Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 14:21
Reakce na Potrefenáhusa:

na té fotce s krabicí má goliášek úplně stejné kočičí kukuč, jak bu a su ...

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 14:50

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 16:36

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 16:58
Reakce na dzizisketa:

Tohodle chci!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 22:34

líná někomu z vás pes ve snopcích?  z našeho psa nelezou jednotlivé chlupy, uvolňují se z něj celé takové kompaktní trsy. je to divný, žádný jiný pes nám tak nelínal. každý den z něj jen tak málem hráběmi nebo klidně rukou venku vyčešu jendoho nového psa.

Offline Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 22:42
Reakce na Jiná Realita:

Rufíkovi takhle línaj ty šílený gatě, co má, vždycky se z toho uvolní taková štětka, je to vidět a člověk rukou vyndá fakt takovej snop. Jestli to máte po celým těle, tak lituju. R. ty kalhoty vůbec neubejvaj...

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 22:47
Reakce na Jiná Realita:

Bohužel jo :-(. A letos je to línání nějaký hodně divoký, dost líná i Terk, kterej je v tomhle jinak takovej decentní.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 23:09

no po celým těle, na "gaťkách" nejhorší, to si s ním jdu po ulici a najednou koukám, jak mu na zadku všude zase trčí ty snopky. vypadá strašně. dvůr plný chlupů, chlupy ve vaně, chlupy v posteli (kam samozřejmě nechodí)  ale v podstatě ho nemusím česat, prostě jen pořád tahám snopky 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 23:11

dnes u nas bolo dokopy 5 psov - pribudla vyzla a svajciar (prisli a odisli s majitelmi :-) Black, ktory v zivote (!) nenaskocil na ziadnu fenu sa zamiloval do svajciara, ktoreho sa pokusal nakryt (!!) a svajciarovi sa to pacilo a este Blackinka vabil a balil (!!!) a to sa ma v buducnosti fesak uchovnit :-D pobehovali okolo nich tri feny a oni mali oci iba pre seba 

a Zuna dostala od navstevy (okrem ineho) psi parfem s vonou jazminu  

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 23:13
Reakce na Jiná Realita:

mne na toto pomaha jedine poctivo furminatorovat :-/ ale tiez niekedy u Blacka vidim ten uvolneny kusisko srsti na stehne 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. srpna 2017 23:16
Reakce na Magráta:

pocet momentalne rovnaky ako u vas   :-)

Offline Sweet Potato
39936 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:34
Reakce na palahniukowa:

Psí parfém? Napiš recenzi

Onehdy mi někde nabízeli psí šampón s kokosovou vůní, ble.

Offline Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:39
Reakce na palahniukowa:

ne Čendu se furminátor vůbec nechytal, taky teda u něj jsem měla pocit, že mu to ty chlupy fakt řeže. Na Rufíka je to OK, ale ty kalhoty tim teda taky moc česat nejdou. 

Offline Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:42

ale ty kožichy jsou asi strašně individuální, já je teď nejradši beru tim lidským tangle teezerem, ten by asi na čendu taky nestačil, toho jsem nejradši česala takovým kovovým hřebenem na dlouhosrstý kočky, von měl ale fakt vlasy a vespod šedou měkkou vatu. Rufík má normální chlupy a vespod místo vaty dráty.

Offline Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:44
Reakce na Jiná Realita:

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:49
Reakce na Sweet Potato:

tak ono je to skor recesisticky darcek, zatial sme obe s kamaratkou (snad) normalne :-) pred navstevou sa zastavila v zverimexe s tym, co "ine" maju pre psy (a dalo by sa to pouzit ako darcek)
 a oni jej ukazali tie parfumy  tak to vzala, ze vyskusame, co vsetko sa dnes vyrobi pre psov.

viem si predstavit, ze sa to hodi napr. pred dlhsou cestou psa "osviezit", prip. ked sa v lete vykupe niekde vo vode, tak mu prospeje prevonat ho pred nalozenim do auta - tak to planujem pouzivat, jazmin mi vonia. stale lepsie ako pes s vonou cokolady alebo vanilky alebo kokosu - to mi pride odveci a "umele" - ale jazmin - to si predstavim, ako Zuna prebehla jazminovym hajom a prevonala sa :-D

ale pobavilo ma, ze sme na parfumanii, tak ma svoj parfem aj Zuna :-D 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:50
Reakce na Potrefenáhusa:

wuaaaaaaaa to je moja nocna mora!!!!!!!! 

Offline Sweet Potato
39936 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Fuj, něco podobného se mi nedávno zdálo!

palahniukowa  Tak vystavit na poličku a navonět (virtuálně myslím)

Online Kokoska
34400 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:55

Spravny psi parfem by byl Vune hnoje, Chcipla srnka, Shnila ryba, Eau de bahno, zadny jasmin!

Offline Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 19. srpna 2017 08:56
Reakce na palahniukowa:

mně na těch psech zatím vadilo cokoliv, ale já už jsem tu psala, že jsem fakt nadšenej čichač svých psů a oba mi hrozně voněj. Zmoklej pes je vůně domova :-D

Máme nějakej šampon ještě po Čendovi pro dlouhosrstý psy s tea tree a když se to nakombinuje s tou psí vůní, tak se vždycky těším, až to z toho psa vyvane