na jakou velikosti člověka ten svetr je? ![]()
na mimino v kočárku? to by odpovídalo, kdyby na něm seděl náš macíček.
Chlpáči a iné
prihlasila som nas so Zunou na akciu "joga so psom"
bude zabava ![]()
som naozaj rada, ze sa Terk ma fajn. opät strazim retriverku (este cca 12 dni, nejakych 5 uz je za nami) a ta ma spondylozu chrbtice a je po mrtvici, takze mala ochrnutu polovicu tela - na tvari to stale vidno, jedno lice ma spadnute; pohyb je pomaly - vzdy, ked sa rozbehne, vyslovene trpnem, ci to ustoji... vyzaduje si specialnu starostlivost a mne je niekedy pri pohlade na nu strasne luto... ale je to hrdinka a vyzera byt spokojna

Zlatíčko![]()
samozrejme. len keby nezaberala polovicu gauca ![]()
![]()
![]()
voni to naštěstí podle mě nijak tragicky neprožívaj a radujou se ze života i tak, ale kámen by se fakt nima ustrnul ![]()
svetr je pro mě, ale to je hned po upletení, už jsem ho vyprala a vytvarovala, ono to dost povolí
no náš macíček je trochu dvojkočka ![]()

já nedávno po delší době viděla bráchova kocoura a byl taky nějak obří
já doma mám takovou minikočičku. už byl chudáček zaostalej jako koťátko a nedohnal to.
musíte přitvrdit, mně Goliášek přišel taky furt podměrečnej, i podle koťátkovskejch tabulek
Jsem fotila roztomilou spinkající kočičku a vyšlo mi TODLE!

to je ale úplná klasika ![]()
![]()
Moc teď nebývám doma, takže když přijedu, Fusekli mám za patama, na zádech, na břiše, za krkem, na klíně... Minule jsme seděly večer na zápraží, čučely na ptáky a dělily se o grilované kuře. Prima večer to byl. Pak šla na myši a našla ježka - to bylo překvápko :-)
jéé Fusekle ![]()
když cvičím doma (jógu, strečink), tak nikdy ne sama (nutno říct, že se protahují líp než já
)
fuska je krasavice:-)
lol
skvělá
hele, dej nějakou roztomilou fotku bu nebo tady bude za největšího satana ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje