Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 17:23

Lilly_Ku mas asi pravdu. Ja nikdy nemela tak hezkou plet jako kdyz jsem prestala jist smazeny veci. Tenhle benefit je jeden z duvodu, proc se k nim uz asi nevratim (byt teda smazak mi chybi)

Online Sweet Potato
39925 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 17:24

RoSa Nechtěla by ses obětovat a vyzkoušet nám to?

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 22:36

ocni serum supalo zpet do obchodu, vratila jsem, nenasla jsem teda zadne zasadne hrozne ingredience, ale ocni okoli po nem rozhodne nevypadalo rano zrelaxovane misto nej jsem koupila serum na cely oblicej Perricone a to je fajn hodne, rozdil rano zatim vidim. 

Od SVR mam jeste krem, tak budu hlasit. 

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 22:44

euridike Dekuji za potvrzeni Vichy, povedu to v patrnosti, vcera jsem vytahla v koupelne veci, ktere musim dopotrebovat a dala jsem si zakaz, nez se tak stane. Vsechno fajn veci, ale obcas koupim neco dalsiho a musim se dokopat.

Prosimte, nezkousela jsi tento olej posilujici barieru pleti? Mozna prďola bude mit cas mrknout. Mam 10ml baleni a napred nic moc a po nekolika pouzitich se mi zda moc fajn. 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 23. listopadu 2023 00:40

0zero7 Tento olej neznám, ale Strivectin míval dřív velmi zajímavé produkty, nevím jak teď. Nedivím se, že ti ten olej vyhovuje -  mimo skvělého mixu jednotlivých olejů jsou podstatné složky Myristyl Nicotinate i Panthenyl Triacetate, obě jsou opravdu vynikající

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 18:45

prďola Dekuji moc za zpetnou vazbu. Objednala jsem ho v BF slevach. 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 09:52

0zero7 Rádo se stalo

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 15:18

První dojmy s Allies of skin, moje pleť smíšená, pigmentace, hormonální akné.

- tonikum ve spreji není žádná voděnka, ač tekutý, na pleti působí celkem hutně, chvilku se vstřebává. Pro mě osobně je to první produkt s niacinamidem, který mi neucpal póry hned po první aplikaci.

- oční krém tak akorát příjemně hutný, třetí týden aplikace a o něco mělčí vějířky u očí, snášenlivost dobrá. 

- noční sérum s kyselinou mandlovou, třetí týden aplikace/nepoužívám denně, střídám s retinolem. Pigmentace od slunce na čele méně výrazná, chloasma nad dolní čelistí asi taky. Myslím, že ale i tak budu muset přes zimu přitlačit s chem. peelingem od Ordinary.

- denní krém s kyselinou dioovou a antioxidanty- moc příjemný na pleti, přes den se nelesknu, akorát hydratační

Celkově se mi poslední hormonální výsev akné rychleji vyhojil. Za mě zatím spokojenost.

Offline baltik
4961 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 13:19

prďola co si myslis o tom olay super seru? Videla jsem nadsene recenze, ale silicon na tretim miste a na konci uplne zbytecna barviva?

https://www.olay.com/products/super-serum

Water, Glycerin, Dimethicone, Niacinamide, Lactic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Palmitoyl Pentapeptide-4*, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid**, Sodium Hyaluronate***, Tocopheryl Acetate^, Panthenol^*, Trehalose, PEG-11 Methyl Ether Dimethicone, Sodium Lactate, Mica, Titanium Dioxide, Sodium Benzoate, Fragrance *Peptide, **Vitamin C, ***Hyaluronic Acid, ^Vitamin E, ^*Pro-Vitamin B5

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 10:22

baltik Večer napíšu

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 03. prosince 2023 15:32

baltik 

Olay Super Sérum - složení je jednoduché a vzhledem k tomu, že se jedná o neemulgovaný produkt, který je založený čistě gelové (vodní bázi), tak se dá předpokládat, že jednotlivé složky budou v požadované koncentraci. Hlavní aktivní složky (dvě silné formy vit.C + vit. E + niacinamid) jsou navíc v kombinaci, která vyvolává synergický efekt zejména pro podporu tvorby kolagenu a sjednocení tónu pokožky. Další přínosné složky pro hydrataci, zklidnění a zjemnění pokožky + mix 5 aminokyselin... silikon asi naštve, no Jinak při té jednoduché formulaci se dá očekávat poměrně dobrý efekt

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 03. prosince 2023 17:13

prďola Mne stale vrta v hlave to kombinovanie aktivnych zloziek. Taky Niod/Ordinary ma prezeniem zakazane kombinovanie skoro vsetkeho so vsetkym. Naposledy som ale pozerala zlozenie Allies of skin a oni naopak nemaju problem skoro s nicim. Tak ako to vlastne je? Hlavne ma zaujima ten zakaz pouzivania peptidov/peptidov medi so silnymi antioxidantmi.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 03. prosince 2023 18:21

geekygirl 

Budu odpovídat trochu obecněji, abych vysvětlila v čem spočívá ten "háček", ono doporučení se pak může lišit případ od případu

Obecně pro pokožku je kombinace peptidu mědi a antioxidantů naprosto skvělá, problém může být v tom, že do skupiny antioxidantů patří hlavně třeba nejznámější vit. C, který je velmi kyselý a to peptidy mědi (ale nejenom tyto peptidy) nemají moc rády, resp. je to rozkládá ještě před efektivním využitím v pokožce. Jenomže forem vit. C je hafo - různě stabilní, různě efektivní, rozpustné ve vodě i v oleji, s pH od 2.5 do 6.5

A teď si musíš uvědomit, že o jednotlivých formách akt. složek má povědomí naprosté minimum uživatelů... takže výrobce v dobré víře doporučí nevyužívat sice skvělou kombinaci, která když se nepovede, tak naprosto degraduje ty poměrně drahé aktivní složky.

Allies of skin nemají problém v kombinacích, protože zřejmě předpokládají, že

1) moc dobře vědí jaké formy jednotlivých složek využívají a i při kombinování/vrstvení produktů by nemělo docházet k zmíněné degradací (nebo ještě hůř k alergizující reakci)

2) samozřejmě neberou do úvahy možnost, že zákazník kombinuje jejich produkty s jinými značkami, kde třeba může docházet k této degradaci.

Nevím, jestli jsem to vysvětlila srozumitelně, mně to zobecnění moc nejde když tak se ptej

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 03. prosince 2023 21:06

prďola

Dakujem za vysvetlenie, pises velmi zrozumitelne, nejake vseobecne pravidla mi teda moc nepomozu, kedze ide o konkretne formulacie aktivnych latok. 

Co ma teda priemerny uzivatel (s priemernym povedomim o aktivnych latkach) robit? Asi sa drzat  kombinacii od jedneho vyrobcu? 

Mna napriklad zaujimalo, ked pouzivam napr. kombinaciu od Niodu

SDSM2

FECC

CAIS3

NEC 

mozem na to este hodit Essential Fx Acyl-Glutathione Chia Olej?  Je to prospesne, zbytocne alebo az kontraproduktivne?

Co kombinacia 

S0 , PEPTIDES & ANTIOXIDANTS FIRMING DAILY TREATMENT pripadne este s  20% VITAMIN C BRIGHTEN + FIRM SERUM?

Offline baltik
4961 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 08:26

geekygirl asi to nenni uplne vedecke, ale ja to delam tak, ze kazdy den pouzivam jedno serum, stridam je mezi temi dny,  a krem pres to mam zakladni, hydratacni, bez techto latek

Offline baltik
4961 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 08:27

prďola diky za recenzi

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 08:37

baltikŠkoda, že se Olay nedá koupit u nás.

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 08:38

marieu Skvělá recenze .

Offline baltik
4961 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 10:01
Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 18:04
Reakce na baltik:

geekygirl asi to nenni uplne vedecke, ale ja to delam tak, ze kazdy den pouzivam jedno serum, stridam je mezi temi dny,  a krem pres to mam zakladni, hydratacni, bez techto latek

​Vsak aj ja to tak zatial robim, len som teda rozmyslala, ze by to islo zefektivnit, ak to skombinujem. Ale fakt do toho nevidim.