Potrefenáhusa listicka malinka
boze, to je uz od pohladu taky dobracisko, ze az.
Chlpáči a iné
Noren Dokoukala jsem ten dokument, a teda fakt před tebou smekám, tohle bych nedala. Na fotky se ale ráda podívám, Kvido je
. A existuje vůbec opravdové miniprasátko, jako do těch 5, 10 kg, nebo je to miniprasátko = prase do 150 kg?
Malvin Poděbradská je podle mě dobrá veterina, a že jsem tam zažila i chvíle nejkrušnější a přístup byl velmi profi a naprosto super ![]()
![]()
V Erice jsem nebyla snad 10 let, tak to není uplně fer porovnání, ale co pamatuju, tak to nebylo nic moc, to samý Novovysočanská.
Rufíček je tvrďák, proč spát na měkkým

ice chov ptaka volne zijiciho na uzemi eu je legislativne pomerne slozitej, ale ne nemoznej. Ridi se hlavne zakonem 114/1992, pripadne take zakonem 100/2004 a zakonem o myslivosti.
Ve strucnosti - pokud takoveho ptaka chovas, musis prokazat jeho zakonny puvod (tusim $54). Pokud ho od nekoho ziskavas (chovatele, zachranne stanice...), tak uz doklad prokazujici zakonny puvod musi mit a musi ti ho k ptakovi dat.
Konkretne v krkavcovitych se neorientuju, ale chovam sycky, takze ramcovou predstavu ktery papiry a kde ziskat mam a muzu se podelit.
Jiná Realita Hotspot mě taky napadl, ale v lednu u ridgebacka mi nepřišel moc pravděpodobnej. JInak na hotspoty loňské léto hodně trpěl landseer, tchyně, co ho snad obden vyčesává, byla tři týdny mimo a zástup nebyl tak důslednej a docela si s tím pak užili.
Jinak včera jsem koukla na dokument o prasátkách a asi si ho teda nepořídím :-D. Docela mi bylo líto toho nápadníka slečny,co se kvůli praseti odstěhovala 300 kilometrů od rodiny, vypadal, že o ni má zájem, ale asi vede předem prohraný boj. Sice tam padlo, že chlapi jsou sobečtí, nemají trpělivost a nic nevydrží, ale mně spíš nepřijde fér po někom chtít, aby se nechal napadat mým agresivním zvířetem, a když to nevydrží, tak mu ještě nasadit psí hlavu.
Zina přesně, obzvlášť ta scéna z převozu autem byla dost výživná, jestli to navíc kvůli kopýtkům a veterině musí absolvovat častěji. Ti chlapi z dokumentu byli až nadmíru tolerantní. A teda nedělalo mi dobře vidět ta malá děcka v blízkosti toho rypáčku, zejména když stačí neopatrně nastavit ruku nebo působit dojmem, že mám něco k jídlu.
Prave som hovorila s veterinarom. Vyzera ti na alergiu, takze momentalne je nasadena dieta a o dva tyzdne ideme na kontrolu. Ani som nikam nemusela chodit, stavil sa u nas. Je velmi ustretovy a evidentne svoju pracu miluje. Tak hadam to nebude nic horsie.
Krehutka Tak třeba prasata rozlišují a takhle neopatrně po "vlastních" nechňapou. Ais taky nejsou všechna prasata stejná, předpokládám, že když je prase hodný, tak krom pár záběrů v posteli a sežranýho mýdla (ty bubliny u huby :-D) není moc o čem točit, dává smysl, že se to soustředí spíš na ty problémy.
Auto asi bylo přítele a možná mělo při převozu prasete premiéru, navíc konkrétně tohle prase mi přišlo, že není moc socializovaný a zvyklý na manipulaci, dost bych se divila, kdyby se slečnou za tohohle nastavení vydržel.
Jinak ty paní, co se angažujou v záchraně prasat, mají každopádně můj obdiv.
Zina tyjo me dostalo, jak ho naka ta pani krmila a ono ji chnaplo a uz mela roztrzeny prst....z toho jsem byla dost vykulena teda. A moc se mi libi ta scena na konci, jak ta slecna trpelive opakuje, ze prase neni NIKDY vhodny k detem:)
děvčata, nemáte někdo slevový kód do eshopu spokojenypes.cz ?
potřebuju objednat granule, tak by se mi nějaká sleva hodila...
A Boňuli teče očičko, po sebekratším pobytu venku, tak asi budeme muset chvíli pobývat doma, to bude boj!
RoSa já od nich měla jen 7% k narozeninám, a tu už jsem využila (Hurtta pláštěnka pro Rufíčka), jinak myslim moc nemívaj.
no to je teda náhodička - a já mám zrovna dneska narozeniny, a žádnej kód mi neposlali! ![]()
RoSa mně taky ne, ale vyběhnul na mě někde na instagramu nebo něco takovýho, zkusim pohledat
P.S. A:

kuju! ![]()
PS: ale těch svíček by tam teda muselo bejt sakra víc, na to už je potřeba fakt velkej dort ![]()
Janulik03 prosím si pak info o havranovi! mně všichni krkavcovití a příbuzní fascinují, protože jsou opravdu chytří, minimálně někteří.
Na podzim jsme nejakou dobu s detma potkavali kavku. Mluvila, delala ruzne zvuky, uz zdalky jsem ji slysela a hledala na stromech ci lampach. Ocividne zila s detmi, mela je rada. Ochotne vzdy sletla na rohlik/piskot. Krmilo ji tady dost lidi, hodne me pobavila pani, ktera na namesti rozhazovala zrni, jako by krmila slepice.
Dala jsem ji na Psiho detektiva, aby se vratila ke sve rodine, bylo mi ji lito. Jak dopadla, nevi, najednou zmizela. Treba se jen presunula jinam.

tv skvělá!
A Boňuli teče očičko, po sebekratším pobytu venku, tak asi budeme muset chvíli pobývat doma, to bude boj!
no jestli na tom bude jako já v zimě, tak bude pobývat doma až do jara...(já musím v zimě nosit pod očima kapesník, teče mi z nich při sebemenším závanu větru).
nemá v něm něco zapíchnutého třeba?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje