marieu Dobrá koupě (mám taky
). Ale spíš na večer než do horka.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
blackviolet nakonec jsem Lutense nechala doma a vzala si Our Modern Lives:Green, ta je hodně svěží. Akorát tedy s velmi malou výdrží..
marieu Tu neznám, ale mám v létě raději zelené vůně než citrusové, výdrž bývá u obou slabina. Proto jsou dobré olejové arabky, ty drží i v horku.
A hezkou dovolenou!
blackviolet pořídila jsem ji tady v bazaru od prďoly, je taky dost zelená, ale negalbanová (nemusím). Zkoušela jsem různé mátovky, koupila jsem si Philosykos, po kterém jsem dlouho toužila, ale nakonec je to bohužel skoro vždycky záchvěv na jednu sezónu...ty správné vůně na léto a napořád jsem ještě nenašla.
marieu Já mám ráda na léto Nicolai (Neroli intense, Vie de Château, Patchouli Intense, Week-End in Normandy, L'Eau mixte, i ta nová Riviera Verbena je pěkná) a teď momentálně "plevelovou" Mal-Aimé. Chce to zkoušet.
marieu A na letošní léto mám vybranou Bois Bélize.
marieu Přeji hezkou dovolenou, vybrala jsi k ní krásnou vůni!
blackviolet Já jsem si myslela, že Bois Bélize bude můj objev léta, ale nakonec jsem si ji nepořídila, ke konci na mně drhne a vysloveně se otáčí do pánských tónů. Ale začátek a střední část jsou nádherné!
Fleur To je škoda, že na tobě drhne. Asi ten vetiver? Mně vyhovuje, že je to vlastně taková lehká chypre.
blackviolet Ano, zcela jistě je to vetiver (v závěru to bylo skoro stejné, jako kdybych použila manželovu vetiverovou Terre d´Hermès). Nevadí, je spousta jiných krásných vůní...
Není to žádná novinka, ale od odsřiku k flakonu z vedlejší inzerce. Tobacco Vanille, Tom Ford.

Odklikla jsem slepák, chci nějakou letní uklidňovací levanduli, tak snad se trefím. Podle recenzí by to mělo klapnout.![]()
...já zas, po delší době a několikátý flakon -

... nedivím se, že se k téhle vůni vracíš... ![]()
...kuju...![]()
Tak Lavande je perfektní. Budeme letos v létě kamarádi.![]()
Luna to je fajn. můžeš popsat prosím? levandule mě zajímá
Tobe Molinard sedí,že?
jerry Moc! Vypada, ze si poridim celou sbirku. Mam jeste zalusk na Vanille Patchouli.![]()
...jestli máš pořád ráda pačuli, tak určitě doporučuji k vyzkoušení
Psychedelique Jovoy.
Je to krásná vůně...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje