![]()
to je za všechny fotky z posledních dní. A jak jste popisovala ten vítací výbor po návratu ze služební cesty, muselo to být naprosto dokonalé. Bydlíte u nádherných stvoření
.
Chlpáči a iné
Pár dní jsem nenakoukla a teď se kochám. Všem to moc sluší, krása a radost
.
Tak jo ![]()

no jooo![]()
sikovna vyzla z cvicaku uz vie pozdrav slnku a predvedie aj namaste :-D
gang :-)

Čekají na proviant. ![]()
Obě jsou úplně nejvíc roztomilé kočičky. ![]()
![]()
Svetr potřeboval projít výstupní kontrolou. ![]()
![]()
![]()
úžasný gang, jenom promluvit.
ale takový spořádaný ![]()
![]()
asi brzo vystřelím papouška Mikouška na Mars. je nejuřvanější ze všech koček, setrvale mňouká už tejden v 10 vteřinovejch intervalech...
Gang je super. A zlaťačka zlotřile na Blackouška prozdradila, jak je to malý pejsek :-).
a nejlepší je ta Zuna, ta fakt vypadá, že to dostala za úkol a jen co cvakne spoušť, někam vystřelí pekelnou rychlostí :-D
a ještě jak má Z. ty uši otočený nahoru ![]()
Blačko je v kohutiku rovnako vysoky ako Zuna, aj to beriem ako znamenie, ze to tak malo byt, ze sa "nasli" :-)
Já si to pamatuji, žes to psala, akorát že když je sám na fotce, tak prostě vypadá fakt větší. Podobně mě klamal Husovic Čenda :-).
ona ma k tej svojejmalej hlave velke usi, tak sa jej casto prehodia vzad, ale mame povel "oprav si ucho"
no uz sa ma zopar neznamych ludi na ulici pytalo, ci nema ucho, lebo jej to usko vzad splynie so srstou a fakt to vyzera ako diera v hlave.
Dela s Blackinkom pozeraju na pamlsky v mojej ruke, Zun cumi na hromadu pamslkov v obale na linke ;-)
jj. a ked vecer vencim Delu a Blacka, vyzeraju ako matka so synom :-D pritom je D. o polovicu mladsia ako Blacik.
Čenda byl fakt malej, stejně jako Rufík (velikost trochu větší kočičky), některý části těla maj strašně stejný (nožičky a packy), R. je teda delší a má větší hlavu.

boží smečka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje