Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 13:00

baltik Díky.

Offline Magnolie1
127 příspěvků moje polička 06. prosince 2023 05:47

Zkoušel někdo Allies of Skin objednávat z oficiálního webu? Ptám se kvůli případnému clu atd. Nevím, zda jsem dobře pochopila, že posílají do Evropy z Nizozemí, ale je tam poznámka, že  objednávky podléhají místním clům a poplatkům.

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 06. prosince 2023 06:30
Reakce na Magnolie1:

Zkoušel někdo Allies of Skin objednávat z oficiálního webu? Ptám se kvůli případnému clu atd. Nevím, zda jsem dobře pochopila, že posílají do Evropy z Nizozemí, ale je tam poznámka, že  objednávky podléhají místním clům a poplatkům.

​Kupovala som z eu.allies.shop, zasielka isla z Amsterdamu a neplatila som nic navyse.

Offline Magnolie1
127 příspěvků moje polička 06. prosince 2023 08:03

geekygirl děkuji moc

Offline squeezyfox
příspěvků moje polička 06. prosince 2023 15:32

Dá se řídit temito radami https://www.vaseplet.cz/krem-na-plet/ ? jde mi o krém na suchou pleť. Jak začala zima tak mám pleť hrozně suchou a nevím si rady. Nikdy jsem s tím problémy neměla, rutinu jsem nijak neměnila.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 06. prosince 2023 16:02

geekygirl pokusí se napsat víc a konkretněji 

baltik nz 

squeezyfox noooo, jistě, že dá zejména pokud neočekáváš nějaký přínosný efekt

tyto rady jsou bohužel ve stylu "nebude-li pršet, nezmoknem"

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 06. prosince 2023 19:31

prďola Dakujem, tesim sa

Offline Woody
příspěvků moje polička 12. prosince 2023 19:21

Ženy doporučìte krém na obličej na zimu pro muže 40 let, pleť normálnì, typ barbar...za normálnì cenu...použìvám na vyčištěnì dermatologické mýdlo, masky typu med, jìl, jogut, banán. Vrásky zatìm jen mimické, tváře stále jako jinoch. Dnes jsem měl v Rossmánku v ruce jakýsi hydratační vegan deutche mit papaya enzyms.

P.s. Co si myslìte o české kosmetice s norkovým olejem...má takový ten děsně sedmdesátkový design

Offline Magnolie1
127 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 13:40

Nemáte někdo nějaký tip na účinný krém na krk a dekolt pro zralou pleť?

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 15:57

Woody ten norkový krém má velké množství okluzivních složek, což mi přijde- nezlob se- fajn na boty, ale ne na kůži a už vůbec ne na pleť obličeje. Nic nezkazíš kombinací peptidovégo séra ceramidového krému pro výživu. Mrkni na cosibella.cz, mají slušný rozcestník- cílená péče-> účinné složky -> peptidy, ceramidy... Osobně mám vyzkoušené multipeptidové sérum s kys hyaluronovu (dříve buffet) od Ordinary a krémy od BasicLab s ceramidy (lehká nebo bohatá konzistence)- oba produkty nají velmi slušný poměr cena/výkon.

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 13. prosince 2023 17:05

Woody marieu Potvrzuji ten nor káč jsem si asi před dvěma lety nějakým omylem koupila a na poletí byl velice nepříjemný nešlo to ani na ruce, jako bonus ještě fakt nevábná parfemaci letěl do koše

Offline Woody
příspěvků moje polička 13. prosince 2023 17:42

viktorka_od splavu a marieu moc děkuju! Norkovi se vyhnu !!! A mrknu cosibella.cz 

Adventu zdar životu klid

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 14. prosince 2023 21:22
Reakce na prďola:

0zero7 Rádo se stalo

​Jeste jsem dokoupila tyhle exfoliacni tampony, mam podobne od Denis Gross a jsou super (nepouzivam kazdy den). Tak uvidime, olej je skvely! 

Jeste mam doma cestovni baleni dalsich 3 Strivectin veci, vcetne kremu na krk, ale nechci mixovat moc, tak pockam. 

Online bublifuk
příspěvků moje polička 15. prosince 2023 01:16

viktorka_od splavu mně ten norkový právě voní :) takže se s ním občas v zimě namažu..

49101 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:19

bublifuk i kdyby vonel, je mi fakt extremne neprijemny, neco jako Rama v puse

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 11:30

Holky mám rychlý dotaz :), používá někdo kosmetiku La Mer? Co konkrétního máte vyzkoušené? A cena, je vzhledem ke složení opodstatněná, nebo je to předražená značka? 

Online bublifuk
příspěvků moje polička 15. prosince 2023 15:16

viktorka_od splavu mně právě vyhovuje i konzistence a na zimu je dobrej. Taková jiná indulona. Spíš si uvědomuju, že složení nic moc.

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 18:31

33lejaby když si přečtu, že v krému - tedy v tom základním- za tolik peněz je na druhém a třetím místě seznamu složek jako plnidlo parafín a vazelína (ne že by nějaký ten vosk a lanolin na dalších místech byly o tolik lepší), je mi z toho normálně ouzko.

49101 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 19:11

bublifuk k indulone to ma hodne daleko

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 20:59

marieu 

Moc děkuji za reakci, chtěla jsem si koupit sadu s tím základním krémem, ale tím pádem pořád zůstanu u A. Bader, a dalších tipů z tohoto vlákna