...se stydím, noo...![]()
(a brát to nebudu)
A jinak - MOC děkuji!, těším se...![]()
![]()
33lejaby Možná by nebylo úplně od věci ten Noid něčím prostřídat a pak se k němu zase vrátit
Zkusí se mrknout, jak vypadá oční péče u značky Allien
prosím nezapomeň na mne, já bych klidně koupila i Allies, i Niod, a klidně vrstvila na oči oba najednou. Niod je pro mne nedostačující z hlediska pnutí. Tím že mám po blefaroplastice, a k tomu i jemně decentně vytetovanou linku mezi řasami (což je v podstatě barevná jizva
,tak stejně to víčko musím vždy ještě něčím promáznout)
Má někdo zkušenost se značkou Iuvenio? prďola zajímal by mě Tvůj názor např. na
AQUA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, UREA, PANTHENOL, GLYCERYL STEARATE SE, PHOSPHATE BUFFERED SALINE, ACETYL S-COW PENTAPEPTIDE-1 SP, SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN, SCHIZOPHYLLAN, SODIUM HYALURONATE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID
AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE AND PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, HEXYL KETOGLUTARATE ESTERS AND HEXYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID
... a nebo něco jiného od nich? ... aha, už vidim alkohol, tak asi nic, co?
Mate nekdo Niod CAIS 1% nebo CAIS3? Je to fakt tak dobry jak tvrdi? Mela jsem jednou CAIS 3, jenze z jednoho baleni to nepoznam, ptotoze to hraje na dlouhodoby benefit. prďola ty jsi o nem psala myslim nekde, zkusim to pohledat.
Ounz ty mas myslim ten Niod na krk? Zkouselas krem na krk od Strivectin? mam ted maly baleni, ale nevim (nepoznam asi) jestli to potrebuju ![]()
Miru na Tebe jsem si vzpomela predevcirem, koupila jsem dve nove veci, ze vyzkousim. SVRm Fr znacka, myslim, tam lekarnova asi? Mela jsem od nich par vzorku a zdaly se mi dobry.
Tak mam ted ocni Ampoule Relax
A az se ochladni tento krem Densitium
U nej ale vidim, ze nemaji ingredience.
Jeste se mi libi tenhle olej a pak kremy s probiotiky, ale jeste jsem je nezkoumala.
0zero7 ahoj, jj mám ten niod na krk, ale nic jinýho jsem nezkoušela, tak neporadím... :)
Ounz A zda se ti dobrej? Asi bude. Ja ted jedu uz dlouho Babor ampule a k tomu nejaky veci na doplneni, Ccko rano stridam s ferulic acid a resveratol, vecer davam ampule, plus na to kremy co mam vyzkouseny. V zime pridam retinol trosku.
0zero7 no koupila jsem si ho teď zas, mám z něj dobrej pocit..jako ja jsem v tom vcelku nepolíbená, koukala jsem před nějakou dobou na to allies, ale já bych to potřebovala zkusit, jestli po tom nezrudnu..
Ounz Jasne, chapu. Zni to fajn, diky!
Má někdo zkušenost se značkou Iuvenio?
Já používám od půlky léta ten jejich noční krém Retouch a spokojenost. Jenže já mám mastnou problematickou pleť se sklonem k akné, jak víš, takže podle mě se těžko můžeš orientovat.
...jéé, Ty jsi hodná, děkuji moc!
(jak budu mít čas, prostuduju)
Já teda objednala po přemýšlení a po poradě s jistou dámou následující
(od obou značek už jsem výrobky měla a spokojenost):
Miru NZ, napis pak jak se ti to zda. Copper Peptides jsem mela asi dvakrat, i jsem jednou mela tu verzi od NIOD (je tam myslim vetsi mnozstvi toho CP) ale jelikoz to je fakt na dlouhou trat tak nevim, dukazne to pry ucinek ma.
RoSa ja od nich kupuju to hyaluronove serum crosslinked, je mi ta firma sympaticka, snad projdou hodnocenim tady :)
wendulka prosím tě, je ten krém hodně hydratační? Já na akné trpím, ale zároveň se mi stává, že když krém není dostatečně hydratační, tak mně pálí tváře.
No pro mě na tu noc podle všeho dostatečně hydratační je v kombinaci s ostatní kosmetikou (korejské značky), co používám, protože pleť ráno dobrý.
Já mám s tou hydratací problém spíš přes den, že musím tu pleť i v průběhu tonizovat, jak ji mám fakt hodně mastnou
. Zlepšilo se teprve až minulý měsíc, kdy jsem pro sebe našla konečně i vhodný krém s SPF od Round Lab.
wendulka Round Lab neznám. A od této značky tedy doporučuješ hydratační krém, nebo i nějaký anti age? Omlouvám se, asi jsem vše zpětně nedočetla.
wendulka díky. Tak já ho zkusím, akorát mi dochází krém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.