Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Tak dlouho jsem chodila kolem Chanel No 5 Eau Première, až jsem nakonec pořídila... Vol de Nuit EdT
To je ale moc pěkné přísloví.
Ještě bych ho doplnila: Když si dnes můžeš koupit Vol de Nuit, neodkládej na zítřek zakoupení No.5 Eau Premiere
jako malá jsem přísloví sbírala. ale tahle jsou jednoznačně nejlepší :D
andry No ale extrait je stejně nesrovnatelný s EdT
.
andry No ale extrait je stejně nesrovnatelný s EdT
.
Ja jsem musela mit tenhle flakon. Proste musela.![]()
![]()

Miru Slepak. Prijde nekdy v tydnu, pak popisu. Recenze ma hezke. Tak snad se trefim.![]()
...hmm, když Tě vůně osloví, tak pak srdce Ti vede ruku samo... Takže jestli to klapne, bude to určitě krásné...![]()
(jukla jsem na složení a pokud to neodflákli, tak bych to viděla jako takovou likérovitou a nasládlejší verzi Portrait of a Lady v delikátně orientálním hávu)
Luna Nejsem schopna rozklíčovat, co to vlastně je
, ale už jen ta fialová barva flakónu vypadá slibně. Přeji, ať vám to spolu ladí!
Luna jé, co to je? Flakon krásný, naprosto chápu ![]()
Jsem napnutá jak kšandy.
Luna Nejsem schopna rozklíčovat, co to vlastně je
, ale už jen ta fialová barva flakónu vypadá slibně. Přeji, ať vám to spolu ladí!
Tohle https://www.parfumanie.cz/database/detail/bade-e-al-oud-amethyst-lattafa-dubai
jerry Ja taky!!!!
Fleur Badee al oud Amethyst Lattafa. Je to arabka jak remen, doufam, ze to klapne.![]()
To ma byt tusim dupe od Initio Atomic Rose.
Luna gratuluju, jsem zvědavá, jak ten slepák dopadne
andry Vubec netusim, jak voni Atomic Rose. Ale hodne lidi psalo, ze si nejak zvlast podobne nejsou.![]()
Luna porovnani sama bohuzel nemam, zkousela jsem jen AR. Tak preju, at ti voni!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje