wendulka Díky, mrknu se, značku (zatím) neznám.
Oblíbený krém na obličej...
...nevím, kam to dát, tak asi sem:
Ingredients nabízí cestovní sadu od
AUGUSTINUS BADER - 4 výrobky péče o pleť - za 4500,-.
Tutéž sadu nabízí
Fann za 2690,-(cena už se započítání 10% slevou).
![]()
Miru já od něj vloni ulovila někde s výraznou slevou sadu Cream + Rich Cream a byly to fakt dobré krémy, ale plná cena je teda dost krutá.
..mně ta cena na Fann právě přijde příjemná/adekvátní tomu, co v té sadě je
(objednala jsem si to, tak jsem zvedava. Prďola tu o tom Thé Cream mluvila dobře).
Na Ingredients je to nehorázný...
Taky jsem koupila tu sadu, na některém zahraničním webu. Tuším buď Parfumdreams nebo Niche Beauty.
Miru to je ten starter kit? Tam jsou 2 čistící věci, to nepotřebuju, a s olejem taky moc nepracuju. Kdyby to byly zas ty 2 krémy, tak bych asi neváhala.
33lejaby já už se nepamatuju, ale vyšlo to tenkrát dobře.
...tak za dva kremiky by ta cena byla asi trošku jiná. Já olej používám ráda, esence taky. Takže já to vyuziju
Včera jsem se dost dlouho zasekala na produktech značky Iuvenio, tak to sem snad dnes večer stihnu sepsat.
Jaký máte s krémy Iuvenio zkušenost? ![]()
No jak jsem psala, mně ten jejich noční krém Retouch po víc jak tříměsíčním užívání vyhovuje na mojí problematickou mastnou pleť se sklonem akné v kombinaci s tou ostatní korejskou kosmetikou. I okolí si všimlo zlepšení, že mám ten obličej čistější
.
Mám se bát, co jsi v jeho složení zjistila
?
ALLIES má zase akci 1 + 1 zdarma
A koukám, že snad ještě nějakou dodatečnou slevu 11% na celý nákup.
Kokoska já se s touhle akcí rozhoupala ještě před tou přidanou slevou, plácla se přes kapsu a nakoupila oční krémy, denní krém a sérum na pigmentace. Používám druhý týden, takže dlouhodobý efekt neposoudím, ale zatím se mi to všechno zamlouvá. Dražší kosmetiku jsem si v životě nekoupila, očekávám jen zázraky ![]()
Kokoska Tuhle značku také neznám. Člověk chvíli nedočítá a hned je mimo trendy
.
Teď jsem navnazena na tu testovací sadu Augustinus Bader. Jestli tedy má smysl. Ten krém mi smysl dává - bohužel. ![]()
marieu já mám teď nově něco od Whamisy, sedím si teda u toho Allies lifting séra na rukách, ale na zázraky v mém věku už moc nevěřím. Příště asi vyzkouším modrou indulonu nebo tak něco ![]()
whiskas jak jsem psala, ty dva krémy mi přišly dobré, z té sady bych toho moc nevyužila. Ale jestli ty přípravky používáš, zkus to.
whiskas ja jsem videla recenze, ze z AB dava smysl jen krem, takze sadu s ostatnimi vyrobky bych nekupovala
Kokoska to se mi taky moc zamlouvá, ale je to cena, na kterou mám stále ještě záklopku. Když se nad tím celkově zamyslím, mám kliku být čtyřicátnice v době, kdy je vůbec dostupná "funkční" kosmetika a existují společnosti, které staví péči na aktivních složkách a je tudíž na výběr. Že si můžu vybrat super krém, respektive sérum a anti-age produkt není jen promašťující krém s parafinem, nebo jinými okluzivními vycpávkami.
Kokoska no ale zrovna to v te akci 1+1 neni!
baltik jo, už jsem to zjistila. Takže vyřešeno, ušetřeno!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje