Jo, není nad krabicáky :)
Chlpáči a iné
Krabicáci všech zemí, spojte se! :)
Hlavne muže bejt clovek i prekvapenej,co vsechno,kromě toho,co čeká,se muže objevit...
A krabičandy taky!
u
tak po dlhom case opät fotka alebo ako sa foti introvert & extrovert, haha.
vcera sme boli po dlhom case u babiny. a den predtym sme skusali sampon na cierne psy u Blacka a vybielovaci na Zunku, myslim, ze funguju! :-)

Hodně výmluvná fotka ![]()
Jedno náhodné setkání. ![]()

Tak jistě :) I když my máme doma čtyři kocoury a jednu kočku a ta je moc blazeovaná na to, aby se s kocourama tahala o místo v krabicích :)
Krásná krabička :) a co teprv ten obsah :).
Tak u nás krabice frčí bez ohledu na pohlaví. Tahle zrzavá mrňavá Rozinka dokáže strávit zalezlá v krabici celé dny. A je zajímavé, že zatímco kocour se zřejmě pořád vidí jako docela malé koťátko a cpe se málem i do krabičky od čaje, tahle dává přednost větším modelům.
Tvoji dvojku miluju!
Fakt existují šampóny podle barvy psa? A Zunku myješ na přeskáčku nebo je smícháš?![]()
Já jsem při posledním vysávání všechny krabice vyházela, takže nesu následky a nemůžu ani ustlat![]()

Velmi útulné a zabydlené![]()
Lol
boží foto
Napočítala jsem jich pět, jak se to dá zvládnout? Máme jednoho kocourka doma a už dva venkovní a připadá mi, že nedělám nic jiného, než že myju misky![]()
Jo, my jsme měli šampón na bílý chlupy - bylo to nemlich to samý, jako lidský šampóny pro stříbrný vlasy.
Bydlíme v domě a všichni mají přístup ven, některý chodí víc a některý míň (jo a máme jich celkem, ehm, devět). S miskama to chápu, já je hážu do myčky ![]()
Poslední vstával ve tři odpoledne...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my