Jj, ocásek z lajky, huba z knírače a povaha jak se jí zrovna hodilo, skvělá byla ![]()
Chlpáči a iné
To říkám Kvidovi
Že má štěstí, že nemá zakroucenou oháňku, takže neni jedlý prase ![]()
všichni psi tady a Goliášek v obou vydáních jsou krásní ![]()
Dneska manžel vyfotil malou. A já nakoupila další granule a kapsičky. Dneska se dostal k ní až asi na dva metry. Snad to půjde dobře i dál
A krmíme i velkého. Manžel jim servíruje i chycené myši ![]()

Úplně to slyším: "Tak ahoj, já jdu na myši, ať ty kočky nejsou hladem" ![]()
“Táto, dones aspoň štyry, víš, jak pak vyčítavě koukaj!”!![]()
a Potrefenáhusa
A ne abys jim je cestou sežral sám..!
Pan Cerny je uplne nejvic mafianska kocka! Takovou si preju:-)
K tem plemenum, ja teda poznam asi tak jezevcika od bernardyna a tim koncim. Ale jednou jsem jela tramvaji, tam holka se psem, nastoupi rodinka s tatinkem. Decka: jeee to je hezkej pes, tata: to je vlcak (pro ilustraci), holka: ne kdepak to neni vlcak, to je labrador. Otec: Ne, deti to je vlcak, to ja poznam, ona nevi, co ma. Aneb jak ze sebe pred detma a celou tramvaji udelat idiota, ony ho za par let odhalej:-)))
Tak to on je big bosssss....takhle si v klidu šéfoval..... 
....ale pak přišel malej Medvěd a tak musel šéfík do obrany svojeho gangu, protože zbytek bandy na to samozřejmě koukal ze strategicky výhodných pozic.... Jedinej pan Černej ukázal, jak to tady fungovalo a fungovat bude!
![]()
A pořádek byl znova nastolen ![]()

pořádek musí bejt, kam by ten svět jinak spěl?!!!
Je a teď mi došlo, že naše kočka se taky jmenuje Černá:-D Teda někdy jí říkáme Pekelnice. Je to ta nejčernější kočka, co jsem kdy viděla. Moje máma se občas oklepe a říká, ať jí jde z očí, že je na ní moc černá:-D
No a náš Černej zase vůbec černej není, když rohrneš chlupy, je bílej ![]()
Je takovej kluk dvoubarevnej:-D. No a já chci právě teď druhou černou s bílou náprsenkou nebo tlapkama, což máti se jen hrozí, že vůbec, že nemůžeme mít dvě černý kočky přece:-D. Jí se líbí hlavně mourovaný. Bílou taky nechce, že jsou umouněné, no hrozný sní.
Tak zrzavou ![]()
Myslíš zrzavýho hnusáka?:-D Tak říká moje máma zrzavejm, ale k nám chodí takovej zrzavej vopelichanec, tak jí celou zrzavou rasu zprotivil:-D. Mně se líběj všechny, jako celou bílou bych nechtěla, to může být nepraktický. Jednu bílou jsme kdysi museli vykoupat, ona nějak nepochopila tu hygienu, že kočka má o sebe pečovat sama:-D
Ne,myslela jsem samozrejme zrzavyho fešáka, ale začínám si myslet, že pro vaší famílii jich je škoda!!! :-D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje