Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 17:24

andry Diky. Nastesti financne nevykrvacim.

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 09:50
Reakce na milacka:

sisa.b ďakujem Sisa, čo tak minizraz u nás? Poskúšali by sme a aj porozprávali. Iris Malikhân sa ti bude páčiť.

​To by sme mohli niekedy veru

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 10:22

sisa.b prispôsobím sa, aj Vierka príde.

Offline Korsičanka blogger
13411 příspěvků moje polička 26. dubna 2023 09:31

milacka Vierka Tu bych taky ráda viděla. Na Bratislavu ji asi nepřemluvíš, že?

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 26. dubna 2023 12:09

Korsičanka posnažím sa, zavolám jej.

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 27. dubna 2023 13:00

milacka juj, to bude super

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 01. června 2023 16:16

Dnes mi přišla Green/Our Modern Lives od prďola , měla jsem takový neodbytný nutkání a koupila zcela naslepo. Zdá se mi, že by to mohla být výborná nesladká zeleně-citrusová akvatická neotřelá svěženka do veder. Myslím, že mi jí zas (jako většinu z poličky) nikdo nepochválí, ale jsem celkem nadšená.

13411 příspěvků moje polička 01. června 2023 16:33

marieu 

Na to jsme u niche vůní už celkem zvyklé.  Hlavně, že se líbí tobě.

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 11. června 2023 11:23

Náhodou som objavila , že v Žiline je niche parfuméria Muschio a hneď som si tam objednala pár vzoriek:

Aristoqerati, Baliflora, Contessa, Emerald Green, Emphaty, Fiore di Portofino, Flower Cafe, Matin a Mogador, Qeen of the sea, Regina, Rosa Limone, Shomal.

Poznáte, skúšali ste niektorú? Ja som sa s nimi ešte nestretla, som hrozne zvedavá...

Offline Kočka_toulavá
356 příspěvků moje polička 11. června 2023 12:39

Biely kvet ahoj Jarka, Aristoqrati som dlhšie predavala.. Contessu mam na poličke. Celkovo značku Moresque mám veľmi rada. Tiez mam v plane dačo poskúšať stadiaľ.   :) 

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 14. června 2023 13:48
Reakce na Biely kvet:

Náhodou som objavila , že v Žiline je niche parfuméria Muschio a hneď som si tam objednala pár vzoriek:

Aristoqerati, Baliflora, Contessa, Emerald Green, Emphaty, Fiore di Portofino, Flower Cafe, Matin a Mogador, Qeen of the sea, Regina, Rosa Limone, Shomal.

Poznáte, skúšali ste niektorú? Ja som sa s nimi ešte nestretla, som hrozne zvedavá...

​aaaale, ale, ale...maju aj kamenny obchod? chcem vediet vsetko!!!!

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 14. června 2023 15:21

slniecko Aj ja by som chcela vedieť všetko....Ale, bohužiaľ,  natrafila som na ňu len na nete. Zatiaľ z tých, čo som skúšala, ma najviac očarila Baliflora- Laboratorio Olfattivo, Regina -Moresque a extrait Queen Of The Sea.

V piatok síce idem do Žiliny hrať, ale až večer máme predstavenie, tak nebudem mať čas navštíviť túto predajničku,  ale príležitostne tam určite niekedy nakuknem. 

Alebo si niekedy dáme v Žiline parfémový zraz? 

Haló, je tu niekto zo Žiliny?

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 15. června 2023 16:54

Biely kvet anooo, to je super napad s tym zrazom, mne tam ide priamo vlak, a z Brna je to asi prast ako uhod, ci do Ba, alebo do Ziliny...

Offline Mha
příspěvků moje polička 17. června 2023 14:35

Liu.

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 22. června 2023 15:27

Kúpila som manželovi Bois Impérial a aby som ani ja neprišla skrátka , sebe Balifloru.

Obe sú neobyčajne krásne......

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 22. června 2023 22:23

Biely kvet gratuluju, pěkný nákup. A jaká je Baliflora? Můžeš ji prosím popsat?

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 23. června 2023 12:41

alibi Neviem popisovať vône, čo ma dosť štve, ale pokúsim sa ti priblížiť moje dojmy z nej...

Je to kvetinovka, ktorá ma oslovila hneď na prvý raz. A to ja ani nemám kvetinovky v obľube.

A ešte k tomu ľalia,  jazmín...tie mi hneď evokujú ťažký, nedýchateľný vzduch...V Baliflore ich našťastie nie je veľa,  neprehlušujú vôňu ostatných kvetov - frangipani, lotosu, pomarančového kvetu....Z každého je tu tak akurát, presne toľko, aby spolu vytvorili jedinečnú kyticu, ktorú môžeš mať na stole celý rok, aj v lete, a nezatočí sa ti z nej hlava...

Vôňu kvetov pekne odľahčujú aj šťavnaté tóny - píšu tangerinky, ale môže to byť kľudne aj nejaký iný citrus. ( Kľudne ti pošlem vzorku, napíš mi do SZ adresu. Tvoja recenzia by ma veľmi zaujímala.)

Ešte mám z tejto značky vzorku Decou - vert a tá sa mi zdá tiež vydarená, taká zelená, jarná, konvalinková....

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 23. června 2023 15:30

Biely kvet

děkuji za popis, náhodou jsi ji posala moc pěkně, že si ji umím představit. mě právě to složení zarazilo přesně z důvodů, které píšeš - a ještě k těm bílým květům lotos, který občas nevyznívá moc hezky. za vzorek budu určitě moc ráda. píšu sz a děkuju

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:23

Chtěla jsem něco novýho na dovolenou- sedím s kávou nad otevřenýma kuframa a vybordelenýma skříněma. Sbalila jsem si Ombre des Merveilles, Parole d'Eau a protože mi to nestačilo, objednala jsem si letní květinovku 

13411 příspěvků moje polička 02. července 2023 13:13

marieu Ale ta je pěkná! Chválím