Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 13:39

prďola 

...se stydím, noo...

(a brát to nebudu)

A jinak - MOC děkuji!, těším se...

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 19:59
Reakce na prďola:

33lejaby Možná by nebylo úplně od věci ten Noid něčím prostřídat a pak se k němu zase vrátit Zkusí se mrknout, jak vypadá oční péče u značky Allien

​prosím nezapomeň na mne, já bych klidně koupila i Allies, i Niod, a klidně vrstvila na oči oba najednou. Niod je pro mne nedostačující z hlediska pnutí. Tím že mám po blefaroplastice, a k tomu i jemně decentně vytetovanou linku mezi řasami (což je v podstatě barevná jizva ,tak stejně to víčko musím vždy ještě něčím promáznout)

Online RoSa
10055 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 22:45

Má někdo zkušenost se značkou Iuvenio? prďola zajímal by mě Tvůj názor např. na

Calm

AQUA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, UREA, PANTHENOL, GLYCERYL STEARATE SE, PHOSPHATE BUFFERED SALINE, ACETYL S-COW PENTAPEPTIDE-1 SP, SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN, SCHIZOPHYLLAN, SODIUM HYALURONATE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID

Vital

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE AND PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, HEXYL KETOGLUTARATE ESTERS AND HEXYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID

... a nebo něco jiného od nich? ... aha, už vidim alkohol, tak asi nic, co?

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 18:34

Mate nekdo Niod CAIS 1% nebo CAIS3? Je to fakt tak dobry jak tvrdi? Mela jsem jednou CAIS 3, jenze z jednoho baleni to nepoznam, ptotoze to hraje na dlouhodoby benefit. prďola ty jsi o nem psala myslim nekde, zkusim to pohledat.

Ounz ty mas myslim ten Niod na krk? Zkouselas krem na krk od Strivectin? mam ted maly baleni, ale nevim (nepoznam asi) jestli to potrebuju

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 18:44

Miru na Tebe jsem si vzpomela predevcirem, koupila jsem dve nove veci, ze vyzkousim. SVRm Fr znacka, myslim, tam lekarnova asi? Mela jsem od nich par vzorku a zdaly se mi dobry.

Tak mam ted ocni  Ampoule Relax 

A az se ochladni tento krem Densitium

U nej ale vidim, ze nemaji ingredience. 

Jeste se mi libi tenhle olej a pak kremy s probiotiky, ale jeste jsem je nezkoumala. 

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 19:25

0zero7 ahoj, jj mám ten niod na krk, ale nic jinýho jsem nezkoušela, tak neporadím... :)

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 19:40

Ounz A zda se ti dobrej? Asi bude. Ja ted jedu uz dlouho Babor ampule a k tomu nejaky veci na doplneni, Ccko rano stridam s ferulic acid a resveratol, vecer davam ampule, plus na to kremy co mam vyzkouseny. V zime pridam retinol trosku. 

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 19:48

0zero7 no koupila jsem si ho teď zas, mám z něj dobrej pocit..jako ja jsem v tom vcelku nepolíbená, koukala jsem před nějakou dobou na to allies, ale já bych to potřebovala zkusit, jestli po tom nezrudnu..

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 19:52

Ounz Jasne, chapu. Zni to fajn, diky!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 19:59
Reakce na RoSa:

Má někdo zkušenost se značkou Iuvenio?

​Já používám od půlky léta ten jejich noční krém Retouch a spokojenost. Jenže já mám mastnou problematickou pleť se sklonem k akné, jak víš, takže podle mě se těžko můžeš orientovat.

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 20:05

euridike prosimte, ten booster od Vichy, co jsi zminovala, je tento? Mela jsem hroznej ficak chvili kvuli pracia mene zamestnani, tak delal dodatecne revizi kosmetiky, objednala jsem stalice a klidne bych an zimu zkusila neco novyho :) dekuji!

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 20:24

0zero7 

...jéé, Ty jsi hodná, děkuji moc!

(jak budu mít čas, prostuduju)

Já teda objednala po přemýšlení a po poradě s jistou dámou následující

(od obou značek už jsem výrobky měla a spokojenost):

https://cosibella.cz/cs/products/a-florence-skincare-super-serum-anti-pollution-fluid-ochranne-serum-anti-pollution-s-vitaminem-c-30-ml-1646

https://cosibella.cz/cs/products/the-ordinary-multi-peptide-copper-peptides-1-pletove-serum-s-peptidy-30-ml-16797

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 20:30

Miru NZ, napis pak jak se ti to zda. Copper Peptides jsem mela asi dvakrat, i jsem jednou mela tu verzi od NIOD (je tam myslim vetsi mnozstvi toho CP) ale jelikoz to je fakt na dlouhou trat tak nevim, dukazne to pry ucinek ma.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 11:14

33lejaby RoSa Večer si k tomuzase sednu

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 14:35

RoSa ja od nich kupuju to hyaluronove serum crosslinked, je mi ta firma sympaticka, snad projdou hodnocenim tady :)

https://www.iuvenio.com/crosslinked/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAgK2qBhCHARIsAGACuznaJDhPNn1Qz6_ZqltEIYGXT_SJ9cj3ojHolf60wxz9anKE-XHQ9UUaAnd7EALw_wcB

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 19:56

wendulka prosím tě, je ten krém hodně hydratační? Já na akné trpím, ale zároveň se mi stává, že když krém není dostatečně hydratační, tak mně pálí tváře.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 20:19

Evaeva 

No pro mě na tu noc podle všeho dostatečně hydratační je v kombinaci s ostatní kosmetikou (korejské značky), co používám, protože pleť ráno dobrý.

Já mám s tou hydratací problém spíš přes den, že musím tu pleť i v průběhu tonizovat, jak ji mám fakt hodně mastnou. Zlepšilo se teprve až minulý měsíc, kdy jsem pro sebe našla konečně i vhodný krém s SPF od Round Lab.

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 20:23

wendulka Round Lab neznám. A od této značky tedy doporučuješ hydratační krém, nebo i nějaký anti age? Omlouvám se, asi jsem vše zpětně nedočetla.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 20:36

wendulka díky. Tak já ho zkusím, akorát mi dochází krém.