Potrefenáhusa Pro mojí mámu určitě, pro mě ne:-D Zrzavá by nám k černý ladila! A nemuseli bychom jí koupat, ta bílá proběhla močůvkou, to se vážně nedalo:-D. Nehledě, že to určitě není zdravý na srst!
Chlpáči a iné
Chjo, tak naše hlídání myšáka neskončilo zrovna happyendem :-(. Ukázalo se, že na dýchací potíže nezabíraly ATB proto, že nešlo o žádné virové, ani bakteriální onemocnění, ale o nádor na plicích. Trochu mi odlehlo, protože jsem se bála, jestli u nás nějak nenastydnul nebo něco nechytil, přece jenom jsem přebírala zdánlivě zdravou myš odevzdávala myš s vrzajícím dechem, léky a podrobnými instrukcemi, jak v podávání pokračovat. Ale stejně je mi to hrozně líto, bylo mu asi 3/4 roku, to je i na laboratorního potkana dost málo :-/.
Zina to me teda mrzi :(
Ja zatim taky nemam happy end, Zizi je od vcerejsiho odpoledne hospitalizovana a Inkoust ma kasel abych se nenudila. Malou mi mozna daji zitra, mozna az v nedeli.
Solathis A kvůli čemu je hospitalizovaná, kvůli té nožce, nebo zádům? Je mi to líto, že si s tím musíte procházet :-/.
Solathis To mi je ľúto. Držíme Zizi všetky prsty a labky.
Čože sa jej stalo?
Zina Aj chudáčika potkana mi je ľúto. ![]()
paktofonika Zina Bohuzel jde o ta zada, noha je dobra, vcera odpoledne uz ji zacala pouzivat i samostatne, ne jen do paru s pravou zadni.
Solathis Ach jaj, držím jej silno palce.
Solathis držím palce obom,nech sú čo najskôr fit
pecka vypada to, ze Inkoust prodelal krizi dneska nad ranem (hodila jsem si takovy lehky trenink na miminko).
Nechcete někdo kocourka? Za odvoz. Přidám flašku rumu!
Zn: chlupatý, toho času obalený nechcivědětčím, smradlavý a značně načuřený.
Solathis Tak on je aj Inkoust maród? Tak aj jemu držím palce.
paktofonika Hej :( Ale uz vyzera ovela lepsie, najhorsie bolo v noci. Akorat bude jeste minimalne do uterka infekcni...
Solathis a je rozumné v tom případě k němu dávat zizi? resp. nemáte možnost je nějak oddělit?
Jiná Realita bohuzel tu moznost nemam a za druhe byli spolu ve chvili, kdy uz se to u Inka projevilo. Oba jsou na me dost vazani, nemohu jednoho zavrit jinam. Navic s nimi bude manzel travit nedeli sam a uz to samo o sobe bude tezke.
Jiná Realita bohuzel tu moznost nemam a za druhe byli spolu ve chvili, kdy uz se to u Inka projevilo. Oba jsou na me dost vazani, nemohu jednoho zavrit jinam. Navic s nimi bude manzel travit nedeli sam a uz to samo o sobe bude tezke.
Máme Betlém!

Potrefenáhusa
pri prvom pohľade som myslela, že sedí pri mikrovlnke. ![]()
Potrefenáhusa a my Zizi doma <3

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje