Illuminum
Black Musk
Unavená. Prvé slovo, ktoré sa mi vynorilo v hlave.
Som unavená. Ako áno,je to asi strašne super nebáť sa živočíšnych tónov, v tomto prípade preložených vanilkou, tonkou a živicami, ale proste ja už nechcem. Mám pocit, že už nechcem žiadnu ďalšiu takúto rádoby odvážnu vôňu, ktorá nie je vlastne ničím odvážna, lebo ide v indie prúde strašného množstva rovnakých.
Ale mimo tohoto môjho náhleho spleenu je to pekná vôňa zo slušných surovín.
Black Rose
Nádherná vôňa. ak niekto hľadá dostatočne maskulínnu ružu (jasné, že je to unisex, ale v tomto prípad nie nejakým "bezpohlavným" spôsobom), tak doporučujem toto skúsiť. Ružové tóny bez akejkoľvek olejnatosti, zároveň bez akejkoľvek sladkosti, takmer puristicky vypreparované, a k tomu malá trocha kmínu (tu absolútne nie spoteného) a krištáľovo čistého šafránu). Fantastické.
Black OUD
Oukej, napriek názvu a uvádzanému zloženiu je to príjemná vôňa. Oud je tam vyslovene jemný a skôr drevitý, cítim ihličnaté tóny a citrusy, trocha kože. Za touto vôňou, resp. jej nositeľom by som sa asi otočila.
Vetiver OUD
Najprv nežná, mäkká zeleň, ktorá neskôr prechádza do neuveriteľne povedomých a rozkošne staromódnych tónov vetiveru s pačuli.
Indian OUD
Názov znie výhražne, ale schováva sa za ním veľmi pekná, teplá, skôr pánska vôňa so sladšími živicami, dubovým machom a zase tou vydarenou rascou.
Hindi OUD
Znova rozkošne staromódne pôsobiaca vôňa. Kvetym drevá, pižmo...a tipla bz som si aj nejaký živočíšny tón, ale taký teplý a mäkký, ktorý to len spojí, prehreje, uhladí a trochu uzemní.