Dadoo když vono je to těžký, jako v obecný rovině samozřejmě souhlasim, jenže píšeš to z pozice člověka s větším silným a dobře socializovaným psem, mně poslední dobou přijde, že spousta psů má za pány naprostý idioty, kteří neřeší vůbec nic. Fakt některý příhody jsou uplně divný, když někdo vidí, že mám psa uplně nakrátko u nohy a pes má zježenou hřívu na krku (a i kdyby neměl), je normální k němu pustit svýho psa na vytočený 5 m flexině s tím, že jeho pes si chce jenom hrát??? A ještě vás seřvat, že máte nevychovanýho psa???
a pro malý psy je spousta situací životně nebezpečná, kamarádce se stalo, že k jejímu jorkovi přiběhl venku cizí velkej pes, popadnul ho do huby a začal utíkat pryč, od tý doby, když vidí cizího neovladatelnýho psa navolno, tak ji taky zvedá a říká že bude radši za hysterickou krávu než nechat svýho psa zabít. Což mi přijde, že si dost majitelů větších psů neuvědomuje a prostě neřeší.
Jako socializovat a sznámit samozřejmě jo, ale spousta lidí ty svoje čokly provozuje fakt hodně zvláštně.
Rufíček taky není pokaždý uplnej milius, ale snažíme se těm situacím nějak předcházet a venku se teda snažím mít to zorný pole větši než pes (můj předchozí černej drahoušek mě dost vycvičil).

na linku se nesmí!