Jiná Realita Vojta se jmenoval. Teda Vojto volal, tak mu tak vsichni rikali.
Chlpáči a iné
Janulik03 Náš westík má alergii na kuřecí maso a než se na to přišlo, měl přední packy "po kolena" skoro holé. Po změně krmení se to celkem rychle zlepšilo, dávali mu taky lososový olej.
Kokoska dakujem za pozitivnu spravu. Dufam ze Elzicke to dopadne rovnako dobre.
Krehutka tak som si to pozrela v telke a naozaj nechapem. Pre mna je to iny svet, viem ze sa chova vselico, ale mno.....![]()
Kvido vzkazuje, že on nikoho nešikanuje a lidi taky zatím nežere ![]()

Ha, taky chodím s kočkama na Poděbradskou. Dokonce jsem tam jednou byla s kočkou s prasklou analni zlazkou, což je prý dost unikát.
Naše minulá kočka na to hodně trpěla, museli jsme jí nechat odstranit obě, z toho tu druhou už v dost pozdním věku, no ale jinak to nešlo.
Noren my mu verime, ale miniprasatko pro deti na hrani si preci jen neporidime![]()
viktorka_od splavu Však já taky každýho odrazuju. Vědět tenkrát to, co vím teď, tak bych si ho taky nepořídila ![]()
Krehutka Když odkaz rozkliknu, mám tam rozhovor s Klausem na DVTV. Inu... prasomilové si smlsnou ![]()
Dadoo vpravo dole hned pod videem musíš kliknout na následující, jsou tam 3 videa.
Noren Kvido je fešák
.
Krehutka A nebylo by lepší dát odkazy přímo na ta videa?? ![]()
Dadoo Asi to nejde.
Dadoo no to určitě bylo, kopírovala jsem odkaz z toho konkrétního videa a zpětně už ho nekontrolovala, mají to nějak svázané. Ale věřím, že zdejší uživatelky jsou šikovné a zvládnou to.
Edit: tak ještě si to můžeš prohlídnout tady https://video.aktualne.cz/dvtv/prasatko-oskar-v-dvtv-prase-umi-sikanovat-celou-rodinu-byt-p/r~9843c3aa003f11e8984d0cc47ab5f122/
Tak tahle dvě videa normálně šla. nejde asi o to, že by někdo nebyl šikovný, spíš je to pohodlnější a rychlejší, jen kliknout a už koukat. Ale nic ve zlém! ![]()
Mě naopak pobavilo spojení Prasomilů a Klause ![]()
Noren na tejto fotky vyzerá šťastný. Ale tam čo som videla, tak nezvládali ani to prasa na vodítku. A to nehovorím to začiatku a mlaskavých bozkoch. Z toho mi trnulo.
Janulik03 To mně někdy trne, i když vidím ty divoké líbačky se psem. Já mám ty svoje pitomce hodně ráda, ale do některých aktivit se s nima teda nepouštím :-).
Zina no o, no. Ja sa teda s domácimi maznáčikmi nebozkávam, ani sa nedám oblizovať. A to ich mam rada. Skôr si s nimi pokecám. Sa pristihnem, že normálne komunikujem s nimi ako by mi mohli odpovedať. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje