andry Diky.
Nastesti financne nevykrvacim. ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
sisa.b ďakujem Sisa, čo tak minizraz u nás? Poskúšali by sme a aj porozprávali. Iris Malikhân sa ti bude páčiť.
To by sme mohli niekedy veru ![]()
sisa.b prispôsobím sa, aj Vierka príde.
milacka Vierka
Tu bych taky ráda viděla. Na Bratislavu ji asi nepřemluvíš, že?
Korsičanka posnažím sa, zavolám jej.
milacka juj, to bude super ![]()
Dnes mi přišla Green/Our Modern Lives od prďola , měla jsem takový neodbytný nutkání a koupila zcela naslepo. Zdá se mi, že by to mohla být výborná nesladká zeleně-citrusová akvatická neotřelá svěženka do veder. Myslím, že mi jí zas (jako většinu z poličky) nikdo nepochválí, ale jsem celkem nadšená.
Na to jsme u niche vůní už celkem zvyklé.
Hlavně, že se líbí tobě.
Náhodou som objavila , že v Žiline je niche parfuméria Muschio a hneď som si tam objednala pár vzoriek:
Aristoqerati, Baliflora, Contessa, Emerald Green, Emphaty, Fiore di Portofino, Flower Cafe, Matin a Mogador, Qeen of the sea, Regina, Rosa Limone, Shomal.
Poznáte, skúšali ste niektorú? Ja som sa s nimi ešte nestretla, som hrozne zvedavá...![]()
Biely kvet ahoj Jarka, Aristoqrati som dlhšie predavala.. Contessu mam na poličke. Celkovo značku Moresque mám veľmi rada. Tiez mam v plane dačo poskúšať stadiaľ. :)
Náhodou som objavila , že v Žiline je niche parfuméria Muschio a hneď som si tam objednala pár vzoriek:
Aristoqerati, Baliflora, Contessa, Emerald Green, Emphaty, Fiore di Portofino, Flower Cafe, Matin a Mogador, Qeen of the sea, Regina, Rosa Limone, Shomal.
Poznáte, skúšali ste niektorú? Ja som sa s nimi ešte nestretla, som hrozne zvedavá...
aaaale, ale, ale...maju aj kamenny obchod? chcem vediet vsetko!!!!
slniecko Aj ja by som chcela vedieť všetko....
Ale, bohužiaľ, natrafila som na ňu len na nete. Zatiaľ z tých, čo som skúšala, ma najviac očarila Baliflora- Laboratorio Olfattivo, Regina -Moresque a extrait Queen Of The Sea. ![]()
V piatok síce idem do Žiliny hrať, ale až večer máme predstavenie, tak nebudem mať čas navštíviť túto predajničku, ale príležitostne tam určite niekedy nakuknem.
Alebo si niekedy dáme v Žiline parfémový zraz?
Haló, je tu niekto zo Žiliny? ![]()
Biely kvet anooo, to je super napad s tym zrazom, mne tam ide priamo vlak, a z Brna je to asi prast ako uhod, ci do Ba, alebo do Ziliny...
Liu.
Kúpila som manželovi Bois Impérial a aby som ani ja neprišla skrátka
, sebe Balifloru.
Obe sú neobyčajne krásne......

Biely kvet gratuluju, pěkný nákup. A jaká je Baliflora? Můžeš ji prosím popsat?
alibi Neviem popisovať vône, čo ma dosť štve, ale pokúsim sa ti priblížiť moje dojmy z nej...
Je to kvetinovka, ktorá ma oslovila hneď na prvý raz. A to ja ani nemám kvetinovky v obľube.
A ešte k tomu ľalia, jazmín...tie mi hneď evokujú ťažký, nedýchateľný vzduch...V Baliflore ich našťastie nie je veľa, neprehlušujú vôňu ostatných kvetov - frangipani, lotosu, pomarančového kvetu....Z každého je tu tak akurát, presne toľko, aby spolu vytvorili jedinečnú kyticu, ktorú môžeš mať na stole celý rok, aj v lete, a nezatočí sa ti z nej hlava...
Vôňu kvetov pekne odľahčujú aj šťavnaté tóny - píšu tangerinky, ale môže to byť kľudne aj nejaký iný citrus. ( Kľudne ti pošlem vzorku, napíš mi do SZ adresu. Tvoja recenzia by ma veľmi zaujímala.)![]()
Ešte mám z tejto značky vzorku Decou - vert a tá sa mi zdá tiež vydarená, taká zelená, jarná, konvalinková....
děkuji za popis, náhodou jsi ji posala moc pěkně, že si ji umím představit
. mě právě to složení zarazilo přesně z důvodů, které píšeš - a ještě k těm bílým květům lotos, který občas nevyznívá moc hezky. za vzorek budu určitě moc ráda. píšu sz a děkuju![]()
Chtěla jsem něco novýho na dovolenou- sedím s kávou nad otevřenýma kuframa a vybordelenýma skříněma. Sbalila jsem si Ombre des Merveilles, Parole d'Eau a protože mi to nestačilo, objednala jsem si letní květinovku

marieu Ale ta je pěkná! Chválím![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje