Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 26. října 2023 23:11

33lejaby Záleží na tom, co potřebuješ v rámci péče o oční okolí řešit. Pokud by mělo jen běžný pečující produkt, tak asi nic s lepším složením než ten Niod neznám. Možná ostatní poradí ze svých zkušeností líp než já

Jen je zapotřebí brát v úvahu, že jakmile se bude jednat o emulgovaný produkt (tj. krém a ne gel), tak ve složení bude zaručeně míň aktivních ingrediencí nebo nemusí být v potřebné koncentraci. Při emulgaci je ten prostor pro aktivní složky podstatně menší, než v gelovém produktu.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 26. října 2023 23:28

Miru 

Pure Hyaluronic Serum: povedené, ale příliš minimalistické složení; vhodné tak pro 20+

Omega Hydrating Oil with Ferment Complex: skvěle poskládaný pleťový olej, bohatý na různé mastné kyseliny, které se skvěle doplňují; pokud ti nedělá problém do svojí denní rutiny začlenit čistě olejovou péči, tak tento olejový produkt bude velmi přínosný

GUERLAIN Abeille Royale Honey Treatment Day Cream: ne, že by složení bylo úplně marné, ale je v něm víc "vaty" pro dobrý pocit z používání než opravdu přínosných ingrediencí. 

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 27. října 2023 02:44

prďola 

...děkuju moc!

Guerlain krém byl vzorek,

Lancer olej mám a je na pleti perfektní,

Sérum - i pocitově je cítit, že funguje málo, skoro vůbec, když ho srovnám třeba s Teoxane(takže ho někomu věnuji a sobě koupím jiné)

Děkuji!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. října 2023 08:10

prďola dekuju! :))) parfemaci mam rada a cetla jsem v tom vuni levandule. A co do antiage... momentalne se pro jostotu mazu nejakym kremem 50+ja to resim docela doat prave

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 27. října 2023 08:38

prďola 

...mně se moc líbí a hodláme pořídit jejich sérum se super dismutazu(poučena od Tebe)

Multi hyaluronové antioxidant hydration serum,

a pak se mi líbí i jejich cleanser s hedvábím...

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 28. října 2023 12:40

Miru ja na olejčeky nedám dopustiť, viditeľne mi zlepšili pleť, s krémom som takýto výsledok nikdy nezaznamenala.

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 28. října 2023 15:30

milacka 

...jo, já je také občas používám a spokojenost.

Před tím Lancer jsem měla toto:

Perricone MD Glutathione Chia Oil

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 28. října 2023 19:22
Reakce na prďola:

33lejaby Záleží na tom, co potřebuješ v rámci péče o oční okolí řešit. Pokud by mělo jen běžný pečující produkt, tak asi nic s lepším složením než ten Niod neznám. Možná ostatní poradí ze svých zkušeností líp než já

Jen je zapotřebí brát v úvahu, že jakmile se bude jednat o emulgovaný produkt (tj. krém a ne gel), tak ve složení bude zaručeně míň aktivních ingrediencí nebo nemusí být v potřebné koncentraci. Při emulgaci je ten prostor pro aktivní složky podstatně menší, než v gelovém produktu.

​tak já tedy zakoupím již 3 balení Niod, a přihodím asi zde zmiňovaný Superoxide dismutase saccharide mist? 

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 30. října 2023 06:19

prďola 

...prosím Tě, tohle je pravda.? Má cenu to kupovat.?. Nebo prostě kolagen v pleti kosmetikou doplnit nejde.?(laicky napsáno)

Merme COLLAGEN SERUM

...a prosím, tohle sérum je také tak "jen" pro 30+.?.

Merme HYDRATION SERUM

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 30. října 2023 07:48

33lejaby Možná by nebylo úplně od věci ten Noid něčím prostřídat a pak se k němu zase vrátit Zkusí se mrknout, jak vypadá oční péče u značky Allien

Offline stes
9014 příspěvků moje polička 30. října 2023 08:08

prďola prosim tě, znáš zn. Revox? Dělá hlavně séra. 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 30. října 2023 08:09

Miru Platí, že kolagenové vlákno (jedno jakého typu, jedno jakého původu) do pleti skrz bariéru pokožky prostě nenarveš a nenarveš a buď tomu ráda!

Ale všimni si, že inci toho séra kolagen neobsahuje - INCI: aqua, sh-polypeptid-121, hexandiol, butylenglykol. To sérum obsahuje peptid, což není nic jiného než fragment kolagenového vlákna, který má velmi specifické určení, a tento peptid může poměrně efektivně podporovat tvorbu vlastního kolagenu...

Ano, toto hydratační sérum bude taky pro 30+ ... ono neobsahuje nic jiného než kyselinu hyaluronovou. A je de facto jedno v jaké formě a jaké koncentraci - to má vliv jen na to, jak moc efektivně může hydratovat pokožku. Pokud ti to stačí, tak ho ber

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 30. října 2023 08:11

stes Neznám... teda z používání už vůbec. To, že jsem se na nějaký produkt někdy dřív dívala, nemůžu vyloučit, páč si to nepamatuju a nepíšu si to

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 30. října 2023 08:40

prďola 

...moc děkuji!

Nebudu to brát, to je "málo"... Ale já to tak nějak tušila...

No, a poslední, moc prosím, tohle už za ty peníze stojí asi ne.?.:

(podle složení...)

ALLIES OF SKIN SERUM

ALLIES OF SKIN NUTRIENT

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 02. listopadu 2023 12:17

prďola 

...no a ještě, moc prosím - stojí následující výrobky za ty peníze.?

Špatné se mi nezdají. Jen jestli to má, jak Ty říkáš, dobře poskládané ingredience.?.

Moc děkuji!.

CHOGONGJIN SERUM

PEPTIDE EYE CREAM

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 03. listopadu 2023 11:17

Miru Během víkendu si k tomu sednu

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 03. listopadu 2023 12:00
Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 05. listopadu 2023 23:15

Miru Studovat oboje složení je skoro za trest...

CHOGONGJIN SERUM - silikon a alkohol ve složení určitě vidíš sama... Účinných aktivních složek to sérum moc neobsahuje - Panthenol, Adenosine, Niacinamide, Ceramide, Beta Glucan + klasické hydratující ingredience. A to je skoro všechno. Všechno ostatní jsou emulgotvorné, stabilizující a konzervační složky. Trochu málo z mého pohledu  

PEPTIDE EYE CREAM - vždycky, když vidím INCI podobné délky, jako u tohoto krému, tak mě napadne, jak je výrobce schopný zajistit, aby všechny aktivní složky byly ve správném (tj. účinném) množství? vždyť to při tom množství složek ani nejde

A to nemám na mysli peptidy, které tu jsou opravdu skvěle a hojně zastoupené, protože tam se účinné množství pohybuje v desetinách procent.

Ale popořadě - krém obsahuje opravdu výborný a účinný peptidový mix pro anti-age péči. Současně pár doplňujících ingrediencí, které pomáhají stimulovat tvorbu kolagenu a elastinu (Adenosine, Arginine, Trehalose), Pullulan pro rychlý, i když dočasný "vypínací" efekt, dost dobrou kombinaci pro hydrataci pokožky. A současně obsahuje docela slušnou dávku silikonů (Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane)... vím, že ti to nemusí vadit, uvádím to spíš pokud by i někdo jiný uvažoval o nákupu. 

Směs rostlinných extraktů je moc fajn, ale u nich bohužel nejde nijak garantovat jejich účinnost.

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 04:53

prďola 

...děkuji moc!

Z toho mi vychází - prostě nekupovat...

Děkuji!!

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 09:08

Miru Ten první bych určitě nebrala, ten druhý bych já osobně brala, kdyby neobsahival silikony a tolik zbytečné "vaty", která je vždy na úkor účinnosti nebo dalších potřebných složek. Ale ten mix peptidů má opravdu povedený

Ty další dva produkty si dám v týdnu, včerejší sáhodlouhý seznam INCI mě dorazil