Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Sweet Potato
39956 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 16:59

Ginevra Dík, vyřídím modelce.:-)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 17:47

Janulik03 tak ja doma rozpravam so Zunou aj s Blackom (nonstop, ehm) a povazujem to za uplne normalne, asi by mi bolo cudne, keby som na nich nehovorila na vobec :-) olizovat sa sa necham len od mojich partizanov alebo od psov, ktore poznam a ktore mi vonaju - myslim ruky, nohy v lete; co sa tyka tvare, tak to naozaj iba doma a slusne  ziadne extremy. ale ked ochadzam z domu, obaja dostavaju pusu na celo  a je mile, ked niekedy sedim na gauci a Zuna pribehne, vyskoci, olize mi celo a bezi prec :-D  

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 19:24

Janulik03 Já se se psama taky úplně normálně bavím. I se s nima radím.

Miluš, blahé paměti, jsem si s sebou brávala třeba na nákupy do Baumaxu, když manžel sepsal seznam. Do vozíku kabát, na kabát Miluš a už jsme jezdily mezi regálama. Miluš stála na zadních, předníma se opírala o předek vozíku - připomínala Titanic, jen packy neměla rozpažené.

"Hele, Miluš, myslíš,že tohle bude ono?? Koukni, co je to tu napsané? Nemám vzít radši víc..? " apod.

A přísahám, že sama bych z toho byla otrávená a nejistá, s Miluš to bylo naprosto jiné. nebyla jsem na to sama, byly jsme na to dvě. 

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 19:53

U nás sa s Lily rozprávajú všetci.Trochu nakloní hlavu nabok a tvári sa veľmi múdro a chápavo.Najsrandovnejšia je 2,5-ročná neter,keď jej vysvetľuje,že musí poslúchať,veľa papať granulky,spinkať,a pod.,lebo inak s ňou nepôjde do škôlky A veľmi sa teší,keď ju Lily olíže,berie to ako prejav lásky.

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 22:53

Sweet Potato krásná fotka a krásná modelka!

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 07:40

Tak Micka je po kastrácii a už aj spala niekde vonku. Po príchode z veteriny spala až do večera pri mne na gauči, potom som jej dala jesť v zimnej záhrade a nechala ju tam spať. Ale syn prišiel domov niekedy v noci a Micka že hned utekala von a už ju nechytil. Asi je zvyknutá na to svoje. Ale ráno prišla k miskám a vyzerá dobre. Takže ok. 

Offline dzizisketa
8866 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 09:47

Bonnie měla náročný týden, kadeřník a pak nákupy, tak už ji to včera trochu zmohlo.

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 10:55

dzizisketa kaderník a nákupy by zmohli aj mna 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 12:03

dzizisketa Barfshop? (taky tam nakupujem... už jsem tam teda dlouho nebyla, naposled jsem nakupovala pro dva, takže máme s malou vystaráno na mnohem dýl )

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 12:33

Já si na vás vždycky vzpomenu, když tam vidím ty pro nás malý balíky, že pro vás je to pořád děsnej overkill. Parťáka jí pořizovat nebudete?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 12:41

Zina Zatím nevíme, zapsali jsme se do pořadníku k Inkoustkově chovatelce, ale možná dřív budeme očekávat nového dvounohého člena, než by přišlo další štěňátko, protože jsme nároční a chceme zase longcoata. Jinak normálně beru kilovky a půlkikovky a doma to krájím, aktuálně jsem ráda, když do malý nacpu 80g na den, takže...

Offline dzizisketa
8866 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 14:06

Solathis 

Jj, +- 18 kilo masíčka a kostí na měsíc zaplní vlastně celý mrazák   U nás to je 800 g na dva dny.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 14:23

dzizisketa Haha, největší závoz jsem dělala asi devítilikovej

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 14:27

Solathis Ale Inkoustek byl krátkosrtý, ne? Jinak už jsme viděla i 200 a 300gramové balíčky, ale asti to vyjde poměrově dráž.

Já většinou objednám 40-50 kilo se závozem, ale občas, když je výpadek, tak to lepíme hřbetama Lidlu, nákupem celých kuřat v akci a pak právě v barfshopu na Praze 6. Brala bych od nich  pravidelně, ale k nám mají závoz jen PPL a muž se na můj alternativní návrh, že by se tam mohl čas od časi cestou z Práce stavit a elegantně vyzvednou 40 kilo masa, zatím nedívá moc pozitivně.

Offline Sweet Potato
39956 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 16:28

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 16:52

Sweet Potato Gratulujeme! :-)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 17:17

Zina Nene, Inkoustek i Zizinka jsou oba dlouhosrstí, což se projevuje hlavně měkkou srstí (která je teda delší než u krátkosrstých, ale furt dost krátká) a dlouhýma třásněma na ocásku a ouškách.

fotka níň je Inkoustkův tatínek:

Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 17:40

Zina Viníček je vždycky přes den u přítelových rodičů (dělá v rodinné firmě v rodinném domě se zahradou), kde mají 15-letého psa. Ten si bohužel už nezvládne udělat s Viníčkem pořádek sám, tak když na něj moc skáče (pořád by si s ním chtěl hrát), musíme starému psíkovi pomoct. Ale vychází spolu dobře.
Kromě toho chodíme do štěněcí školky jednou týdně, kde cvičí a hraje si s černým pudlíkem a jedním takovým bílým plyšáčkem ;-)
No a minulý víkend se mnou byl na návštěvě u mého bráchy (tj. u svojí maminky fenky), no to bylo tóčo, ti se po sobě vrhli a hodinu a půl v kuse byl takový bordel, jak se honili a hráli :D Taky jsme navšívili kámoše s fenkou Jacka Russela, to byla taky sranda. Byli podobně velicí i barevní, taky se hráli jak o život, chvilkama jsme nevěděli, která hlava nebo nohy je čí :D

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 18:03

JanieB jee, to se mate, ze ma tolik kamaradu na hrani

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. ledna 2018 19:02

Tatinek, co videl ten dokument o prasatech, tak uplne zpanikaril a porad mi posila emaily, abych si proboha hlavne neporidila prase!!!

A to i pres to, ze jsem mu dutklive vysvetlila, ze na nej stejne nemam penize 

Dale si pak ulozil, ze mi pomuze s vyberem domaciho mazlicka (asi se boji, ze cim dyl budu otalet, tim vetsi riziko, ze mi rupne v bedne a prece jen zakoupim nejake sele!), ovsem jeho rady, to je jedna lepsi nez druha; pry si mam poridit zebricky 

Ten porad mi byl cert dluznej!!