Si pamatuju Jak jsem kdysi davno chvili pracovala u Clinique a vsem prodavali ten jejich 3 step system kde vsechny pletovy vody krom 1dnicky mely alkohol. ![]()
strasny. Nidky jsem to nikomu neprodala a kdyz to chteli rikam to si urcite nekupuj. Mela jsem Pak zakaznice co chodily Jen za mnou protoze Se jim zlepsila plet ![]()
Oblíbený krém na obličej...
0zero7 ty pads jsem nezkoušela, vím, žes o nich tady už psala, ale přiznám se, že mě ani nijak nezaujal takový typ aplikace. Teď používám druhý měsíc toto sérum, při výsevu akné ho střídám s kyselinou azelaovou a vidím změnu k lepšímu. Obecně jsem s těmi produkty od Allies výsostně spokojená. Na obě séra používám obyč gel krém s ceramidy od Byoma, podráždění jsem nikdy nezaznamenala. Jako retinol používám tento krém- měl by tam být opět ve formě, která nedráždí při zachované účinnosti. Kyselinu glykolovou jsem měla v toniku od Pixi, ale to už na mě bylo opravdu moc při každodenním použití. Jinak si teď v zimě zopakuju asi peeling od Ordinary- takový ten dryák. Vloni se mi výrazně zlepšila kulume na zádech a potřebuju se rychleji zbavit pigmentací v obličeji, zlobila jsem v září na Ischii
.
S Clinique je to zajímavá věc- to je koncept, který je úplně neuvěřitelně passé. Úplně jsem teda přestala sledovat porfolio značek jako Clinique, Clarins a spol., přišlo mi, že to mohlo být zajímavý někdy v devadesátkách nebo lehce po přelomu milénia, ale že jim beznadějně ujel vlak. Že ty trendy v péči jsou fakt úplně jinde- že nastoupily značky s nadupanými produkty, kladoucí důraz na aktivní ingredience a ne jen na pocit po nanesení ("příjemný na pleť"), za což jsem osobně velmi ráda.
33lejaby molecular savior mist je super, už jsem tu psala, že to není žádná voděnka, ale regulérní péče.- velmi dobře vymyšlená a fungující. Jinak Multi Nutrient&Dioic obsahuje i superoxid dismutázu, takže je možná zbytečné pořizovat další od Niod. Pro mě osobně je to nejlepší denní krém, jaký jsem kdy měla. Složením a vlastnostmi- právě proti lesku pleti.
Jakeho dopravce pouziva Allies of skin ? Dekuji !
Z Holandska odesláno a doručeno DPD.
marieu To je fer, re pads, me to vyhovuje, protoze treba ten gross ma druhej jako uklidnujici, mam celkem citlivou plet (a suchou, pupinek jednou za uherskej rok, takze opacne trochu od tve).
Allies maj super veci, mela jsem jeden. Spatne se to tady kupuje obcas. Ale zaujal me ten krem, ten mozna koupim, az mi dojde co mam, dekuji! Jinak tu kyseliny glykolovou pouzivam na oblicej jen narazove, podle pocitu, ale na ty trisla je uzasna.
Hele s tema znackama, uz by se meli trochu vzpamatovat, zrovna vcera jsem videla reklamu, ze Clarins ma nejakou novou luxusni radu ve zlatym baleni co zacina na $200, no uplne se zakopavaji a spolihaji na starsi zakaznice, co chodi do obchodu, uplne zpatecnicky mysleni toto. V tomhle to treba ti korejci vychytali. Mezkousela jsi ten Supergoop SPF? uz jsem na nej videla i nejaky dupes, samozrejme.
Me o tom taky bavi kvakat samozrejme, toto je super vlakno ![]()
marieu Dryakovej peeling od Ordinary na to nesmim ani pomyslet, ale mozna skuim to jejich novy ruzovy serum, zda se ze je fajn. Zrovna jsem dostala email dneska, ze zdrazujou.
wendulka Rovněž děkuji za info ohledně odeslání Allies. Jak dlouho cca trvá odeslání? Abych věděla, kam zásilku směrovat. Díky :-).
Objednáno odpoledne, následující pracovní den odeslali a za 2 dny DPD doručovalo.
0zero7 já si tady taky ráda počtu, nemám zas kapacitu shánět novinky všech možných značek... třeba o novým růžovým séru od Ordinary ani nevím- a to jsem vzala kolegyni v Londýně do vlajkový prodejny.
Supergoop spf jsem zaznamenala, ale jak se snažím vyhnout silikonům ve složení na prvních místech, tak jsem ho nikdy neobjednala. Letos jsem zkoušela spf od značky Woods Copengahen. Složení je skvělý, jen mi nefungovalo úplně dobře pod makeup. Myslím, že bude fajn pro normální až sušší pleť, na T zónu to s makeupem nebylo ono. Používám. Vichy Capital Soleil a dělám kompromis sama sobě, protože má ve složení alkohol a někde v malém množství i ten silikon. Má konzistenci séra a docela ho snesu. Ale v podstatě každou sezónu se poohlížím po ideálnějším produktu..
jinak nevím, jestli všichni podlehli reklamě od Allies na sítích, nebo jsem tomu tady trochu pomohla, ale měla napsat o nějaký bonusový body za ta doporučení ![]()
wendulka Děkuju
.
wendulka diky moc ! To je ono Kde clovek zrovna bude :) ale tu velkou slevu asi stejne prosvihnu
Nemůžu to dohledat, ale byl tady zmíněn krém s SPF: já mám ráda tento od Paula's Choice. Je lehký, nemastný, trochu zabarvený a neucpává póry. Není to jistě "opalovací" krém, ale jako ochrana do města mi přijde fajn.
Lama_z_Lana vypadá to jako zajímavý produkt, už ho mám v hledáčku- dík za příspěvek.
Lama_z_Lana To je to Soothing and Barrier?
Ronna ano.
...prosím, který výrobek s retinolem, retinoidem z následujících je lepší.?
Předem moc děkuji!
A stojí následující přípravky "za to"?:
Z pohledu použité formy retinolu i dávky ve složení je jednoznačně lepší The Ordinary serum. Troufla bych si říct, že na něj nebudeš muset navykat postupně a že tě ani při častějším používání nebude dráždit. Použitá forma vit. A je opravdu špičková! ![]()
Na ostatní tři produkty se mrknu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje