Chlpáči a iné
Vtipne ![]()
Jo, no, jsou to zabijáci ![]()

Vypadaji nesmirne nebezpecne ![]()
Šelmy ![]()
potřebuji urgentní radu. pupík ve své nenažranosti podle všeho sežral kus gumové kosti, kterou dostal na hraní. prostě jsem jí kus nenašla. chybí asi 4x4x4 cm, možná méně, neumím to odhadnout. může mu z toho něco být? netuším, jestli to rozžvýkal, nebo sežral vcelku ![]()
Je to trochu nechutne, ale prohrabte za dnesek i zitra bobky. Melo by to projit (ja takhle spolkla jako malinka petikorunu...
nasla se ) bez problemu. Jestli neni zvykly, muzete mu pro uspiseni zkusit dat trochu bileho jogurtu. Je to mekke, tak nehrozi perforace strev, tudiz panika neni nutna. K vetovi bych jela jen v pripade, ze by mel viditelne obtize.
Jeden Inkoust a jeho "medvidky"

díky za rady, já se z něho fakt zblázním
sama myslím, že když to byla gumová kost, tak by to snad nemusela být tragédie, ale matka mě úplně vystresovala, prý mu to určitě ucpe střeva, a už ho málem balí na pohotovost (která je asi 50 km daleko).
Klíd.. to projde :-)
Nám se před časem Dadoo taky ucpala. Máti jí dala vařené vepřové kosti ze sulcu. A jak je pažravá, schroustala všechno naráz, ani to moc nekousala. No.. byl to děs. Denně jsme jezdily na veterinu, dostávala injekce, lila jsem do ní olej.. Nakonec se prošťouchla, ale bylo to v poslední chvíli, už si na ni chystali skalpel. Od té doby dáváme opravdu bacha.
Zatim bych to moc neresila, ale pro jistotu ho sledovala. Frize se povedlo neco podobneho, kdyz byla stene, veterinar tenkrat rekl, ze pokud zacne zvracet vodu, mame okamzite prijet.
taková domácí první pomoc je vyvolat do dvou hodin zvracení podáním peroxidu (kdyžtak googlete nebo někam zavolejte, raděj to i veterináři)
Dadoo měla jsem za to, že vařený kosti se vůbec psům dávat nesmí, jenom syrový?

![]()
Vařený se nesmí kuřecí, protože tepelnou úpravou se stanou křehčí a lámou se s ostrými konci a mohou poranit. Jinak záleží na tom, jak je pes na kosti zvyklý. Pokud žere granule a najednou dostane kosti,tak může být problém. Nebo i pokud je na ně zvyklý,ale těch kostí sní naráz hodně.
Přiznám se bez mučení, že miluju krabicáky.

Tak speciálně pro tebe náš krabicový král:
Občas poněkud přetéká

To byl ten gril,včera,jak svítilo slunicko
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my