alibi Super dárek.
milacka Musela jsem kouknout na složení, protože ji neznám, ale jestli se sejdeme v Bratislavě, tak budu prosit o vyzkoušení.
Ráda bych upozornila, že příspěvky, jejichž cílem je propagace osoby uživatele, k čemuž patří i prosby o vyplňování dotazníků pro vlastní účely. Kdyby šlo o jeden příspěvek v tématickém vlákně Parfrémových dotazů, ještě dejme tomu, ale rozhodně není možné sázet neustále jeden a tentýž příspěvek s identickou prosbou OT napříč různými vlákny. Hodláte-li profil využívat pouze k tomuto účelu, každý další příspěvek už bez jakékoholiv dalšího upozornění smažu, případně by mohlo dojít i k zablokování profilu.
Děkuji za respektování pravidel zdejší diskuze.
milacka blahoželám! Podľa zloženia a recenzií vypadá fantasticky ![]()
Renusatko budem rada, ak sa zraz uskutoční, vezmem ho so sebou.
sisa.b ďakujem Sisa, čo tak minizraz u nás? Poskúšali by sme a aj porozprávali. Iris Malikhân sa ti bude páčiť.
alibi takýto darček by aj mňa potešil, gratulujem.![]()
Podařilo se mi v krátkém sledu ulovit druhé plné balení mé nejoblíbenější zelené čajovky ![]()
A to jsem si myslela, že se k ní už nikdy nedostanu.
wendulka a navíc je to lež. Není to žádná bakalářská práce, ale reklama pro internetových eshop ...
jerry Závidím!
Děkuji za upozornění. Já to nerozklikávala dál, abych se dostala až ke konci. Pak tedy není co řešit. Zmíněný profil jsem zablokovala.
wendulka Díky, konečně! Strašně mi to lezlo na nervy, zakopávala jsem o to v každém vlákně
.
jerry Tak to jsi dobrá! Přiznávám se ale, že bych měla strach, v jaké budou kondici. Přece jen se už nějaký ten pátek nevyrábějí...
já jsem zvědavá...tak jsem to rozbalila a potvrzuju Petya Charmite
Navíc jsem tuhle maskovanou reklamu zaregistrovala i jinde.
No a také přispěji novým úlovkem.
Tak dlouho jsem chodila kolem Chanel No 5 Eau Première, až jsem nakonec pořídila... Vol de Nuit EdT
.
Samozřejmě bych brala raději extrait, ale zvolila jsem finančně dostupnější verzi a doufám, že už konečně bude jaro a léto a slunce a teplo a Vol de Nuit bude vlahá něžná sprcha, co přes den osvěží a s padajícím večerem zahřeje.
Já jsem se nebála - když vím, jak dlouho mi vydrželo pár balení v archívu (a je to kolínská), tak to takový risk nebyl. A cena byla v obou případech skoro zanedbatelná.
jerry Tak to je dobře!
Tak dlouho jsem chodila kolem Chanel No 5 Eau Première, až jsem nakonec pořídila... Vol de Nuit EdT
.
To je ale moc pěkné přísloví.
Ještě bych ho doplnila: Když si dnes můžeš koupit Vol de Nuit, neodkládej na zítřek zakoupení No.5 Eau Premiere![]()
Nemusíš závidět - dones refan![]()
Fajn. Díky za potvrzení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.