Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:57
Reakce na Kokoska:

eau de bahno 

Offline Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:58
Reakce na Kokoska:

zapomněla jste na Eau de lejno no. 5 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 09:04
Reakce na Potrefenáhusa:

mne vôna mojich psov tiez nevadi, dokonca si ju uzivam a najmä v jeseni, ked je vonku vlhko a chladno - niekedy mam pocit, ze z Blacka citit paculi  ale zmoknuta retriverka bola teda  myslela som, ze nedozijem rana, fakt. tak som sa "stazovala" kamaratke a aj preto kupila ten parfem, ze ho mam pri dazdi pouzit na Delu :-D

ale co sa tyka psej kozmetiky, tam tiez preferujem bud ziadnu vonu - lebo vacsinou sa ta syntetika zmiesa s pachom psa a to moze byt neskutocne neprijemny pach :-/ alebo teda vonu, ktoru si viem predstavit v pribehu, ako pes prebehol tym jasminovym hajom, bylinkovou zahradou, safranovou lukou...  som asi romantik 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 09:05
Reakce na Kokoska:

Spravny psi parfem by byl Vune hnoje, Chcipla srnka, Shnila ryba, Eau de bahno, zadny jasmin!

Offline Sweet Potato
39936 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 09:47
Reakce na Potrefenáhusa:

Pokud se to bude psat L'Eau de l'eineau, je úspěch zaručen

Offline Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 09:51
Reakce na Sweet Potato:

l'eineau 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 10:08
Reakce na Sweet Potato:

Pokud se to bude psat L'Eau de l'eineau, je úspěch zaručen

LOL! takže si to píšu do seznamu věcí, které parfumánie vyvíjí a chystá se s tím expandovat na zahraniční trhy 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 10:49
Reakce na Potrefenáhusa:

palahniukowa Mně je náhodou takovej lehkej psí odér taky příjemnej, ten bych ani ničím nepřerážela. Ale když se pak psi hodně koupou v řece a v rybníkách, tak pak začnou fakt zavánět a přijde na řadu sprcha a šampón. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 10:54

Jo, a jakmile je vykoupeme, tak začnou okamžitě pídit po L'Eau de l'eineau, to je zásada číslo jedna!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 12:08
Reakce na Zina:

ved mne je lahky psi oder tiez prijemny, ale retriverka s hustou podsadou a dlhou srstou vykupana v spinavej vode v rybniku po dazdi bol mega-masaker = no ako mrtva ryba, prisaham - a nabuduce ju ubytujem uz iba vyvonanu a okupanu, lebo clovek ma strach manipulovat so psom s poskodenou chrbticou... 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 12:14
Reakce na Zina:

...a vlastne som prisla na to, ze moja laska ku psom ma svoje hranice :-D nevadia mi sibnute psy, neuroticke psy, psy hyperaktivne alebo problemove, ale pes, ktory smrdi ako bazina plna mrtvych ryb - nie. dokonca som ju nepustila ani na /obytne) poschodie, kym nebola cista a sucha, takze prvu noc spala v karantene najspodnejsieho poschodia a okolo boli vypeckovane elektricke osviezovace vzduchu = no nedozili by sme sa s Blackom a Zunou rana.

Offline Sweet Potato
39936 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 12:54

Když jste tu tak řešily ty chlupy - kamarádka vybírá nový vysavač, našla nějaký, který má funkci vysávání chlupů, ale přímo ze zvířat! Jsem si představila vcucnutou Netopýrku!

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 14:22
Reakce na Sweet Potato:

minikocourci

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 14:23
Reakce na Sweet Potato:

nene, k Netopyrke s tymto nastrojom nikdy 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 14:41

Minulý víkend, chycen při činu 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 15:20
Reakce na palahniukowa:

Já si to fakt umím představit a moje hranice tady teda končí taky. Akorát jestli to bylo až tak zlý, tak si myslím, že za tím nebylo jen to jedno koupání, ale i několikero podobných plaveb předtím :-).

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 15:25

Ještě k chlupům, my teď nejmíň 2x denně vysáváme, ne teda jen kvůli čoklům, ale i kvůli binci ze stavby. No a ráno jsme vysáli zas poctivě komplet všechny podlahy včetně všech rohů a za 5minut přišli elektrikáři montovat světla a ten jeden se zahleděl na 2 velké chuchvalce chlupů a zeptal se, jestli psy třeba taky někdy češeme .

Jinak Cid se nechává luxovat rád, takovým tím nástavcem na záclony, ale jinej efekt než srandovní to teda nemá.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 16:09

pup nejen olézá, ale navíc i rezne  dnes jsem se pořádně dívala, a je celá zrzavý, hlavně na náprsence. asi ho oholím 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 17:04
Reakce na Jiná Realita:

U nás náprsenka dobrý, ale ty uši, to už je skoro setr :-D.

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 17:15

Spätne dočítavam a ako vždy to všetkým svedčí 

Ja som mala na týždeň doma spachtoša.