Vono nestačí, že to sjíždím tady, ještě budu číst deníky bulíků... Fakt dík!![]()
Chlpáči a iné
Super ohoz
dáš tip?V tomto by večer naši ľahko videli Lily,keď sa fláka pod stromami.
No hlavne v lese ju hneď vidno. Ohoz je ZeroDC. Ja objednávam zo slovenskej stránky zerodc.sk, z ich cz stránky vychádzalo drahé poštovné. Všetko šité na mieru. Na fotke je zimná bunda, ale už mám aj jarnú a ľutujem že som nevzala aj jarnú v tejto reflexnej farbe. Robia viacero farieb na požiadanie aj reflexné pásy a tak. Na ich českom aj slovenskom fb je veľa fotiek a recenzií.
Znáte Život bulíka?? Docela jsem se zasmála. 14. únor je dobrý. ![]()
Ještě je Deník nepochopeného bulíka
Koukam na nepochopeneho a velmi velmi vzdalene mi to pripomina Helenku Souckovou chvilema ![]()
Ďakujem,idem to omrknúť.
Mladí odjeli na hory a tak hlídáme Gigola.
Důkaz Daduščiny dobrosrdečnosti ![]()

Tomu říkám miska! Vypadá jako pečící nádoba od remosky :-)
Bingo!
Manžel pekl plněné papriky. Poslední jim rozčochtal, aby z toho taky něco měli. Berta dostala zvlášť, ona se s nimi nepřetlačuje ![]()
tlačíš a vypadáš jak čáslavská na kladině
LOL! kdo to sem zas dal, teď budu do půlnoci číst bulíky.
Se chvilku nedivam a uz tady mam pomocnici...ktera mi upiji ze sklenicky

chacha, studuješ vše o bydlení :) na tu rekontrukci?
Bu to sleduje jen z dalky

jj, ted kdykoliv mam cas, tak celkem intenzivne. Ale spis jde o zarizeni, nez o rekonstrukci jako takovou. O stavebne technickych vecech nevim nic a ani nemam ambici nekde neco nacitat a nejak moc zjistovat. O tom se bavim primo se stavarem, to je nejefektivnejsi.
no a Suzettka samo lezela hned vedle na stole a v mezidobi se rozhodla se obcerstvit
ale na ni se nejde zlobit ![]()
jak se tvari ![]()
takove koukej, jak jsem sikovny
![]()

Boží!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my