Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Korsičanka teď, teď mi ji pochválily všechny porodní asistentky na sále..
marieu A nechce některá můj poslední odstřik?
I když chápu, že raději voníš tak nádherně jen ty sama![]()
Korsičanka jim to voní, ale tady nemá mimo mainstream nic šanci imho. Taky bych řekla, že si radši naspoří na nějaký origo flakon známé značky, než mít nějakou raritu v no name vialce nebo flakonku. Krom toho, že tady teda chci bejt ta královna všech moří. Teda vůní
.
Korsičanka marieu z Ganymede som rozpoltená, chvíľu sa jej neviem nabažiť, o chvíľu ma irituje jej prílišná minerálnosť, kovový a jemne slaný tón s koženým akcentom, nemožno jej však uprieť originalitu a trvácnosť podobne ako u Baccarat Rouge 540.
milacka na mně naštěstí vyznívá jinak, kovový tón v ní nemám vůbec a jen velmi umírněnou slanost a celá ta kompozice se dřevem a špetkou oudu v základu na mě oproti všem předpokladům ani nevyznívá pánsky. Navíc jí sluší tohle rozfoukané chladné počasí, co se taky neumí přiklonit ani na jednu stranu. Zkrátka jsem přišla ve správný čas na správné místo a sáhla po správném flakonu k vyzkoušení...
marieu To ti moc přeji, je to skvělý pocit, když s vůní tak dokonale souzníš. A rozhodně bych ve vztahu k okolí byla tajnosnubná
, žádné prozrazování názvu a značky!
marieu To je vždycky dobře, když člověka něco uchvátí a ještě mu to chválí okolí
. A na tyhle otázky obvykle odpovídám, že mi ji přivezlarodina, kamarádka, ze zahraničí
. Jednak nerada prozrazuju, že kolikrát jsou to drahé vůně a jednak tak chci vonět sama.
Já ji neznám, už si ji značím ke zkoušení.
marieu Krom toho, že tady teda chci bejt ta královna všech moří. Teda vůní
.
Takto jsem to měla ve škole s BR540. Taky jsem neprozradila![]()
marieu Krom toho, že tady teda chci bejt ta královna všech moří. Teda vůní
.
Takto jsem to měla ve škole s BR540. Taky jsem neprozradila![]()
Korsičanka BR jsem zapomela vyzkouset v Ingredients !
Myslis, kdZ mi voni Slon, Ganymede, Shalimar, ze by se mi libila ?
marieu to se tak krásně čte, jako nějaký romantický příběh. Gratuluju k objevu
Antje Když ti voní Ganymede, tak možná ano. Se Slonem a Shalimarem bych nesrovnávala:) Ale vkus máš dobrý![]()
BR bych naslepo nedoporučovala. Tuhle vůni se na kůži rozvoní do různé škály podob - stačí se podívat na rozporuplné recenze.
Mně osobně voní na jiných, ale sama ji nosit nemůžu.
Korsičanka jerry dekuji, pristi tyden ji pujdu vyzkouset. Tesim se![]()
... copak Ganymede, ale jmelí, tedy vlastně ta Tvoje recenze, ta je
...
euridike Která? Kde najdu recenzi o jmelí, prosím?![]()
To jsem jen použila cimrmanovskou frázi o jmelí, abych vyjádřila, že copak ta vůně samotná, ale recenze Marieu, ta je skvělá... ;)
euridike Aha
Cimrman mě teda vůbec nenapadl, vzhledem k tomu, že se zde nachází vlákno Složky a kompozice![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje