nechceme, protože doma máme po každé procházce podobně příjemně mokrého studeného urousaného psa
a to se ani nekoupe, stačí tráva.
Chlpáči a iné
jak vidí amy v tom oblečku...jen takový nápad - nemůže být línání nějaká reakce na obleček? třeba je alergická na barvu?
jasně že jo
vlastně všechny chlupáče z parfu ... jen si říkám, zda bych ve skutečnosti všechny poznala, amy a percy a pak ještě rufík jsou takoví rozpoznatelní ![]()
No tieto bundy nosí už od minulého roku a nič jej nebolo. Po sídlisku nosí sveter, ale v lese už je zima takže tam nosí bundy. A doktor povedal že to nevyzerá na alergiu, nemá nič začervenané, neškriabe sa, nič si nehryzie. Na fotke trochu vidno že na prednej labke má lysinky(na fotke vľavo) má holé aj stehná z vnútornej strany a brucho a začína jej rednúť srsť na chrbáte.
Haha, že Bártovo oko. ![]()
A ďakujem všetkým ![]()
Haha, no naposledy keď som bola v Prahe len na dva dni tak už tak už mi tu niekto písal že videl Amy.
A nás potkat nechcete, jo? :-]

Vás bychom chtěli potkat s Medvědem.... To by byla parádní jízda.
Dneska byl za slušňáka v kavárně, pohoda a posed na " joudu "
Haha na joudu. Amy tak sedáva skoro stále, tak jej hovorím že nech nesedí ako Pivo ![]()
A Zina so Cidom a Terkom by som tiež rada stretla. Amy má veľkých psov rada.
Haha, to jste mě překvapili, čekala jsem, že mokrý flati mají zůstat, kde jsou, tj. v Berounce :D.
janička24 Věřím, že by si rozuměli, flati mají nvf v krvi, hádám, že právě jim vděčí za tu lásku k (nejen) ledové vodě. Dílo zkázy pak při šlechtění dokonal labrador, setr a prý možná i bordera :-).
V Praze jsem falešnejch Rufíků pár potkala, a i nějakou tu Bonnie, ale u Bonnie neseděl doprovod a u Rufíka oko. Ale jednou jsem podle psa identifikovala jednu bývalou členku MP .
paktofonika Vás bych samozřejmě taky ráda potkala, nedávno jsem míjela paní s bostonkem a přistihla jsem se, že se na ní i psa usmívám, dokonce mi to oplatila.
Jiná Realita "Handicap mohou někteří chovatelé vidět v tom, že se hladkosrstí retrívři mentálně vyvíjejí déle, než jiná psí plemena. Podobnou vlastnost mají například i hovawarti." Hned jsem si na vás vzpomněla :-D.
Tak Otíčkovi dneska vypláchli ty uši... doktorka mi ukazovala nechutný fotky co pořídila - pravý ucho má teda v hrozným stavu. Vyfásnul kortikoidový kapky a už se toho vykapávání asi nezbaví/me. Ale snad se mu aspoň trochu uleví... nebyl skoro k probuzení, domů jsme ho nesli jak mršinu
ale konečně se postavil na nohy - zkraje vypadal jak s třema promile, ale už běhá. Zdá se mi teda pořád trochu zmatenej...
A prej by mu prospěla, pro jistotu, hypoalergenní dieta. Tak jdu studovat.
to měl klasickou narkózu a ne tu inhalační? že se tak dlouho probíral... ![]()
jinak jsi mi tímto připomněla moji dnešní nasranost, kterou se mi už málem podařilo zapít:
naše dnešní plánovaná operace kýly se nekonala - Ronýsek si nechal oholit přední nožku, a tím jeho spolupráce skončila...
potřebovaly jsme (já, paní dr + sestřička) mu vpíchnout kanylu: 1.odběr krve k předoperačnímu rozboru, 2.vpíchnutí nějakýho oblbováku tamtéž... nepodařilo se...
další možností by bejvala byla klasická narkóza zahájená vpichem oblbováku do prdele, ale a) neměli bysme ten rozbor krve a b) prej by se pak probouzel cca 3 hodiny.... tak do toho jsem nešla...
takže máme možnosti:
sehnat nějakýho hostujícího chlapa, kterej ho udrží při vpichu,
nebo vybrat jinou veterinu, s chlapským personálem ![]()
Myslíš že pomůže chlap jako vet? Bude asi ještě víc ve stresu, když tam bude někdo další cizí. Já jsem měla u psů i koček vždy klasiku narkózu, dala jsem je tam v osm ráno a kolem druhé vyzvedla probouzené. Nikdy nebyl žádný problém.
haha, pup bude mentálně dospělý zřejmě tak za pět let
ale jako po malinkých krůčcích se to zlepšuje.
v cem je chlapsky personal jiny? popr. lepsi?
má víc síly?
To je zaujímavé, ja som Amy odovzdala ráno s plačom sestričke a poobede mi volali keď sa začala preberať a v podstate som si ju brala už prebudenú ale stále oblbnutú.
Ronny má z doktora-chlapa větší respekt: sedí a drží jak beránek - vyzkoušeno!
když tady operují přes poledne - takže bych si ho přebírala asi až na noc...
a já bych raději právě tu šetrnější/inhalační narkózu
No veď to je fajn že mu chceš zaistiť šetrnejšiu narkózu, mne išlo ale o to, že na klinike kam chodím ja si psa vezme sestrička a tam už sa o neho stará personál a nie že spoločne s vet bojujem v ambulancii so psom.
A prajem Ronýskovi rýchle uzdravenie ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje