Potrefenáhusa ty máš iný level. Ja na to muckovanie nie som. Hladit, kecat, prechádzať, hrať. Som asi fajnovka strašná, ale pes ma oblizol na tvári iba raz. A to teda eeee. Inak Elzička neoblizne tvár, ani ked sa uplne priblížim, iba noštek k nosu a pozerá. Proste milučká. Sestrin ten hned s jazykom by šiel, tak mám odstup.
Chlpáči a iné
Janulik03 mně to od nich taky vadí, od psa se nechat olizovat, blééé, ale naopak je to něco jinýho :-))
Náš Viníček se zatím učí poslouchat a nekousat a když ho pořádně vyběháme a pohrajem si s ním, tak ani nedělá tolik bordel (a není jak šipka křížená s piraňou) a hodně spinká;-) Už si dokonce párkrát sedl na studené, ale vynalezl si takový způsob, že ukáže, že si opravdu chce sednout. Jen nechá zadek opatrně tři centimetry nad zemí, aby se náhodou nedotkl studeného :D A usíná a spí v úplně nejšílenějších pozicích ;-) Pak se kolikrát sám lekne, kde a v jaké pozici se probudil!

JanieB ale ňuňu!!!![]()
Btw, taky vám v tom dokumentu přišlo divný, jak na srazu s prasátky jedli vepřový klobásy? Paní pak teda v tom rozhovoru říkala, že byly vegetariánský, ale to teda nevypadaly.
Potrefenáhusa Tak tohle jsem úplně nemyslela, já myslela klasický francouzáky.
JanieB No ten je sladkej
. A jak vám jde socializace, už jste našli nějaký parťáky na hraní?
Zina pri klobásach ma napadlo to isté. A akosi teda vegetarianske asi neboli, aspon také nepoznám a to mám doma striktnú vegetariánku už 17 rokov ![]()
Janulik03 Kdysi jsme potkali paní se psem, pes nesl v hubě klacek a ona mu domlouvala - ale jdi, to si najdeš lepší klacík, přece bys tohle nenesl domů, podívej, jak je to ošklivý a špinavý... Tenkrát jsem se tomu smála. Včera jsem vyhubovala vnuka, že do pejska strká a šťouchá a psovi jsem se omlouvala - nic si z toho nedělej, on je ještě malej, my ho naučíme, že tě má nechat na pokoji, my tě máme všichni rádi, ty jsi náš hodnej pejsek...
Drbu ho přitom za ušima a koukáme z oka do oka, ale olizovat bych se taky nenechala, naštěstí nemá ty sklony.
Kokoska presne.
"Idem hore zavesiť prádlo, ideš so mnou? Nie? tak ma tu počkaj. Teraz uvarím toto a potom pojdeme von, čo povieš? Nechaj tie kočky na pokoji, aj tak ťa ignorujú. Ty si už velká, nemôžeš lietať po baráku ako tie dve mrchy malé. Máš rozum, že? "
Boňule si ráda lízne, zejména uši, a pak taky ráda štipká zuby do krku, to sice trochu šimrá, ale je to příjemné.
Janulik03 Náš malej a pes, to je dvojka. Včera jsem na dítě zařvala Čekej, když se sápalo na kliku u branky, zatímco pes ještě okouněl u dveří a moc se mu ven nechtělo. Pes se otočil s výrazem Co zas, co já? Ale kluk poslechl ![]()
Zina S těma klobásama mě to pobavilo. Ale vegetariánské nebyly, většina chovatelů vepříků prasata normálně jí (ne ty svoje teda
)
Kokoska ano, ano. Poviem malému sadni si tuto a už tam drepí Elza. ![]()
Kričím "kto si dá bábovku?" A Elza je prvá v rade a malý kričí "Ja som povedal prvý!"
Noren tak oni by už za tie roky boli aj dosť tvrdé, že? ![]()
Janulik03 No nejměkčí už nebudou no ![]()

Janulik03 Právě, já už v tom jedu dvacet let a taky jsem takový vegeklobásy ještě neviděla :-D. A nějak mě ani nenpadlo, že by lidi od prasátek nejedli prasata, ale jíst je na tom srazu s těmi prasaty mi přišlo trochu zvláštní :-).
Asi jak kdybych vzala svoje psy a na akci, kde by se jedli "jedlí" psi.
To je teda krása toto!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje