A to si představ, je já pačuli vůbec ráda nemám, ale Patchouli Ardent bych nosila.
To se prostě nedá vysvětlit![]()
A to si představ, je já pačuli vůbec ráda nemám, ale Patchouli Ardent bych nosila.
To se prostě nedá vysvětlit![]()
jerry Já pačuli taky moc nemusím, ale kromě toho Guerlainova se mi svého času líbily i Suma Oriental od UNN (Plyšoví Medvídci) a Patchouli Intense od Nicolaï![]()
...noo, tak značka Nicolai je na mně ošklivá celá, nekamarádí se se mnou vůbec![]()
Miru Její začátky u nás ve Vava ale byly dost pěkné...teď už je pro mě taky passé.
...no, já to zkoušela v těch začátcích...
Ale prostě tím, že mě to nijak neoslovuje, ničím, tak to na mně asi ani nevoní
Miru
přesně!! Ona je božská.
Nevíte někdo, co s ní udělalo přebalení do té nové řady AAA?
Neuvažuji o koupi, ale reformulace by byla strašný hřích!!!
Lebo nemajú Sacrebleu!!! Čo považujem za škandál...
Nevíte někdo, co s ní udělalo přebalení do té nové řady AAA?
Je osekaná, ale vyslovený průšvih to není - pár dojmů zde
Lebo nemajú Sacrebleu!!! Čo považujem za škandál...
Já jsem si pár vůní od Nicolai oblíbila a do jedné jsem fakt zamilovaná, nicméně je pánská a můj choť ji nechce... nosit ji sama nebudu (neb mám hodně mému srdci bližších), tak jsem zatím odolala. Ale třeba manžela jseště do té Nicolaiky ukecám.
slniecko Na jaře ji ještě na Vinohradech v Myskinu měli![]()
Edit: A stále mají, hele: https://www.myskino.cz/sacrebleu-intense-niche-parfem/
Mitzi ani malé baleníčko
?
Korsičanka ja som myslela Vava, v Brne som predsa len častejšie než v Prahe a konieckoncov mi absolútne nič nebráni si ju objednať priamo z eshopu Nicolai...ale pohundrať si môžem...![]()
slniecko
To můžeš obojí - i z Myskina z Prahy:))
Myslím, že přesně TY víš, že nepotřebuji ANI MALÉ ani to zcela nejmenší baleníčko ![]()
Mám se čím vonět po několik životů a když u mě nedávno byla kámoška parfumaniačka, smála se, že u mě doma je to pro ni terapeutické prostředí (připadá si pak nejen normální, ale vlastně se svými vyššími desítkami flakónů i trochu jako "břídil") ![]()
Ale terapeutické prostredie vône fakt vytvárajú!
slniecko jak které
a jak kde
...v Praze je nový butik Nicolai(otevřely si to právě majitelky Myskina...)![]()
Vanille Caviar BDK PARFUMS
...lahodný,
provzdušněný a současně hebce plný, akorát nasládlý vanilkoý sirup,
obtékající a pak v absolutně průhledných kapkách zkapávající pomalu dolů z tenoučké luxusní černé kůže a vsakující se do země pod ní...
...najednou si všimnete, že zde nejsou jen kapky třpytivě průsvitné, ale i
černé,
leskle černé,
jak malinkaté tvrdé kamínky,
jež mají tvar pravidelných mini korálků, chutných korálků, korálků drahého, podprahově ultrajemně naslanělého kaviáru,
jenže ony to jsou vlastně vanilkové vnitřnosti,
nemilosrdně vykuchané pro svoji opojnou chuť.
...výše zmiňovaná kůže -
jde spíše jen o nápěv, dojem,
nejspíš se ale jedná o pryskyřici zpracovanou do tak tenounkatého kusu tkaniny, že skrze ni vidíte,
tkaniny(nakonec přece jen s koženým pohlazením) jemně pableskující,
a voní teple, měkce, hladivě, současně však i delikátně pikantně
právě po sobě samé - pryskyřičnatě.
Zlato černá, černo zlatá vůně,
velmi tmavo hnědá lesklá, třpyt a lesk, ale i mat a lom světla.
Povedené...
(lehce lineární)

Holy Berry D´Orsay
...jahodová pěna, hutná, jemně smetanová, se špetičkou kardamonu, delikátně navinulá/alkoholová, přecházející nenápadně, nenásilně, příjemně do roviny jahodově rozmlžené/sympatická jahodovost se vytrácí/značně umírňuje,
resp. přidává se velmi naměkčená dřevitost z kosatců a květové(jasmínové) pohlazení.
Stabilita a hustota vůně - santal.
Oud.? Hm, no, asi ten santal má jakousi delikátní špičku, díky které je, pro mě, snesitelný, relativně zajímavý
(protože jinak by to bylo ultra nudné)
((jako takový zde oud fakt není)).
Pak se to celé nějak rozpadne. Vlastně nevím, co mám cítit, co cítím, nějaká, jakože santalová kaše s něčím.
Škoda, začalo to pěkně, zajímavě.
Ale třeba jen nejsem pro toto dílo ta pravá...

EDIT:
Vanille Caviar -
nyní, vanilky minimum, spíše navanilkovělá pryskyřice.
Intenzita tělová, ale drží
(už to jako povedené až tak nevnímám)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.