Promiň, vloudilo se mi tam úplně samo a tak nějak automaticky. :)
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
euridike Taky citáty z Cimrmana často používáme![]()
marieu Ganymede jsi kupovala 100 ml? Nedávno jsem ji v Ingredients zkoušela a docela mě zaujala, jen mi přijde, že na mně zase tak dlouho nedrží a škoda, že neni v 50 ml flakónku...
Linda kupovala jsem 30ml, uvidím, jak ji unosím.
Linda no jo, je to takový větší odstřik a ekonomicky dává 100ml smysl. Nevím, jak to máš s výdrží ty- na mně drží velmi, velmi dobře. 100ml flakony spíš nekupuju- jen u vůní, které nejsou v menším vydání.
marieu Výdrž na kůži jsem čekala trochu větší, ale ve vlasech ji citim dele...a stovky právě taky nemám ráda...
Hranatá a oblá zároveň, zeleň, koža, kosatcové maslo. Škorica,
biela čokoláda. Sladká, ale nepresladená. Harmonická a štýlová Iris Malighân.
milacka Gratuluju, sestřičko!
milacka
Gratulujem, musí byť krásna.
Korsičanka Biely kvet ďakujem vám ženy moje, je vysoko návyková, mala som vzorku a túžila som po odstreku. Teraz mám flakón, nie plný, ale na dolce vita je ho dosť.
milacka Tak hlavně, že je vita dolce![]()
![]()
Korsičanka všemožne sa o to snažím![]()
Přivezla jsem si... co jinýho než Byredo - Mixed Emotions.
Zkoušela jsem už v Praze a zaujalo, tak jsem se konečně rozhoupala. Mám moc ráda černej rybíz i čaj, kde se bere ten tabáček netuším, ale vítám i ten
Milostpán se vyjádřil, že "velmi zajímavá vůně", a to prosím pochvalným tónem ![]()
Jen bych si přála, aby na mně (na rozdíl od recenze jerry ) líp držela.
Jo, tak to je moc pěkný suvenýr![]()
Zkoušela jsem v půli května, možná chce trochu větší teplo (a ne tuhle svinskou zimu).
Jo, uvidíme co to ještě udělá. Ale pěkná je.
(A zřítelnice byla v parfumérce se mnou, vůni sice schválila, leč s významně vytaženým obočím se dotázala, zda mám parfémů málo... drzá jak vopice! Sama jsem měla trochu ujímání, takovejch peněz...)
Dodatečně k narozeninám od bráchy. A musím uznat, že jemnější rozprach na spreji, jako je na tom deočku, jsem ještě nikdy neměla

alibi Dodatečně gratuluju...i k šikovnému bratrovi
Je-li sprcháč tak silný jako tělové mléko, tak paráda![]()
jerry moc šikovnej. vzpomněl si, že jsem kdysi říkala, že mi voní. A parfém kupovat nechtěl, protože věděl, že ho mám. Dobře udělal.
Korsičanka děkuji. sprcháč jsem ještě netestovala. Ale těším se na něj, až spotřebuju ten, který mám otevřený
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje