Wow, koukám, že s našimi čtyřmi jsme troškaři. Ale víc už by mi přišlo blbé vůči sousedům.
Chlpáči a iné
Tahle kráska dnes nastoupila k dceři do auta. Dcera viděla na prázdné ulici psa, zastavila, otevřela dveře, zavolala na něj a pejsková sama rovnou nastoupila
Je to prá mazel. Kdyby ji odchytila policie, zlikvidovali by ji. Takhle se přes čip podařilo rychle najít majitele. Vichr jim pobořil plot a ta můra foukla na procházku.
Dopadlo to dobře![]()

Hezký příběh. Dceru obdivuju, já bych se bezprizorních psů bála.
Proč by ji zlikvidovali? Já žiju v představě, že policie odveze nalezence do útulku.
Jinak je moc hezká a jsem ráda, že už je s vaší pomocí doma.
to je pravá víkendová pohoda :-)
zlikvidovali? v době čipů? to se mi teda taky moc nezdá...
jinak samozřejmě super, že se to tak rychle a dobře vyřešilo...
U nás ano. Ale v Británii to tak jednoduché není. Tam jsou zakázaní.
Není to vidět, ale obsah je také nebývale inteligentní. Hodně šikovná kočička, co vypadá jako kocour.
To je děs. Chudáci ty lidi, kterejm pes náhodou uteče... když ho ihned nenajdou, tak je po něm?! ![]()
U těchto "nebezpečných" psů se to prý může snadno stát. Jsou zakázaní, utekli, majitel je nespolehlivý, protože nezajistil psa. Mohli by mu ho sebrat a pak..
V Británii jsou zakázaná 4 plemena:
Americký pitbulteriér, Argentinská doga, Brazilská fila, Tosa Inu + psi vypadající podobně, jako tito, tedy především jejich kříženci.
A utrácení prý není vůbec neobvyklé, když psa najde policie.
No jo, tak jestli někdo chová zakázaný plemeno... nechci polemizovat o tom zákazu, jestli je to rozumný nebo ne a proč - ale to je pak holt riziko.
Ta fenka teda vypadá rozhodně nebezpečně ![]()
A to jsem sem dala jen tu první fotku, hned po nasednutí. Na těch dalších se snaží dceru sežrat. Samou láskou, samozřejmě ![]()
No prostě bestie už na první pohled ![]()
I když člověk nikdy neví - potkat něco podobnýho, jak se osaměle potuluje, asi bych taky kapku znejistěla. Ale tady nám lítají i větší potvory na volno, a nikdo to neřeší ![]()
To mi připadá šílený: pokud má to zvíře čip, tak snad najdu nejdřív majitele, ne?! A pak mu můžou napařit pokutu - ale "likvidovat" nevinný zvíře?!?!?! ![]()
Poslední vstával ve tři odpoledne...
Však sobota ne
(nebo caturday
)
Tak cíleně to samozřejmě není, tři jsou náš "odchov" (když vám zdrhne kočka před kastrací), dva jsou už pomalu důchodci, dva jsou z útulku (když nám před třema rokama během jednoho léta odešly celkem 4 kočky - na stáří, všem bylo kolem 15) a dva jsme našli na ulici.
Caturday ![]()
![]()
Jojo, pořád říkám, že bych byla ráda kočkou v naší rodině ![]()
Spřízněná duše, taky Hotel U devíti koček :)
Hurá, nejsem sama, spousta lidí se na mě divně kouká, když řeknu to číslo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my