![]()

![]()
Ach jo ![]()

Ako oddane na teba pozerajú na fotke u topení ![]()
Jeden z nasich psu ma taky nejakou ponicenou nohu, uz si nepamatuju, jestli to byly jen vazy nebo i zlomenina, ma ji operovanou, ale moc se to nespravilo. Na prochazky chodi s ortezou a jen na voditku teda, pac je magor a tu nohu by si dorasoval. Spravit ji by znamenalo nechat ji zkratit... takze by mu stejne nebyla k nicemu. Bez ortezy doma holt chodi po trech. Jako oni jednu nefunkcni nohu zvladnou v pohode, ale na sport to uz neni, no.
To je zlatíčko.
Košilka za chvíli vezme za své. ![]()
hezky!!!
Tak ke kolu už to asi nebude, ale canicross dělají i trojnožci ![]()
Já jsem teď zjistila, že Rufíček je silně canisterapeutickej, já ho z toho klína sundavám furt., v tom se fakt našel, žádný sedni, lehni, zůstaň, neřvi :-D
můžete s náma do nějaký kategorie pro handicapovaný!!! Paracanicross!!! :-D (I když já bych Rufíka musela asi táhnout :-D )
No ráno som ju našla spacifikovanú, ako si sa jej podarilo ju trochu pretočiť a labky jej ostali v košieľke a nemohla sa pohnúť. Ale väčšinu dňa prespí a tú chvíľu čo peklí, musím dávať pozor aby sa neškriabala na chrbáte.
A tiež čaká na gauči a čaká kedy si už konečne sadneš? Prípadne to dáva nahlas najavo? :D
v tomhle je docela uctivej, ale hrozný je, když si člověj udělá kafe nebo čaj a chce se napít a on buď dloube zespoda čumákem do ruky, nebo pod ní rovnou šroubuje tu svojí strašnou hlavu.
Klacek na ně, co :-D

Echlm, s tím lezením na klín..my měli boxera, a ten z času na čas přišel k člověku, co seděl na židli (rozumněj ke mně) nejdřív koukal, pak si vzdychnul, pak položil tlapu a pak druhou, našrouboval hlavu, půlku těla a naráz vám prostě seděl na klíně a tvářil se jako že 'o co jde, sedím tu přece odjaktěživa' ![]()
Nojo, box to je jinší váha, ale on se tvářil tak blaženě, že to člověk rád vydržel aspoň chvíli ![]()
edit ale micounek je jako pírko, ne? ![]()
u micounka záleží, kam si lehne, na klíně je to většinou dobrý, ale on se cpe většinou vejš, nad psa...(hrobeso strašný prostě, no
)
ty velký psi jsou vtipný, je fakt, že takovej třicetikilovej boxík člověku odkrví spodní půlku těla razdva :-D

Jo, to je fakt, kočky to ženou vejš, jeden mámin kocour ji oravidelně dusil zalehnutím krku..
Goliáš má ještě strašně dlouhý fousy a hrozně šimrá :-D
Jo to taky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.