baltik Díky. ![]()
Oblíbený krém na obličej...
Zkoušel někdo Allies of Skin objednávat z oficiálního webu? Ptám se kvůli případnému clu atd. Nevím, zda jsem dobře pochopila, že posílají do Evropy z Nizozemí, ale je tam poznámka, že objednávky podléhají místním clům a poplatkům.
Zkoušel někdo Allies of Skin objednávat z oficiálního webu? Ptám se kvůli případnému clu atd. Nevím, zda jsem dobře pochopila, že posílají do Evropy z Nizozemí, ale je tam poznámka, že objednávky podléhají místním clům a poplatkům.
Kupovala som z eu.allies.shop, zasielka isla z Amsterdamu a neplatila som nic navyse.
geekygirl děkuji moc
Dá se řídit temito radami https://www.vaseplet.cz/krem-na-plet/ ? jde mi o krém na suchou pleť. Jak začala zima tak mám pleť hrozně suchou a nevím si rady. Nikdy jsem s tím problémy neměla, rutinu jsem nijak neměnila.
geekygirl pokusí se napsat víc a konkretněji ![]()
baltik nz ![]()
squeezyfox noooo, jistě, že dá
zejména pokud neočekáváš nějaký přínosný efekt ![]()
tyto rady jsou bohužel ve stylu "nebude-li pršet, nezmoknem" ![]()
prďola Dakujem, tesim sa ![]()
Ženy doporučìte krém na obličej na zimu pro muže 40 let, pleť normálnì, typ barbar...za normálnì cenu...použìvám na vyčištěnì dermatologické mýdlo, masky typu med, jìl, jogut, banán. Vrásky zatìm jen mimické, tváře stále jako jinoch. Dnes jsem měl v Rossmánku v ruce jakýsi hydratační vegan deutche mit papaya enzyms.
P.s. Co si myslìte o české kosmetice s norkovým olejem...má takový ten děsně sedmdesátkový design![]()
Nemáte někdo nějaký tip na účinný krém na krk a dekolt pro zralou pleť?
Woody ten norkový krém má velké množství okluzivních složek, což mi přijde- nezlob se- fajn na boty, ale ne na kůži a už vůbec ne na pleť obličeje. Nic nezkazíš kombinací peptidovégo séra ceramidového krému pro výživu. Mrkni na cosibella.cz, mají slušný rozcestník- cílená péče-> účinné složky -> peptidy, ceramidy... Osobně mám vyzkoušené multipeptidové sérum s kys hyaluronovu (dříve buffet) od Ordinary a krémy od BasicLab s ceramidy (lehká nebo bohatá konzistence)- oba produkty nají velmi slušný poměr cena/výkon.
viktorka_od splavu a marieu moc děkuju! Norkovi se vyhnu !!! A mrknu cosibella.cz
Adventu zdar životu klid![]()
Jeste jsem dokoupila tyhle exfoliacni tampony, mam podobne od Denis Gross a jsou super (nepouzivam kazdy den). Tak uvidime, olej je skvely!
Jeste mam doma cestovni baleni dalsich 3 Strivectin veci, vcetne kremu na krk, ale nechci mixovat moc, tak pockam.
viktorka_od splavu mně ten norkový právě voní :) takže se s ním občas v zimě namažu..
bublifuk i kdyby vonel, je mi fakt extremne neprijemny, neco jako Rama v puse
Holky mám rychlý dotaz :), používá někdo kosmetiku La Mer? Co konkrétního máte vyzkoušené? A cena, je vzhledem ke složení opodstatněná, nebo je to předražená značka?
viktorka_od splavu mně právě vyhovuje i konzistence a na zimu je dobrej. Taková jiná indulona. Spíš si uvědomuju, že složení nic moc.
33lejaby když si přečtu, že v krému - tedy v tom základním- za tolik peněz je na druhém a třetím místě seznamu složek jako plnidlo parafín a vazelína (ne že by nějaký ten vosk a lanolin na dalších místech byly o tolik lepší), je mi z toho normálně ouzko.
bublifuk k indulone to ma hodne daleko
Moc děkuji za reakci, chtěla jsem si koupit sadu s tím základním krémem, ale tím pádem pořád zůstanu u A. Bader, a dalších tipů z tohoto vlákna ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje