanu vždycky po x stránkách a pak nestíhám dočítat, natož psát pochvalné eseje, takhle bych jen flákala ramínka nebo dolejvala voňavku a bylo by :). Takže souhrnem - všichni máte zelený, palec, voňavku, prostě co kdo chcete :). Fotky jsou úžasný, od zrzounka přes černobílou přes pejsky... krása.

A slíbila jsem že dodám fotku té naší znovunalezené venkovky Sofie - našla jsem jednu, kde je i s tehdy ještě malou Bonnie, která nám z koťat jediná zbyla.

Sofie je ta trošku větší vzadu, vpředu kouká krásná divoká Bonnie, dnes už slečna drsňák.

Jejich příběh je takový hořkosladký...

Uložit

Offline Torrah
3476 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:54

A ještě jednou naše Bonnie... pravá venkovní drsná kočka. Myšilovka. Samozřejmě jsou obě kastrované, to také vydalo na příběh.

Offline whiskas
21169 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:56
Reakce na Torrah:

Sofie i Bonnie jsou dokonalá stvoření. Bonnie mi připomíná naši Piškvorku, včetně toho výrazu na druhé fotce.

Offline Mohučanka
7377 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:57
Reakce na Torrah:

A ještě jednou naše Bonnie... pravá venkovní drsná kočka. Myšilovka. Samozřejmě jsou obě kastrované, to také vydalo na příběh.

To je fotka jak z nějakého kalendáře...

Offline Mohučanka
7377 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:58

Tím chci říct - krásná kočka 

Offline Emerald
2695 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 19:59
Reakce na Jiná Realita:

Ten náš poslední berňák taky dost smrděl, ale vzhledem k tomu, že byl hlavně venku, tak to extra nevadilo. Podle doktora za to mohlo ucpávání análních žláz, které mu čas od času vyčistil. Já si myslím, že to u něj souviselo i s citlivou kůží. Když třeba zmokl, tak se mu na hlavě udělal mokvající exém a nic jiného než ATB nepomohlo.

Online Kokoska
35278 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:02
Reakce na Torrah:

Teda ta venkovní šelma Bonnie, ta je! Vždycky se mi líbí, jak se kočky klidně procházejí a udrží se tam, kde to zdánlivě nejde. Např. všema čtyřma na jednom sloupku drátěného plotu.

Offline Potrefenáhusa
39142 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:04
Reakce na Torrah:

ta je krásná, taková správně divoká!

Offline whiskas
21169 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:08
Reakce na Torrah:

Na té samostatné fotce je jak z "Lovy beze zbraní" . Má nádherné oči a vypadá opravdu jako šelma. 

Offline Torrah
3476 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:13

Díky, ono bohužel moc fotek Bonnie ani Sofie nemám, ony jsou poměrně nekontaktní, bohužel. A vyfotit je jde jen na dálku, jak se přiblížím, prchají. Na jednu stranu je to dobře, protože aspoň vím, že jim nikdo neublíží - nenechají se chytit, ale na druhou stranu, když je potřeba pomoci, nebo se něco děje, jsou to manévry jak u Verdunu - půjčit sklopec, odchytit... Bonnie prokousla naposled manželovi palec přes tlustou koženou rukavici. A to už se občas při jídle nechají pohladit... po pěti letech pokrok. Žijí v dílně, mají přísun jídla, volnost, teplé vyhřívané pelíšky. Dílnu snad letos doděláme a pokud vše klapne, pokusíme se je odchytit a nechat jim dát čipy, aby se přes čipová dvířka dostávaly do té dílny jen ony dvě a nikdo tam na ně nemohl. Snad to klapne.

Offline Potrefenáhusa
39142 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:13
Reakce na Jiná Realita:

no jako víte co, Rufík je fakt gaučák 

Offline Potrefenáhusa
39142 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:15

a vypadá to, že máme s Goliáškem stejný volební preference :-D

Offline whiskas
21169 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:16
Reakce na Potrefenáhusa:

To Vaše duo je vždy neodolatelné 

Offline Torrah
3476 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:21

Abyste měli představu, jak Bonnie běžně vídáme. Typický obrázek - hledej kočku.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:30
Reakce na Torrah:

mám! 

Offline dzizisketa
9068 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 20:38
Reakce na Jiná Realita:

Hofawarti jsou uzasni chlupati hebci vonavi mazlove! :-D

Offline Torrah
3476 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 21:00

Jojo. Takhle nahoře ji vídáme často.