eau de bahno ![]()
Chlpáči a iné
zapomněla jste na Eau de lejno no. 5 ![]()
mne vôna mojich psov tiez nevadi, dokonca si ju uzivam a najmä v jeseni, ked je vonku vlhko a chladno - niekedy mam pocit, ze z Blacka citit paculi
ale zmoknuta retriverka bola teda ![]()
![]()
myslela som, ze nedozijem rana, fakt. tak som sa "stazovala" kamaratke a aj preto kupila ten parfem, ze ho mam pri dazdi pouzit na Delu :-D
ale co sa tyka psej kozmetiky, tam tiez preferujem bud ziadnu vonu - lebo vacsinou sa ta syntetika zmiesa s pachom psa a to moze byt neskutocne neprijemny pach :-/ alebo teda vonu, ktoru si viem predstavit v pribehu, ako pes prebehol tym jasminovym hajom, bylinkovou zahradou, safranovou lukou...
som asi romantik ![]()
Spravny psi parfem by byl Vune hnoje, Chcipla srnka, Shnila ryba, Eau de bahno, zadny jasmin!
![]()
![]()
Pokud se to bude psat L'Eau de l'eineau, je úspěch zaručen
l'eineau ![]()
![]()
Pokud se to bude psat L'Eau de l'eineau, je úspěch zaručen
LOL! takže si to píšu do seznamu věcí, které parfumánie vyvíjí a chystá se s tím expandovat na zahraniční trhy ![]()
+ palahniukowa Mně je náhodou takovej lehkej psí odér taky příjemnej, ten bych ani ničím nepřerážela. Ale když se pak psi hodně koupou v řece a v rybníkách, tak pak začnou fakt zavánět a přijde na řadu sprcha a šampón.
Jo, a jakmile je vykoupeme, tak začnou okamžitě pídit po L'Eau de l'eineau, to je zásada číslo jedna!
ved mne je lahky psi oder tiez prijemny, ale retriverka s hustou podsadou a dlhou srstou vykupana v spinavej vode v rybniku po dazdi bol mega-masaker = no ako mrtva ryba, prisaham - a nabuduce ju ubytujem uz iba vyvonanu a okupanu, lebo clovek ma strach manipulovat so psom s poskodenou chrbticou...
...a vlastne som prisla na to, ze moja laska ku psom ma svoje hranice :-D nevadia mi sibnute psy, neuroticke psy, psy hyperaktivne alebo problemove, ale pes, ktory smrdi ako bazina plna mrtvych ryb - nie. dokonca som ju nepustila ani na /obytne) poschodie, kym nebola cista a sucha, takze prvu noc spala v karantene najspodnejsieho poschodia a okolo boli vypeckovane elektricke osviezovace vzduchu = no nedozili by sme sa s Blackom a Zunou rana.
Když jste tu tak řešily ty chlupy - kamarádka vybírá nový vysavač, našla nějaký, který má funkci vysávání chlupů, ale přímo ze zvířat! Jsem si představila vcucnutou Netopýrku!
nene, k Netopyrke s tymto nastrojom nikdy ![]()
Minulý víkend, chycen při činu ![]()

Já si to fakt umím představit a moje hranice tady teda končí taky. Akorát jestli to bylo až tak zlý, tak si myslím, že za tím nebylo jen to jedno koupání, ale i několikero podobných plaveb předtím :-).
Ještě k chlupům, my teď nejmíň 2x denně vysáváme, ne teda jen kvůli čoklům, ale i kvůli binci ze stavby. No a ráno jsme vysáli zas poctivě komplet všechny podlahy včetně všech rohů a za 5minut přišli elektrikáři montovat světla a ten jeden se zahleděl na 2 velké chuchvalce chlupů a zeptal se, jestli psy třeba taky někdy češeme
.
Jinak Cid se nechává luxovat rád, takovým tím nástavcem na záclony, ale jinej efekt než srandovní to teda nemá.
pup nejen olézá, ale navíc i rezne
dnes jsem se pořádně dívala, a je celá zrzavý, hlavně na náprsence. asi ho oholím ![]()
U nás náprsenka dobrý, ale ty uši, to už je skoro setr :-D.
Spätne dočítavam a ako vždy to všetkým svedčí ![]()
Ja som mala na týždeň doma spachtoša.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje