Náš je strašný pažravec, toto plemeno to má v pobahe, pamätám si, ako mu muž dal omylom dávku mäsa na 3 či 4 dni + kosti a pes to zožral, zvalil sa na zem a trávil ako pytón (mal brucho ako kotná fena...). Občas vymýšľa s rybami, mletého pstruha z BARF shopu nechce, ale filet z domáceho pstruha si dá ako nič, lososa len z ruky a mletú tresku s morčacími kosťami zožerie ako nič.
aj kvôli tej jeho chuti do žrádla som prešla na BARF, dávku granulí zhltol za cca 5sekúnd a stále pozeral, že by si čosi dal, BARF ma baví, lebo mu môžem každý deň dať niečo iné (a ja sa utešujem, že opes má pestrú stravu), včera mal trebárs kefír a mozzarellu, len sa tak po tom zaprášilo :).
Inak tiež vidím na BARFE len pozitíva, pri tých menších psoch to vyjde len o trochu drahšie než granule (ale ak mám opravdu povedať, ak by som kupovala lacnejšie mäso z BARF shopov - bravčovinu, kuracinu + ryby a nie hovädzinu, kačacinu a divinu keď ju majú v ponuke, vyšlo by nás to asi ešte aj lacnejšie) + teda musím poklopať, žiadne tráviace problémy, plynatosť (predchádzajúci pes keď pustil špióna, odchádzali sme z miestnosti), krásna hustá srsť a čisté zuby vďaka ohrýzaniu kostí.
Inak jediné čo pridávam sú morské riasy ak nemá v týždni 2-3x ryby a kolagén kvôli kĺbom (v zime keď mu nechutilo ovocie a zelenina aj trochu vit. C a minerálov, čo si dávam aj ja), teraz v lete mi dá veľmi jasne najavo čo mu chýba a neskutočne mu chutí ovocie, zelenina a tráva (tú mu normálne trhám vonku a sekám nadrobno k mäsu).